TELELINGUA INTERNATIONAL SA

Contactgegevens TELELINGUA INTERNATIONAL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TELELINGUA INTERNATIONAL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TELELINGUA INTERNATIONAL SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1180-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-373.68.68 (+32-02-373.68.68) 02-373.68.68 (+32-02-373.68.68)

Fax (fax): 02-373.68.61 (+32-02-373.68.61) 02-373.68.61 (+32-02-373.68.61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TELELINGUA INTERNATIONAL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TELELINGUA INTERNATIONAL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TELELINGUA INTERNATIONAL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TELELINGUA INTERNATIONAL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TELELINGUA INTERNATIONAL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TELELINGUA INTERNATIONAL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TELELINGUA INTERNATIONAL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TELELINGUA INTERNATIONAL SA
Products information TELELINGUA INTERNATIONAL SA

BTW identificatienummer (tax): BE05013031005
Ondernemingsnummer: 2969299316
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 622,000 EUR
Werknemers (employees): 49
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in TELELINGUA INTERNATIONAL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TELELINGUA INTERNATIONAL SA
(Get full report from official database of BE for TELELINGUA INTERNATIONAL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TELELINGUA INTERNATIONAL SA
Addition kinds of activities for TELELINGUA INTERNATIONAL SA

503302. Isolatiematerialen | Insulation materials
34420000. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
73490200. Bouwonderhoud schoonmaakdienst | Building component cleaning service
83220500. Gezinsadviesdiensten | Family counseling services
91210404. Wetgevende instanties, lokale overheid | Legislative bodies, local government

Werken bij TELELINGUA INTERNATIONAL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TELELINGUA INTERNATIONAL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TELELINGUA INTERNATIONAL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TELELINGUA INTERNATIONAL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kelner (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Dessel zijn we op zoek naar weekendstudenten. Je werkt ofwel in de bediening in de zaal ofwel aan de afwas. Jouw takenpakket: je verwelkomt de klant je neemt de bestelling op je brengt het drinken en het eten aan tafel je rekent af OF je doet de afwas

  • Administratief bediende - Debiteurenbeheer | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit controler: houd jij geregeld contact met onze klanten met een betalingsachterstand, zowel telefonisch, per mail of per brief behandel jij alle inkomende aanvragen van collega's om orders al dan niet vrij te geven sta je in voor diverse administratieve taken zoals het ingeven van SEPA-mandaten, opstellen van contracten voor gespreide betalingen, afbetalingsplannen opstellen, schuldvorderingen voorbereiden, voorbereiden van dossiers voor de advocaten ... controleer jij de betalingsbewijzen en de inkomende betalingen in os ERP-systeem. rapporteer je aan de Credit Manager

  • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Customer operations agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken als customer operations agent voor onze klant in Zaventem? Je staat in voor het beheer van exportdossiers. Je geeft vanuit het beheer intructies door naar de douaneafdeling. Je verifiëert dangerous goods documenten. Je factureert de zendigen op een correctie manier. Je volgt het volledige verloop van exportzendigen op (track& trace). Je zorgt voor een tijdige, klantvriendelijke en correcte informatie uitwisseling met de klant. Je informeert je klant op een pro-actieve manier over eventuele problemen met zendigen. Je registreert klachten en volgt deze op, je neemt de nodige acties om de klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

  • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

  • Huishoudhulp/poetshulp, Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • Administratief bediende (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SODIKO

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende bied je telefonische assisentie en behandel je de binnenkomende en uitgaande post. Je staat in voor de correspondentie, het klassement en het up-to-date houden van excel bestanden. Je maakt gebruik van diverse softwarepakketten (bv. Briljant, Excel, Word) voor de opmaak van documenten (o.a. verzendnota, vrachtbrief, E-ad, accijnsdocumenten, exportdocumenten, certificaten,…) Je helpt bij de orderverwerking en het voorraadbeheer.

  • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV de Molen

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

  • PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Toverstaf is op zoek naar een PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN om ons kinder -en jongeren team te versterken.

  • SEO Copywriter (Freelance) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Conversal zoekt een SEO Copywriter (Freelance) Zin in om aan de slag te gaan als freelance SEO Copywriter voor een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven freelance SEO Copywriter die teksten schrijft die scoren bij de lezer, de klant en in zoekmachines. WIE ZIJN WIJ? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. WAT DOE JIJ? Als freelance SEO Copywriter schrijf jij teksten voor de websites die wij bouwen en beheren voor onze klanten. Je schrijft blogartikels en teksten voor webpagina’s. Dat doe je in foutloos en vlot Nederlands. Tegelijk zorg je ervoor dat jouw teksten voldoen aan de SEO-normen. Bij elke tekst zoek je een passend beeld. Nadat je jouw teksten liet nalezen door onze marketeers, leg je ze voor aan de klant. Je kan zowel bestaande teksten herschrijven als op zoek gaan naar de nodige info voor nieuwe teksten.

Zoek naar antwoorden van TELELINGUA INTERNATIONAL SA in sociale netwerken
Look for responds of TELELINGUA INTERNATIONAL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TELELINGUA INTERNATIONAL SA. Laat een reactie achter voor TELELINGUA INTERNATIONAL SA. TELELINGUA INTERNATIONAL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TELELINGUA INTERNATIONAL SA. Leave a respond for TELELINGUA INTERNATIONAL SA. TELELINGUA INTERNATIONAL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TELELINGUA INTERNATIONAL SA op de google maps. Adres en contacten TELELINGUA INTERNATIONAL SA
Location of TELELINGUA INTERNATIONAL SA on the google maps. Address and contacts of TELELINGUA INTERNATIONAL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come TELELINGUA INTERNATIONAL SA TELELINGUA INTERNATIONAL SA: FRANK BUYSE | Van den Bosch M | SPAR | PASCAL PHILIPPART | G. VAN AKEN

Other related companies as TELELINGUA INTERNATIONAL SA: FRANK BUYSE | Van den Bosch M | SPAR | PASCAL PHILIPPART | G. VAN AKEN

TELELINGUA INTERNATIONAL SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is TELELINGUA INTERNATIONAL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05013031005. Het bedrijf TELELINGUA INTERNATIONAL SA bevindt zich op het adres: 1180-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 49 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 622,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in TELELINGUA INTERNATIONAL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TELELINGUA INTERNATIONAL SA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TELELINGUA INTERNATIONAL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TELELINGUA INTERNATIONAL SA, openstaande posities, locatie van TELELINGUA INTERNATIONAL SA op de kaart.

TELELINGUA INTERNATIONAL SA is a company, that was registered 1985 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is TELELINGUA INTERNATIONAL SA, company assigned to the tax number BE05013031005. The company TELELINGUA INTERNATIONAL SA is located at the address: 1180-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 49 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 622,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in TELELINGUA INTERNATIONAL SA were not found.
The main activity of TELELINGUA INTERNATIONAL SA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TELELINGUA INTERNATIONAL SA is not available. You also can look at reviews of TELELINGUA INTERNATIONAL SA, open positions, location of TELELINGUA INTERNATIONAL SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TELELINGUA INTERNATIONAL SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TELELINGUA INTERNATIONAL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TELELINGUA INTERNATIONAL SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TELELINGUA INTERNATIONAL SA, employees, financial statistics.