KEUSTERS

Contactgegevens KEUSTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEUSTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEUSTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA COLLECTIVIT? 74; 4420; SAINT-NICOLAS, België

Telefoon (phone): 42250204 (+32-42250204) 42250204 (+32-42250204)

Fax (fax): +32 (15) 334-13-39 +32 (15) 334-13-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEUSTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEUSTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEUSTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEUSTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEUSTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEUSTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEUSTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEUSTERS
Products information KEUSTERS

BTW identificatienummer (tax): BE09286163330
Ondernemingsnummer: 7196289062
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in KEUSTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEUSTERS
(Get full report from official database of BE for KEUSTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEUSTERS
Addition kinds of activities for KEUSTERS

565199. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec
30110201. Landbouwbanden, pneumatisch | Agricultural tires, pneumatic
35550500. Type en type machines en uitrusting maken | Type and type making machinery and equipment
38250300. Elektrische energie meetapparatuur | Electrical energy measuring equipment
50990000. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
51690208. Zuurstof | Oxygen
56619902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic
94319905. Milieu gezondheidsprogramma administratie, overheid | Environmental health program administration, government

Werken bij KEUSTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEUSTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEUSTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEUSTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeiders om z.s.m. op te starten! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zonhoven zoeken wij dringend een aantal productiearbeiders om zo snel mogelijk op te starten in 2-ploegen of nachtpost!

  • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Thomas More

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

  • Carrosseriebouwer (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een carrosseriebouwer. We zoeken iemand met ervaring.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Comforthome

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

  • Jobstudent online marketeer (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: SALES AT SIZE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent online marketeer wordt je nauw betrokken bij de online marketing van onze verschillende klanten. Bij elke opstartende klant wordt een online strategie uitgeschreven. Jij werkt vervolgens actief mee aan de implementatie van deze strategie. Dit kan op verschillende fronten; social media, Google Adwords, webdevelopment, grafische uitwerking, copywriting... Afhankelijk van jouw skills en interesses tekenen we samen een takenpakket uit in functie van jouw ontwikkeling. In onze kleine, maar weliswaar snel groeiende, ondernemeing kan je jezelf verder ontplooien in samenwerking met een aantal gediplomeerde vakexperten. de heel diverse klantenportefeuille maakt de uitdaging eens zo boeiend!

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Teamlead/Expert Inkomend Facturenbureau (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Als teamlead/expert ondersteun je de dagelijkse werking van de dienst en verleen je advies inzake boekhoudkundige, fiscale en financieel administratieve vraagstukken. Je rapporteert aan het diensthoofd. Concreet bestaat jouw functie uit de volgende opdrachten: Samen met het diensthoofd geef je leiding aan de medewerkers en ben je het eerste aanspreekpunt voor inhoudelijke en interpersoonlijke coaching/ondersteuning. Je beantwoordt inhoudelijke vragen (zowel van buiten als binnen de dienst) omtrent (i) het correct verwerken van aankoopdocumenten, masterdata leveranciers en het uitgaande betaalverkeer en (ii) de heersende interne en externe richtlijnen. Voor recurrente vragen organiseer je opleidingen voor de medewerkers binnen de dienst. Je behandelt fiscale vraagstukken met het oog op een correcte registratie voor BTW doeleinden en fiscale fiches. Met het oog op audit compliance bewaak je mee de naleving van de financiële regels en procedures van de KU Leuven, en neem je steeds de fiscale regelgeving, wetgeving overheidsopdrachten en boekhoudwetgeving in acht. Je bent in staat veranderingsprocessen te identificeren en te begeleiden en werkt actief mee aan lopende projecten zoals de implementatie van e-invoicing binnen de KU Leuven. Je komt terecht in een gevarieerde, uitdagende job met groeipotentieel binnen een dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team. Naast de verdere uitdieping van jouw expertise inzake boekhouding en fiscaliteit, bouw je in deze functie doorgedreven ervaring op met een aantal SAP-submodules, vooral MM (Materials Management), en met KU Loket-toepassingen. Bedrijfsprofiel: Met een 75-tal medewerkers zijn de Centrale Financiële Diensten (CFD) van de KU Leuven verantwoordelijk voor de financiële administratie (leveranciersboekhouding, algemene boekhouding en consolidatie en debiteurenopvolging), de begrotingsopmaak en –opvolging, het thesaurie- en vermogensbeheer, de financiële opvolging van de onderzoeks- en dienstverleningsprojecten en de centrale financiële rapportering van de universiteit. De CFD coördineren daarbij ook de uitbouw, het beheer en de controle van de universiteitsbrede financiële processen. Op de dienst Inkomend Facturenbureau maak je deel uit van de Financiële Administratie en werk je samen met een team van een 20-tal gemotiveerde medewerkers die instaan voor de leveranciersboekhouding bestaande uit: postverwerking/scan, beheer leveranciersbestand, factuurverwerking, verwerking bedrijfskosten en betalingen/kas.

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

  • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

Zoek naar antwoorden van KEUSTERS in sociale netwerken
Look for responds of KEUSTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEUSTERS. Laat een reactie achter voor KEUSTERS. KEUSTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEUSTERS. Leave a respond for KEUSTERS. KEUSTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEUSTERS op de google maps. Adres en contacten KEUSTERS
Location of KEUSTERS on the google maps. Address and contacts of KEUSTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come KEUSTERS KEUSTERS: VDH Electro | IDEA | Cleo Schoonheidsinstituut | PHARMACIE POPULAIRE | Lemmens P

Other related companies as KEUSTERS: VDH Electro | IDEA | Cleo Schoonheidsinstituut | PHARMACIE POPULAIRE | Lemmens P

KEUSTERS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEUSTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09286163330. Het bedrijf KEUSTERS bevindt zich op het adres: RUE DE LA COLLECTIVIT? 74; 4420; SAINT-NICOLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dakwerken; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in KEUSTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KEUSTERS is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEUSTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEUSTERS, openstaande posities, locatie van KEUSTERS op de kaart.

KEUSTERS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEUSTERS, company assigned to the tax number BE09286163330. The company KEUSTERS is located at the address: RUE DE LA COLLECTIVIT? 74; 4420; SAINT-NICOLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dakwerken; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in KEUSTERS were not found.
The main activity of KEUSTERS is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KEUSTERS is not available. You also can look at reviews of KEUSTERS, open positions, location of KEUSTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEUSTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEUSTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEUSTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEUSTERS, employees, financial statistics.