SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV
Private companiesTextile Mill Products • SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV

Contactgegevens SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1840-Londerzeel, België

Telefoon (phone): 052-30.73.03 (+32-052-30.73.03) 052-30.73.03 (+32-052-30.73.03)

Fax (fax): 052-30.74.90 (+32-052-30.74.90) 052-30.74.90 (+32-052-30.74.90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV
Products information SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV

BTW identificatienummer (tax): BE04259918212
Ondernemingsnummer: 6639282226
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 621,000,000 EUR
Werknemers (employees): 583
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV
(Get full report from official database of BE for SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV
Addition kinds of activities for SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV

01810301. Bollen, groeiende van | Bulbs, growing of
08319900. Bosproducten, nec | Forest products, nec
33390200. Edele metalen | Precious metals
58130103. Cocktaillounge | Cocktail lounge
59630303. Tijdschriftabonnementen, huis-naar-huis | Magazine subscriptions, house-to-house

Werken bij SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Metser (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker in de bouw sta je voornamelijk in voor: Je kan metselwerken uitvoeren, in alle fasen van het bouwproces. Je monteert stellingen of steigerwerk en kan planlezen. Je kan kleine bekistingswerken uitvoeren, roofing branden... Je bent een allrounder in ruwbouw.

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • Monteur Handpallettrucks M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het assembleren van handpallettrucks (100/150 per dag): montage van hendel pomp en frames. Voorbereiden van transport en/of afhalingen voor klanten. De toegeleverde componenten wegzetten en controleren. Uithalen van de componenten uit de rekken voor montage.

  • Polyvalente productiemedewerker - DAG of 2 ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling 'mechanische ventilatie' zoeken wij een polyvalente arbeider: verpakkingswerk, orderpicking en minder complexe montage.

  • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Jobstudent Vertaler Nederlands / Frans (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Pauwels zijn wij op zoek naar een jobstudent vertaler die zich zal bezig houden met het vertalen van de website van het Nederlands naar het Frans.

  • Hulp in atelier/ zaalmedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Studentenjob

    Als vakantiejob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak

  • Beenhouwer Colruyt Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV in sociale netwerken
Look for responds of SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV. Laat een reactie achter voor SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV. SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV. Leave a respond for SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV. SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV op de google maps. Adres en contacten SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV
Location of SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV on the google maps. Address and contacts of SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV: Louis E | Couvreur P | WILLY CORNAND | RENE LOUEN | CRAHAY ELECTRO SERVICES

Other related companies as SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV: Louis E | Couvreur P | WILLY CORNAND | RENE LOUEN | CRAHAY ELECTRO SERVICES

SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04259918212. Het bedrijf SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV bevindt zich op het adres: 1840-Londerzeel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 583 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 621,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV, openstaande posities, locatie van SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV op de kaart.

SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV, company assigned to the tax number BE04259918212. The company SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV is located at the address: 1840-Londerzeel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 583 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 621,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV were not found.
The main activity of SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV is not available. You also can look at reviews of SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV, open positions, location of SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SONY SERVICES CENTER (EUROPE) NV, employees, financial statistics.