RONNY VELKENEERS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • RONNY VELKENEERS
Private companiesTobacco Products • RONNY VELKENEERS

Contactgegevens RONNY VELKENEERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RONNY VELKENEERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RONNY VELKENEERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOFDBOSLAAN 55; 2620; HEMIKSEM, België

Telefoon (phone): 38878293 (+32-38878293) 38878293 (+32-38878293)

Fax (fax): +32 (64) 715-75-61 +32 (64) 715-75-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RONNY VELKENEERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RONNY VELKENEERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RONNY VELKENEERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RONNY VELKENEERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RONNY VELKENEERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RONNY VELKENEERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RONNY VELKENEERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RONNY VELKENEERS
Products information RONNY VELKENEERS

BTW identificatienummer (tax): BE03298614501
Ondernemingsnummer: 1516357421
Hoofdstad (capital): 389,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 243,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in RONNY VELKENEERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RONNY VELKENEERS
(Get full report from official database of BE for RONNY VELKENEERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RONNY VELKENEERS
Addition kinds of activities for RONNY VELKENEERS

329601. Minerale wol isolatie producten | Mineral wool insulation products
10610300. Molybdeenmalmwinning | Molybdenum ores mining
24991004. Marktmanden, hout | Market baskets, wood
34489900. Geprefabriceerde metalen gebouwen, anders | Prefabricated metal buildings, nec
36250102. Motorcentra | Motor control centers
50870402. Schoenreparatie benodigdheden en uitrusting | Shoe repair supplies and equipment
73830000. Nieuws syndicaten | News syndicates
73839906. Persdienst | Press service

Werken bij RONNY VELKENEERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RONNY VELKENEERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RONNY VELKENEERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RONNY VELKENEERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Sous-Chef regio Mechelen (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koken is jouw passie. Kan je van verschillende ingrediënten echte smaakvolle maaltijden maken? Wil je jouw kookkunsten laten proeven aan anderen? Dit in een professionele werksfeer waarin jij de nodige vrijheid en ruimte hebt? Zoek niet verder! Wij hebben de ideale uitdaging voor jou! Je bedenkt, samen met de chef, de verschillende gerechten en menu's, dit rekening houdend met de seizoensgebonden producten, ingrediënten en budget. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de recepten. Daarnaast beheer je de stock en plaats je bestellingen indien nodig. Je volgt de bereiding en dressering van de gerechten op, en zorgt voor het nodige respect voor de hygiëne en voedselveiligheid. Je zal voltijds tewerkgesteld worden dit in een afwisselend uurrooster.

  • Celmanipulatietechnoloog (tijdelijk) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het centrum voor celtherapie en regeneratieve geneeskunde (CCRG) werd in 2005 opgericht in het UZA als een multidisciplinair platform voor gevestigde klinisch-experimentele celtherapieën. Deze celtherapiefaciliteit heeft sinds 2015 een GMP-fabricagevergunning voor de productie van: bereiding van limbale epitheelcellen op amnionmembraan voor de behandeling van limbale stamcel deficiënties. therapeutische celvaccins voor de behandeling van diverse soorten kanker en voor de behandeling van de auto-immuunziekte multiple sclerose. CCRG omvat 2 erkende cellenbanken, nl. de hematopoiëtische stamcellenbank en de celtherapiefaciliteit, alsook een R&D afdeling waarbij nieuwe vormen van cellulaire immuuntherapie worden getest. In het kader van de ontwikkeling van een nieuwe T-celtherapie voor hematologische maligniteiten zijn we nog op zoek naar een celmanipulatietechnoloog Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren en wetenschappelijk rapporteren van de ontvangst, verwerking en cryopreservatie van perifere bloedstalen volgens strikte kwaliteitsnormen voor de opvolging van celgemedieerde immuniteit (CMI) bij personen die participeren in klinische studies; Je voert zelfstandig steriele celmanipulaties uit, alsook celanalyses (o.a. automatische celtelling, ELISA, ELISPOT en flowcytometrische bepalingen), onder GLP/SOP normen; Je staat in voor het proactief aansturen, opvolgen en uitvoeren van logistieke opdrachten en algemene labotaken (o.a. stockbeheer en administratie in het kader van het kwaliteitssysteem); Je ondersteunt lopende R&D-projecten; Je voert bijkomend research uit (bv. validaties) ter verbetering van de technieken; Je bent medeverantwoordelijk voor de training op de werkplaats van nieuwe medewerkers en stagiaires. Wat verwachten we van jou? Je bent in het bezit van een bachelordiploma medische laboratoriumtechnologie of farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie; Ervaring met steriele celkweek is een pluspunt; Je werkt nauwgezet en nauwkeurig; Je bent een uitstekende teamplayer; Flexibiliteit inzake werkuren is wenselijk. Wat biedt het UZA jou als werkgever? Voltijds bediendecontract van bepaalde duur voor 1 jaar (met mogelijkheid tot verlenging); Ruime bijscholingsmogelijkheden; Recuperatie 40-uren week; 8 bijkomende UZA vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; Maaltijdcheques ter waarde van 4 EUR per gewerkte dag (8u); Werken in een uitdagende, stimulerende en multidisciplinaire researchomgeving met state-of-the-art medische technologie; Verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan ten laatste 31/10 online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Prof. Van Tendeloo op het nummer 03 821 36 61 of bij Dr. Anguille op het nummer 03 821 56 96 of via [email protected]

  • LOODGIETER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn we opzoek naar een ervaren loodgieter voor deze vacature zijn je volgende taken: je kan Pe afvoerleidingen leggen en aansluiten je plaatst sanitaire installaties en/of brandbeveiligingsinstallaties je werkt veilig en kwalitatief je kan werken met een diamantboor slijpschijf PE lasmachine en draad/groefmachine

  • afwasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

  • All Around Medewerker Magazijnier (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de bouwsector zijn we op zoek naar een allround medewerker om ons team te versterken U maakt pick orders en maakt bestellingen van materieel en materiaal klaar voor bouwwerven. • U zorgt mee voor de aanmaak van de bijhorende documenten. • U beheert mee de stockvoorraden. • U ontvangt de retour transporten van bouwwerven en inventariseert de goederen. • U kijkt retourmaterieel na op werking en netheid en herstelt of poetst ze indien nodig. • U neemt leveringen aan en voert deze in de magazijnvoorraden in. • U laadt en lost vrachtwagens. • U controleert leveringsbonnen van externe leveranciers. • U zet werfbestellingen klaar.

  • sprankelende huishoudhulp (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • jobstudent bediening kippenkraam (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent een centje bijverdienen? Wij zoeken studenten die op zondag willen werken in Ichtegem. Je staat in voor de bediening van klanten aan een kippenkraam (kip-aan-het-spit). Je werkt van 10u tot 13u.

  • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • CREO Designer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: MIDES

    Type: Vaste Job

    Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

  • OPDIEN(ST)ER (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: VLETERHOF

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerd persoon om in het weekend te helpen bij de bediening van de klanten. U kan zelfstandig werken. Zowel uren als dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van RONNY VELKENEERS in sociale netwerken
Look for responds of RONNY VELKENEERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RONNY VELKENEERS. Laat een reactie achter voor RONNY VELKENEERS. RONNY VELKENEERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RONNY VELKENEERS. Leave a respond for RONNY VELKENEERS. RONNY VELKENEERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RONNY VELKENEERS op de google maps. Adres en contacten RONNY VELKENEERS
Location of RONNY VELKENEERS on the google maps. Address and contacts of RONNY VELKENEERS

Andere gerelateerde bedrijven als come RONNY VELKENEERS RONNY VELKENEERS: MICHEL DAMBERMONT | Baccara | DE SUTTER BVBA | DATA SOFT PRODUCTION | CODIFROI

Other related companies as RONNY VELKENEERS: MICHEL DAMBERMONT | Baccara | DE SUTTER BVBA | DATA SOFT PRODUCTION | CODIFROI

RONNY VELKENEERS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RONNY VELKENEERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298614501. Het bedrijf RONNY VELKENEERS bevindt zich op het adres: HOOFDBOSLAAN 55; 2620; HEMIKSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 389,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 243,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dakwerken; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in RONNY VELKENEERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RONNY VELKENEERS is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RONNY VELKENEERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RONNY VELKENEERS, openstaande posities, locatie van RONNY VELKENEERS op de kaart.

RONNY VELKENEERS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is RONNY VELKENEERS, company assigned to the tax number BE03298614501. The company RONNY VELKENEERS is located at the address: HOOFDBOSLAAN 55; 2620; HEMIKSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 389,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 243,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dakwerken; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in RONNY VELKENEERS were not found.
The main activity of RONNY VELKENEERS is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RONNY VELKENEERS is not available. You also can look at reviews of RONNY VELKENEERS, open positions, location of RONNY VELKENEERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RONNY VELKENEERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RONNY VELKENEERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RONNY VELKENEERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RONNY VELKENEERS, employees, financial statistics.