WILLY CORNAND

Contactgegevens WILLY CORNAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY CORNAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY CORNAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AKKER 7; 2980; ZOERSEL, België

Telefoon (phone): 33834633 (+32-33834633) 33834633 (+32-33834633)

Fax (fax): +32 (2) 754-17-38 +32 (2) 754-17-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY CORNAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY CORNAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY CORNAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY CORNAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY CORNAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY CORNAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY CORNAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY CORNAND
Products information WILLY CORNAND

BTW identificatienummer (tax): BE03489227294
Ondernemingsnummer: 4033874511
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in WILLY CORNAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY CORNAND
(Get full report from official database of BE for WILLY CORNAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY CORNAND
Addition kinds of activities for WILLY CORNAND

581208. Biefstuk en barbecue restaurants | Steak and barbecue restaurants
22590103. Handschoenen, breien, behalve kleding- en semidresshandschoenen | Gloves, knit, except dress and semidress gloves
31310202. Hielkapjes | Heel caps
35779900. Computer randapparatuur, nec, nec | Computer peripheral equipment, nec, nec
50910201. Golfuitrusting | Golf equipment

Werken bij WILLY CORNAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY CORNAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY CORNAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY CORNAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef metser (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de woningbouw, zijn we op zoek naar een ploegchef metser. Je werkt zelf nog mee, maar neemt tegelijk de leiding over een drie à viertal metsers.

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • Magazijnier/containerbouwer m/v te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het opbouwen van containers (ijzeren winkelkarren) die gebruikt worden voor het rondhalen van bestellingen. Het betreft fysiek werk waarbij handigheid vereist is. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden voor taken als laden/lossen, retour, ...

  • Metselaar (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Deerlijk zijn we op zoek naar een enthousiaste metser om hun team te versterken. Je helpt mee aan verschillende projecten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Je bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten gezocht om doorheen het jaar te werken (M/V) - Mooie verloning! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben jij nog op zoek naar een toffe studenten job ? Ben jij onmiddellijk beschikbaar? Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar een hele hoop studenten die in de week beschikbaar zijn en bereid zijn om in shiften te werken (shiftvergoeding: check!). Bovendien heb je de mogelijkheid om je beschikbare dagen zelf te bepalen! Je zal tewerkgesteld worden in een voedingsbedrijf ( fijne vleeswaren) te Wommelgem, hier zal je de vaste medewerkers bijstaan in hun dagdagelijkse taken. Hou je van afwisseling, shiftwerk en kan je Wommelgem gemakkelijk bereiken? Aarzel niet en solliciteer als de bliksem! Indien interesse, stuur je CV door naar [email protected]

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag. Vrij te kiezen of je elke dag wilt werken, of 2 dagen of maar 1 dag. We zoeken wel studenten die dit wekelijks (of zoveel mogelijk) kunnen doen.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Projectleider/Werfvoorbereider (grond- en betonwerken) (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf regio Roeselare zijn we dringend op zoek naar een projectleider/werfvoorbereider (m/v). Deze firma is gespecialiseerd in grond- en betonwerken Takenpakket: - Uitvoeren van kostprijsberekeningen (ifv offertes en aanbestedingsdossiers) - Verdiepen in lastenboeken, grondplannen, meetstaten ifv een uitstekende dossierkennis - Prijzen opvragen en vergelijken bij leveranciers - Opstart van nieuwe werven, aansturen van mensen en controle - Opvolging van werven

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van WILLY CORNAND in sociale netwerken
Look for responds of WILLY CORNAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY CORNAND. Laat een reactie achter voor WILLY CORNAND. WILLY CORNAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY CORNAND. Leave a respond for WILLY CORNAND. WILLY CORNAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY CORNAND op de google maps. Adres en contacten WILLY CORNAND
Location of WILLY CORNAND on the google maps. Address and contacts of WILLY CORNAND

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY CORNAND WILLY CORNAND: FLHANSON AGGREGATES BELGIUM NV | MAGGY COIFFURE | 3.14 SPRL | H & S WARE COMPUTERS | PARFUMERIE BERLINDA

Other related companies as WILLY CORNAND: FLHANSON AGGREGATES BELGIUM NV | MAGGY COIFFURE | 3.14 SPRL | H & S WARE COMPUTERS | PARFUMERIE BERLINDA

WILLY CORNAND is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY CORNAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03489227294. Het bedrijf WILLY CORNAND bevindt zich op het adres: AKKER 7; 2980; ZOERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in WILLY CORNAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLY CORNAND is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY CORNAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY CORNAND, openstaande posities, locatie van WILLY CORNAND op de kaart.

WILLY CORNAND is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY CORNAND, company assigned to the tax number BE03489227294. The company WILLY CORNAND is located at the address: AKKER 7; 2980; ZOERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in WILLY CORNAND were not found.
The main activity of WILLY CORNAND is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY CORNAND is not available. You also can look at reviews of WILLY CORNAND, open positions, location of WILLY CORNAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY CORNAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY CORNAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY CORNAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY CORNAND, employees, financial statistics.