STORA ENSO LANGERBRUGGE NV

Contactgegevens STORA ENSO LANGERBRUGGE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STORA ENSO LANGERBRUGGE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

STORA ENSO LANGERBRUGGE NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): 9000-Gent, België

Telefoon (phone): 09-257.72.11 (+32-09-257.72.11) 09-257.72.11 (+32-09-257.72.11)

Fax (fax): 09-257.72.00 (+32-09-257.72.00) 09-257.72.00 (+32-09-257.72.00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STORA ENSO LANGERBRUGGE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STORA ENSO LANGERBRUGGE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STORA ENSO LANGERBRUGGE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STORA ENSO LANGERBRUGGE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STORA ENSO LANGERBRUGGE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STORA ENSO LANGERBRUGGE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STORA ENSO LANGERBRUGGE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STORA ENSO LANGERBRUGGE NV
Products information STORA ENSO LANGERBRUGGE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08701141357
Ondernemingsnummer: 6187194824
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): 450
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in STORA ENSO LANGERBRUGGE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STORA ENSO LANGERBRUGGE NV
(Get full report from official database of BE for STORA ENSO LANGERBRUGGE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor STORA ENSO LANGERBRUGGE NV
Addition kinds of activities for STORA ENSO LANGERBRUGGE NV

478500. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
26750207. Fotografische matten, mounts en mappen | Photographic mats, mounts, and folders
36250203. Flow actuated elektrische schakelaars | Flow actuated electrical switches
36990602. Kerstverlichting sets, elektrisch | Christmas tree lighting sets, electric
73599908. Teken verhuur | Sign rental

Werken bij STORA ENSO LANGERBRUGGE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STORA ENSO LANGERBRUGGE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STORA ENSO LANGERBRUGGE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STORA ENSO LANGERBRUGGE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker + medewerker voor de refter (Melle) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het poetsen van de gangen, klaslokalen, de refter, burelen,.. Je gaat ook meehelpen tijdens de middagdienst in de refter, voor de maaltijden te serveren aan de kinderen. Schoonmaken

  • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ZEMST – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

  • Product Manager (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Als product manager snijtafels en snijplotters ben je verantwoordelijk voor de productstrategie, roadmap en kenmerken van de toegewezen product(-en). Je werkt heel nauw samen met de verschillende diensten binnen marketing, R&D en Sales. Je bent verantwoordelijk voor: Het product development en de product marketing in lijn met de klantenbehoeften Het opvolgen, verbeteren en up-to-date houden van de producten die je worden toegewezen Het definiëren, analyseren en opvolgen van volumes, marges en marktaandelen Het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten/oplossingen Het opvolgen van de strategische en technische ontwikkelingen van de producten Het analyseren van de markt Het bepalen van het prijsbeleid en in functie van de rentabiliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant ontwerpt en produceert snijtoestellen voor de grafische markt die wereldwijd worden verkocht.

  • Administratief Tweetalig Bediende Sales (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: STAR MEAL

    Type: Vaste Job

    Wegens de toenemende groei is StarMeal op zoek naar een tweetalig (NL-FR) administratief medewerker op de afdeling Sales. Je bent verantwoordelijk voor het volledige order-entry proces alsook verzorg je het onthaal en beantwoord je alle inkomende telefoons.

  • Manager Slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DEBRA-GROUP

    Type: Vaste Job

    Je volgt de organisatie van de werkverdeling en planning op en houdt toezicht op de efficiëntie en het naleven van de procedures o.a. voor wat betreft hygiëne, gebruik materialen en veiligheid. Ook de opleiding van de (nieuwe) medewerkers volg je op. Je communiceert op dagelijkse basis met je de verantwoordelijken op de slachtvoer, de verschillende onderaannemers en met de toezichthoudende veeartsen. Je streeft continu naar optimalisatie van het rendement o.a. ook via procesverbeteringen, steeds met oog voor de kwaliteit, veiligheid en het dierenwelzijn. Je zorgt voor een correcte administratie en regelmatige rapportage naar de directie.

  • Studiebegeleider rechten (Brussel) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Adviseur Estate Planning - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668502-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij een jurist volgens opleiding? Heb je een sterke interesse in vermogensplanning? Heb je al een eerste ervaring (+2 jaar) in een fiscaal en/of juridische omgeving? Wil je het liefst aan de slag als adviseur maar schrikt het zelfstandig statuut niet af? Lees dan zeker verder! Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures en ondersteunt op dit moment een innovatief advocatenkantoor in de zoektocht naar adviseur in estate planning met alvast een eerste ervaring op zak. Dit zal je doen In deze functie ben je actief voornamelijk actief in het burgerlijk recht, maar heb je ook opdrachten in het fiscaal en vennootschapsrecht. Je bent lid van een multidisciplinair team van fiscalisten en juristen en adviseert samen met hen een uiteenlopend cliënteel. Concreet: Opmaak testament Begeleiding bij schenking Begeleiding bij koop / verkoop onroerend goed Adviesverlening inzake familiezaak Beheer van vermogens Adviesverlening inzake huwelijksvermogen … Daarnaast geef je ook jouw kennis door adhv luchtige artikels in tijdschriften of vernieuwende presentaties (zowel intern als extern). Officieel werk je als advocaat of stagiair-advocaat, maar er komt slechts heel weinig rechtbankwerk bij kijken.

  • STAGAIR(E) Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair (online) marketing. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel online marketeer. Als stagiair (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

  • Tour guide Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van STORA ENSO LANGERBRUGGE NV in sociale netwerken
Look for responds of STORA ENSO LANGERBRUGGE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor STORA ENSO LANGERBRUGGE NV. Laat een reactie achter voor STORA ENSO LANGERBRUGGE NV. STORA ENSO LANGERBRUGGE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STORA ENSO LANGERBRUGGE NV. Leave a respond for STORA ENSO LANGERBRUGGE NV. STORA ENSO LANGERBRUGGE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STORA ENSO LANGERBRUGGE NV op de google maps. Adres en contacten STORA ENSO LANGERBRUGGE NV
Location of STORA ENSO LANGERBRUGGE NV on the google maps. Address and contacts of STORA ENSO LANGERBRUGGE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come STORA ENSO LANGERBRUGGE NV STORA ENSO LANGERBRUGGE NV: FE. PIXELLES | RESTAURANT KRETA | PUBLI-SIGN BVBA | VERHEYE JO?L | MICHEL SCHOLLIER

Other related companies as STORA ENSO LANGERBRUGGE NV: FE. PIXELLES | RESTAURANT KRETA | PUBLI-SIGN BVBA | VERHEYE JO?L | MICHEL SCHOLLIER

STORA ENSO LANGERBRUGGE NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is STORA ENSO LANGERBRUGGE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08701141357. Het bedrijf STORA ENSO LANGERBRUGGE NV bevindt zich op het adres: 9000-Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 450 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 670,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in STORA ENSO LANGERBRUGGE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STORA ENSO LANGERBRUGGE NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STORA ENSO LANGERBRUGGE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STORA ENSO LANGERBRUGGE NV, openstaande posities, locatie van STORA ENSO LANGERBRUGGE NV op de kaart.

STORA ENSO LANGERBRUGGE NV is a company, that was registered 1985 in Gent region, Belgium. Full name of company is STORA ENSO LANGERBRUGGE NV, company assigned to the tax number BE08701141357. The company STORA ENSO LANGERBRUGGE NV is located at the address: 9000-Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 450 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 670,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in STORA ENSO LANGERBRUGGE NV were not found.
The main activity of STORA ENSO LANGERBRUGGE NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STORA ENSO LANGERBRUGGE NV is not available. You also can look at reviews of STORA ENSO LANGERBRUGGE NV, open positions, location of STORA ENSO LANGERBRUGGE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STORA ENSO LANGERBRUGGE NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STORA ENSO LANGERBRUGGE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STORA ENSO LANGERBRUGGE NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STORA ENSO LANGERBRUGGE NV, employees, financial statistics.