TANNERIE MASURE

Contactgegevens TANNERIE MASURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TANNERIE MASURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TANNERIE MASURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 7730-Estaimbourg, België

Telefoon (phone): 069-36.23.23 (+32-069-36.23.23) 069-36.23.23 (+32-069-36.23.23)

Fax (fax): 069-36.23.10 (+32-069-36.23.10) 069-36.23.10 (+32-069-36.23.10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TANNERIE MASURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TANNERIE MASURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TANNERIE MASURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TANNERIE MASURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TANNERIE MASURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TANNERIE MASURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TANNERIE MASURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TANNERIE MASURE
Products information TANNERIE MASURE

BTW identificatienummer (tax): BE09135650634
Ondernemingsnummer: 9150756835
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 238,000 EUR
Werknemers (employees): 105
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in TANNERIE MASURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TANNERIE MASURE
(Get full report from official database of BE for TANNERIE MASURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TANNERIE MASURE
Addition kinds of activities for TANNERIE MASURE

4785. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
725199. Schoenreparatie en shoeshine parlors, nec | Shoe repair and shoeshine parlors, nec
35869901. Benzinepompen, meten of doseren | Gasoline pumps, measuring or dispensing
37929900. Reisophangers en kampeerders, nec | Travel trailers and campers, nec
38410407. Houders, chirurgische naald | Holders, surgical needle

Werken bij TANNERIE MASURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TANNERIE MASURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TANNERIE MASURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TANNERIE MASURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ordingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ORDINGEN)

    Regio: ORDINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN ZELE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • Technisch leidinggevende operator voor afdeling metaalbewerking (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, bedienen en ombouwen van de (metaalbewerkings)machines Je bent creatief en vaardig om kleine storingen zelfstandig op te lossen Je bewaakt constant de kwaliteit van de producten Als leidinggevende stuur je een team van een 3-tal medewerkers aan en coördineer je hun werkverdeling In samenspraak met de verantwoordelijke van het magazijn stem je de planning van de werkzaamheden af en doe je hiervoor de nodige voorbereidingen.

  • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Elektromecanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

  • Teamleader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: POINT EVENTS & SOLUTIONS

    Type: Werfreserve

    Taken Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor je collega’s op uitvoerend niveau. Door actief deel te nemen aan alle werkzaamheden in de zaak ( ontvangst mensen, bediening, afrekenen,...) geef je het goede voorbeeld aan je team. Je staat in voor de praktische organisatie en de correcte uitvoering van de medewerkers. Terwijl je werkt, hou je naulettend het verloop in de zaal in het oog zodat er kan bijgestuurd worden indien nodig.

Zoek naar antwoorden van TANNERIE MASURE in sociale netwerken
Look for responds of TANNERIE MASURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TANNERIE MASURE. Laat een reactie achter voor TANNERIE MASURE. TANNERIE MASURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TANNERIE MASURE. Leave a respond for TANNERIE MASURE. TANNERIE MASURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TANNERIE MASURE op de google maps. Adres en contacten TANNERIE MASURE
Location of TANNERIE MASURE on the google maps. Address and contacts of TANNERIE MASURE

Andere gerelateerde bedrijven als come TANNERIE MASURE TANNERIE MASURE: San Giacomo SA | Limauto NV | Finitec NV | Alidel SPRL | TOPS KEUKENCENTRUM

Other related companies as TANNERIE MASURE: San Giacomo SA | Limauto NV | Finitec NV | Alidel SPRL | TOPS KEUKENCENTRUM

TANNERIE MASURE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TANNERIE MASURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09135650634. Het bedrijf TANNERIE MASURE bevindt zich op het adres: 7730-Estaimbourg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 105 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 238,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in TANNERIE MASURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TANNERIE MASURE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TANNERIE MASURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TANNERIE MASURE, openstaande posities, locatie van TANNERIE MASURE op de kaart.

TANNERIE MASURE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is TANNERIE MASURE, company assigned to the tax number BE09135650634. The company TANNERIE MASURE is located at the address: 7730-Estaimbourg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 105 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 238,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in TANNERIE MASURE were not found.
The main activity of TANNERIE MASURE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TANNERIE MASURE is not available. You also can look at reviews of TANNERIE MASURE, open positions, location of TANNERIE MASURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TANNERIE MASURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TANNERIE MASURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TANNERIE MASURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TANNERIE MASURE, employees, financial statistics.