ETS. VARET R.

Contactgegevens ETS. VARET R.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. VARET R.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. VARET R.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FERNAND LACROIX 8; 4520; WANZE, België

Telefoon (phone): 85233581 (+32-85233581) 85233581 (+32-85233581)

Fax (fax): +32 (4) 771-64-24 +32 (4) 771-64-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. VARET R.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. VARET R."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. VARET R."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. VARET R., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. VARET R.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. VARET R., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. VARET R.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. VARET R.
Products information ETS. VARET R.

BTW identificatienummer (tax): BE06369567871
Ondernemingsnummer: 2237335205
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ETS. VARET R. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Verhuur cateringmateriaal and evenementuitrusting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. VARET R.
(Get full report from official database of BE for ETS. VARET R.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. VARET R.
Addition kinds of activities for ETS. VARET R.

22810101. Koordgaren, gesponnen | Cordage yarn, spun
35560403. Sap extractors, groenten en fruit: commercieel type | Juice extractors, fruit and vegetable: commercial type
39991202. Knoppen: rood kruis, unie, identificatie | Buttons: red cross, union, identification
50520102. Goud erts | Gold ore
51999910. Kledinghangers | Clothes hangers

Werken bij ETS. VARET R.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. VARET R.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. VARET R.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. VARET R.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • Huishoudhulp centrum Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt bij verschillende gezinnen in de regio Tielt. Je krijgt huishoudelijke taken toevertrouwd per gezin die je zelfstandig uitvoert. Jouw taken bestaan uit poetsen, strijken, koken, afwisselend per gezin.

  • STUDENT Kelner Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

  • Security Application Expert (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

  • dakwerker hellende daken te Bilzen (HEES)

    Regio: HEES

    Bedrijf: MOORS

    Type: Vaste Job

    Je kan dakgoten, afvoerpijpen, dakbedekking, ... plaatsen. Je hebt een uitstekende kennis van schrijnwerk: Onderdak, pannelatten, ... Je hebt ervaring met het plaatsen en verwijderen van isolatie. je hebt ervaring in het plaatsen van gevelbekledingen. Je kan zowel in teamverband en zelfstandig werken. Je kan planlezen. schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Halle zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

Zoek naar antwoorden van ETS. VARET R. in sociale netwerken
Look for responds of ETS. VARET R. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. VARET R.. Laat een reactie achter voor ETS. VARET R.. ETS. VARET R. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. VARET R.. Leave a respond for ETS. VARET R.. ETS. VARET R. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. VARET R. op de google maps. Adres en contacten ETS. VARET R.
Location of ETS. VARET R. on the google maps. Address and contacts of ETS. VARET R.

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. VARET R. ETS. VARET R.: ANTWERPSE BOUWWERKEN ABV | STASSART REISCENTRUM AUTO | Selection | PARCS A CONTENEURS METTET | Pro Photo

Other related companies as ETS. VARET R.: ANTWERPSE BOUWWERKEN ABV | STASSART REISCENTRUM AUTO | Selection | PARCS A CONTENEURS METTET | Pro Photo

ETS. VARET R. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. VARET R., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06369567871. Het bedrijf ETS. VARET R. bevindt zich op het adres: RUE FERNAND LACROIX 8; 4520; WANZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dakwerken; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Verhuur cateringmateriaal and evenementuitrusting. Producten gemaakt in ETS. VARET R. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS. VARET R. is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. VARET R. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. VARET R., openstaande posities, locatie van ETS. VARET R. op de kaart.

ETS. VARET R. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. VARET R., company assigned to the tax number BE06369567871. The company ETS. VARET R. is located at the address: RUE FERNAND LACROIX 8; 4520; WANZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dakwerken; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Verhuur cateringmateriaal and evenementuitrusting. Products created in ETS. VARET R. were not found.
The main activity of ETS. VARET R. is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. VARET R. is not available. You also can look at reviews of ETS. VARET R., open positions, location of ETS. VARET R. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. VARET R., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. VARET R., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. VARET R., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. VARET R., employees, financial statistics.