HAIM KEMP

Contactgegevens HAIM KEMP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAIM KEMP: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAIM KEMP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUCHTVAARTLAAN 93; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27709479 (+32-27709479) 27709479 (+32-27709479)

Fax (fax): +32 (68) 503-38-66 +32 (68) 503-38-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAIM KEMP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAIM KEMP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAIM KEMP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAIM KEMP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAIM KEMP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAIM KEMP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAIM KEMP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAIM KEMP
Products information HAIM KEMP

BTW identificatienummer (tax): BE07078735351
Ondernemingsnummer: 5378875732
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 737,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in HAIM KEMP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dameskledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAIM KEMP
(Get full report from official database of BE for HAIM KEMP)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAIM KEMP
Addition kinds of activities for HAIM KEMP

349400. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
20660200. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
22980203. Cordage: abaca, sisal, henequen, hennep, jute of andere vezels | Cordage: abaca, sisal, henequen, hemp, jute, or other fiber
24290101. Cooperage voorraad producten: staven, rubrieken, hoepels, enz. | Cooperage stock products: staves, headings, hoops, etc.
31720207. Toilet kits en koffers | Toilet kits and cases
33560100. Lood en zink | Lead and zinc
38299926. Vloeistof lek detectie apparatuur | Liquid leak detection equipment
50919910. Wax, sport | Wax, sports
93110401. Financiën, belastingen en monetair beleid, federale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, federal government

Werken bij HAIM KEMP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAIM KEMP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAIM KEMP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAIM KEMP. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken en hebt een echte "hands-on" mentaliteit U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in 3-ploegen. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als volle bekister? Heb je ervaring met een torenkraan? Dan is deze job zeker iets voor jou! neem snel contact met ons op..

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Tempo-Team at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Jobstudent Buurtslagers Carrefour Kieldrecht (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Huishoudhulp (part-time/fulltime) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AMBY

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Tewerkstelling in de regio Hasselt - Kuringen - Stevoort - Diepenbeek - Herk-de-Stad

  • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

Zoek naar antwoorden van HAIM KEMP in sociale netwerken
Look for responds of HAIM KEMP in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAIM KEMP. Laat een reactie achter voor HAIM KEMP. HAIM KEMP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAIM KEMP. Leave a respond for HAIM KEMP. HAIM KEMP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAIM KEMP op de google maps. Adres en contacten HAIM KEMP
Location of HAIM KEMP on the google maps. Address and contacts of HAIM KEMP

Andere gerelateerde bedrijven als come HAIM KEMP HAIM KEMP: RENARIMMO SA | BISTRO WILOBIE | L'AMALGAMME | Thomé V | ALL-DEKOR

Other related companies as HAIM KEMP: RENARIMMO SA | BISTRO WILOBIE | L'AMALGAMME | Thomé V | ALL-DEKOR

HAIM KEMP is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAIM KEMP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07078735351. Het bedrijf HAIM KEMP bevindt zich op het adres: LUCHTVAARTLAAN 93; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 737,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dameskledingzaken. Producten gemaakt in HAIM KEMP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAIM KEMP is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAIM KEMP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAIM KEMP, openstaande posities, locatie van HAIM KEMP op de kaart.

HAIM KEMP is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAIM KEMP, company assigned to the tax number BE07078735351. The company HAIM KEMP is located at the address: LUCHTVAARTLAAN 93; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 737,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dameskledingzaken. Products created in HAIM KEMP were not found.
The main activity of HAIM KEMP is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HAIM KEMP is not available. You also can look at reviews of HAIM KEMP, open positions, location of HAIM KEMP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAIM KEMP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAIM KEMP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAIM KEMP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAIM KEMP, employees, financial statistics.