SELECT HUMAN RESOURCES NV

Contactgegevens SELECT HUMAN RESOURCES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SELECT HUMAN RESOURCES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SELECT HUMAN RESOURCES NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): 2030-Antwerpen 1, België

Telefoon (phone): 03-612.22.81 (+32-03-612.22.81) 03-612.22.81 (+32-03-612.22.81)

Fax (fax): 03-612.22.80 (+32-03-612.22.80) 03-612.22.80 (+32-03-612.22.80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SELECT HUMAN RESOURCES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SELECT HUMAN RESOURCES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SELECT HUMAN RESOURCES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SELECT HUMAN RESOURCES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SELECT HUMAN RESOURCES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SELECT HUMAN RESOURCES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SELECT HUMAN RESOURCES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SELECT HUMAN RESOURCES NV
Products information SELECT HUMAN RESOURCES NV

BTW identificatienummer (tax): BE08467407226
Ondernemingsnummer: 6134735107
Hoofdstad (capital): 137,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 836,000 EUR
Werknemers (employees): 90
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in SELECT HUMAN RESOURCES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SELECT HUMAN RESOURCES NV
(Get full report from official database of BE for SELECT HUMAN RESOURCES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SELECT HUMAN RESOURCES NV
Addition kinds of activities for SELECT HUMAN RESOURCES NV

204604. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
802199. Kantoren en klinieken van tandartsen, nec | Offices and clinics of dentists, nec
08310202. Gum extractie | Gum extraction
20110100. Rundvleesproducten, van rundvlees geslacht ter plaatse | Beef products, from beef slaughtered on site
33340102. Platen (primair), aluminium | Slabs (primary), aluminum
50120206. Vrachtwagens | Truck bodies
57349901. Persoonlijke computers | Personal computers
73790201. Computer hardware vereisten analyse | Computer hardware requirements analysis
80990200. Fysisch onderzoek en testdiensten | Physical examination and testing services

Werken bij SELECT HUMAN RESOURCES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SELECT HUMAN RESOURCES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SELECT HUMAN RESOURCES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SELECT HUMAN RESOURCES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Internal sales medewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een commercieel binnendienst medewerker. Je bent het interne aanspreekpunt voor onze klanten Je beheert de inkomende orders, je zorgt voor een correcte input in ons systeem Je volgt de leveringen op en eventuele backorders Je zorgt voor een goede opvolging van de stock en verzendingen Je behandelt klachten en zorgt voor een goede oplossing Je verwerkt de retourorders en zorgt voor een correcte afhandeling

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Godveerdegem (GODVEERDEGEM)

    Regio: GODVEERDEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

  • Metser- diender (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

  • Teamleader Project Staffing Care Talents - Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Vaste Job

    Je hebt een sleutelrol binnen Care Talents en bent expert in het sourcen van verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor de grondige screening van kandidaten en hebt een neus om de juiste verpleegkundige te plaatsen bij het juiste project. Je staat in voor de telefonische screening, een diepgaand interview waarbij je niet alleen het cv overloopt maar ook effectief gaat polsen naar technische parate kennis en vooral naar de motivatie om een totaal nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze kandidaten worden allen project medewerkers van Care Talents. Je zal ze begeleiden in hun beslissing om als verpleegkundige op projectbasis aan de slag te gaan. De relatie die je met hen aangaat is een lange termijn relatie waarbij transparante communicatie en stipte opvolging primordiaal zijn. Je bent permanent in contact met de ziekenhuizen en rvt’s waarmee we reeds samenwerken en weet waar bij hen de grootste knelpunten zitten. Je zal hiertoe proactief aan de slag gaan en hen constant op de hoogte houden van de nieuwkomers uit onze pool. Je zal er de verpleegkundigen op een efficiënte manier introduceren. Je zal ook heel specifiek zoeken naar kandidaten in functie van lopende projecten. Je hebt een coördinerende functie. Je bent de contactpersoon voor de medewerkers van Care Talents en je volgt hun functioneren bij de klant. Je staat in voor functionerings- en evaluatiegesprekken met klanten en projectmedewerkers. Je fungeert als hun HR aanspreekpunt. Bedrijfsprofiel: Heb je zin om in een uitdagende job te starten bij een jonge en ambitieuze kmo die bekroond werd met de Great Place to Work Award? Bij House of Talents, de groep boven Care Ta!ents, kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat. Ook mooi meegenomen: een gezonde dosis Fun at Work! House of Talents groepeert 10 bedrijven: Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, Executive Talents, HR Talents, BTS, Next-ICT, Digitalents, Arcq en Chaintec. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden - per vakspecialisatie - HR diensten aan: rekrutering & selectie, projectsourcing, training, interim management, uitzendarbeid, assessment & development centers en HR Consultancy. Care Talents is gespecialiseerd in project staffing, rekrutering & selectie en uitzendarbeid van verpleegkundigen. In het kader van de uitbreiding van het kantoor te Jette, zijn we op zoek naar een sterke Teamleader Project Staffing. Jouw focus zal deels op rekrutering en deels op coaching liggen.

  • Industriële bewakingsagent Limburg (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • Verkoopmedewerker te Maldegem (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een winkelketen, onder meer gevestigd te Maldegem, zijn we op zoek naar een enthousiaste VERKOOPSTER. De winkel biedt een ruim assortiment aan: tuindecoratie, knutselgerief, keukengerei, ... - Adviseren van de klanten - Winkel op orde houden - Kassawerk - Goederen uit het magazijn halen

Zoek naar antwoorden van SELECT HUMAN RESOURCES NV in sociale netwerken
Look for responds of SELECT HUMAN RESOURCES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SELECT HUMAN RESOURCES NV. Laat een reactie achter voor SELECT HUMAN RESOURCES NV. SELECT HUMAN RESOURCES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SELECT HUMAN RESOURCES NV. Leave a respond for SELECT HUMAN RESOURCES NV. SELECT HUMAN RESOURCES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SELECT HUMAN RESOURCES NV op de google maps. Adres en contacten SELECT HUMAN RESOURCES NV
Location of SELECT HUMAN RESOURCES NV on the google maps. Address and contacts of SELECT HUMAN RESOURCES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SELECT HUMAN RESOURCES NV SELECT HUMAN RESOURCES NV: MADOU IMAGE CONSULTING | K.S. OOSTENDSE KARBINIERS | JOHAN ANRIJS | CODALI SA SA | Boulanger T

Other related companies as SELECT HUMAN RESOURCES NV: MADOU IMAGE CONSULTING | K.S. OOSTENDSE KARBINIERS | JOHAN ANRIJS | CODALI SA SA | Boulanger T

SELECT HUMAN RESOURCES NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is SELECT HUMAN RESOURCES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08467407226. Het bedrijf SELECT HUMAN RESOURCES NV bevindt zich op het adres: 2030-Antwerpen 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 90 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 137,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 836,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in SELECT HUMAN RESOURCES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SELECT HUMAN RESOURCES NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SELECT HUMAN RESOURCES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SELECT HUMAN RESOURCES NV, openstaande posities, locatie van SELECT HUMAN RESOURCES NV op de kaart.

SELECT HUMAN RESOURCES NV is a company, that was registered 1989 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is SELECT HUMAN RESOURCES NV, company assigned to the tax number BE08467407226. The company SELECT HUMAN RESOURCES NV is located at the address: 2030-Antwerpen 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 90 employees work in this company. Capital - 137,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 836,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in SELECT HUMAN RESOURCES NV were not found.
The main activity of SELECT HUMAN RESOURCES NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SELECT HUMAN RESOURCES NV is not available. You also can look at reviews of SELECT HUMAN RESOURCES NV, open positions, location of SELECT HUMAN RESOURCES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SELECT HUMAN RESOURCES NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SELECT HUMAN RESOURCES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SELECT HUMAN RESOURCES NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SELECT HUMAN RESOURCES NV, employees, financial statistics.