AA LONGIN SERVICE

Contactgegevens AA LONGIN SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA LONGIN SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA LONGIN SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARTSCHOTSESTEENWEG 232; 3012; LOUVAIN, België

Telefoon (phone): 16448822 (+32-16448822) 16448822 (+32-16448822)

Fax (fax): +32 (56) 202-28-64 +32 (56) 202-28-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA LONGIN SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA LONGIN SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA LONGIN SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA LONGIN SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA LONGIN SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA LONGIN SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA LONGIN SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA LONGIN SERVICE
Products information AA LONGIN SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE08935424804
Ondernemingsnummer: 3342010498
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 492,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in AA LONGIN SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Loodgieterij and centrale verwarming Gh; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Sloten and scharnieren Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA LONGIN SERVICE
(Get full report from official database of BE for AA LONGIN SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA LONGIN SERVICE
Addition kinds of activities for AA LONGIN SERVICE

598499. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec
823100. bibliotheken | Libraries
34839901. Ammunitie laad- en montagefabriek | Ammunition loading and assembling plant
39140206. Liefdevolle kopjes, nikkel zilver | Loving cups, nickle silver
39150204. Juwelen solderen voor de handel | Jewelry soldering for the trade
50130000. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen | Motor vehicle supplies and new parts
51819900. Bier en aal, nec | Beer and ale, nec
56329906. hoedenzaak | Millinery

Werken bij AA LONGIN SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA LONGIN SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA LONGIN SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA LONGIN SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalmedewerker - Dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak regio Waregem zijn we op zoek naar een metaalbewerker voor in het atelier.

  • Merchandiser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze bedrijven zoeken we een merchandiser die voltijds van 29 oktober tot 17 november beschikbaar is. Taken: Rijden naar verschillende verkooppunten in de regio Brussel-Noord - Antwerpen. Relatief zwaar materiaal wegzetten Pallets behandelen met een pallettruck Ordenen van artikelen P.O.S materiaal Aanvullen P.O.S.

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Strijker/Strijkster Sint Katelijne waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kerkom-bij-Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN)

    Regio: KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVERGEM (ZEVERGEM)

    Regio: ZEVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zevergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: MCDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

  • Jobstudent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Freelance docent 'webdesigner' campus Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

  • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

    Type: Flexijob

    Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van AA LONGIN SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of AA LONGIN SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA LONGIN SERVICE. Laat een reactie achter voor AA LONGIN SERVICE. AA LONGIN SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA LONGIN SERVICE. Leave a respond for AA LONGIN SERVICE. AA LONGIN SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA LONGIN SERVICE op de google maps. Adres en contacten AA LONGIN SERVICE
Location of AA LONGIN SERVICE on the google maps. Address and contacts of AA LONGIN SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come AA LONGIN SERVICE AA LONGIN SERVICE: PANG FOR CHEONG | RENE CLAEYS | I. LINGIER | HERTEL | ISOVILLA

Other related companies as AA LONGIN SERVICE: PANG FOR CHEONG | RENE CLAEYS | I. LINGIER | HERTEL | ISOVILLA

AA LONGIN SERVICE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AA LONGIN SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08935424804. Het bedrijf AA LONGIN SERVICE bevindt zich op het adres: AARTSCHOTSESTEENWEG 232; 3012; LOUVAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 492,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dakwerken; Loodgieterij and centrale verwarming Gh; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Sloten and scharnieren Fab. Producten gemaakt in AA LONGIN SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AA LONGIN SERVICE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA LONGIN SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA LONGIN SERVICE, openstaande posities, locatie van AA LONGIN SERVICE op de kaart.

AA LONGIN SERVICE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is AA LONGIN SERVICE, company assigned to the tax number BE08935424804. The company AA LONGIN SERVICE is located at the address: AARTSCHOTSESTEENWEG 232; 3012; LOUVAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 492,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dakwerken; Loodgieterij and centrale verwarming Gh; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Sloten and scharnieren Fab. Products created in AA LONGIN SERVICE were not found.
The main activity of AA LONGIN SERVICE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AA LONGIN SERVICE is not available. You also can look at reviews of AA LONGIN SERVICE, open positions, location of AA LONGIN SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA LONGIN SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA LONGIN SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA LONGIN SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA LONGIN SERVICE, employees, financial statistics.