SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT
Private companiesHealth Services • SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT

Contactgegevens SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1140-Brussel, België

Telefoon (phone): 02-702.35.50 (+32-02-702.35.50) 02-702.35.50 (+32-02-702.35.50)

Fax (fax): 02-702.35.96 (+32-02-702.35.96) 02-702.35.96 (+32-02-702.35.96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT
Products information SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT

BTW identificatienummer (tax): BE01003570556
Ondernemingsnummer: 2873168945
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): 42
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT
(Get full report from official database of BE for SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT
Addition kinds of activities for SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT

369902. Elektrische lasapparatuur | Electrical welding equipment
13899900. Olie- en gasvelddiensten, nec, nec | Oil and gas field services, nec, nec
26720108. Teerpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Tar paper: made from purchased materials
28650109. Drug kleurstoffen, synthetisch | Drug dyes, synthetic
35480106. Zuiglasapparatuur, elektrisch | Seam welding apparatus, electric
37249910. Niet-elektrische starters, vliegtuigen | Nonelectric starters, aircraft
38250322. Recorders, oscillografisch | Recorders, oscillographic

Werken bij SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • zorgkundige maand 75% (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

  • Huishoudhelden regio Jabbeke gewenst! Snelle opstart mogelijk! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • HUISHOUDHULP Vorselaar - direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job met werkuren tussen de 13 en 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

  • Student tijdens het schooljaar M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en ben je tussen midden januari en eind maart beschikbaar om tijdens de week aan de slag te gaan, lees dan zeker verder. Je pakt de goederen uit en je zet ook de bestellingen klaar per klant. Je werkt tijdens de week in de dagploeg.

  • Student eindejaarsperiode voor administratieve ondersteuning (nov - dec) (m-v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de voedingssector, met piekperiode rond de eindejaarsperiode, zijn we op zoek naar een student die administratief kan bijspringen. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verwerken van inkomende bestellingen in het systeem. Hoe je dit moet doen, zal je uiteraard ter plaatse aangeleerd worden. De opdracht zal lopen van begin november tot eind december. En dit iedere werkdag. Bij opstart zal het gaan over ongeveer 3u per dag met een opstart rond 10u , nadien 5 uur per dag (indien mogelijk) met een opstart rond 9u.

  • Receptionist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: BUDGET IBIS

    Type: Studentenjob

    Ibis budget Leuven is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om haar jong en dynamisch team te vervolledigen. Als aanspreekpunt van de gasten binnen het hotel wordt er van u verwacht dat u klantvriendelijk bent ingesteld. Door uw onthaal krijgt de gast een aangenaam gevoel bij zijn verblijf. Indien u flexibel bent, niet bang bent om verantwoordelijkheid te nemen, verschillende talen beheerst en van variatie houdt, dan is deze job zeker voor u ! Wij werken met een 3-ploegenstelsel volgens volgende uren: 7u - 15u / 15u - 23u / 23u - 7u

  • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: GOM HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT in sociale netwerken
Look for responds of SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT. Laat een reactie achter voor SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT. SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT. Leave a respond for SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT. SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT op de google maps. Adres en contacten SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT
Location of SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT on the google maps. Address and contacts of SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT: LE PARADIS CANIN | Femina | Orr Anthony | WORLD VID?O | G. LIECKENS

Other related companies as SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT: LE PARADIS CANIN | Femina | Orr Anthony | WORLD VID?O | G. LIECKENS

SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01003570556. Het bedrijf SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT bevindt zich op het adres: 1140-Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 42 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 200,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT, openstaande posities, locatie van SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT op de kaart.

SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT, company assigned to the tax number BE01003570556. The company SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT is located at the address: 1140-Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 42 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 200,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT were not found.
The main activity of SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT is not available. You also can look at reviews of SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT, open positions, location of SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT, employees, financial statistics.