VAN DER BORGT & ZOON

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • VAN DER BORGT & ZOON
Private companiesCoal Mining • VAN DER BORGT & ZOON

Contactgegevens VAN DER BORGT & ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DER BORGT & ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DER BORGT & ZOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTERLOOHEIDE 6; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14868532 (+32-14868532) 14868532 (+32-14868532)

Fax (fax): +32 (9) 427-79-65 +32 (9) 427-79-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DER BORGT & ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DER BORGT & ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DER BORGT & ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DER BORGT & ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DER BORGT & ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DER BORGT & ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DER BORGT & ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DER BORGT & ZOON
Products information VAN DER BORGT & ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE09975280761
Ondernemingsnummer: 8101837158
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in VAN DER BORGT & ZOON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DER BORGT & ZOON
(Get full report from official database of BE for VAN DER BORGT & ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DER BORGT & ZOON
Addition kinds of activities for VAN DER BORGT & ZOON

6541. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices
22520202. Tights, behalve vrouwen | Tights, except women's
22610301. Embossing katoenen breedgeweven stoffen | Embossing cotton broadwoven fabrics
28690506. Zoetstoffen, synthetisch | Sweeteners, synthetic
34430601. Liners, industrieel: metalen plaat | Liners, industrial: metal plate
34690201. Kookgerei, porselein geëmailleerd | Cooking ware, porcelain enameled
34699913. Radio- of tv-chassis, gestempeld metaal | Radio or television chassis, stamped metal
54510000. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
73790202. Gegevensconsultant | Data processing consultant
73899904. Bouwschaalmodellen | Building scale models

Werken bij VAN DER BORGT & ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DER BORGT & ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DER BORGT & ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DER BORGT & ZOON. Looking for open vacancies in other companies

  • Chocolatier (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de productie van pralines en op termijn ook van koekjes. - Op termijn sta je ook in voor het aansturen van anderen.

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • Medewerker Planning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: t-office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verdeel je de werkzaamheden over de 100 servicetechnici binnen het bedrijf. Naast het dagelijks inplannen van de opdrachten is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de opdrachten afgehandeld zijn in het planningssysteem.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • E&I Designer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je analyseert op weekbasis en op dagbasis de voorraadbehoeften. Je maakt een wekelijkse planning op die bepaalt welk product er op welke lijn verpakt zal worden. De planning volg je dagelijks op en stuur je bij waar nodig. Je communiceert efficiënt met medewerkers van de Supply Chain afdeling en teamleiders van de productieafdeling. Je maakt een lange termijn planning op, op basis van je inzicht in het logistieke proces, de minimum stocks, verkoopcijfers en forecasts.

  • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

Zoek naar antwoorden van VAN DER BORGT & ZOON in sociale netwerken
Look for responds of VAN DER BORGT & ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DER BORGT & ZOON. Laat een reactie achter voor VAN DER BORGT & ZOON. VAN DER BORGT & ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DER BORGT & ZOON. Leave a respond for VAN DER BORGT & ZOON. VAN DER BORGT & ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DER BORGT & ZOON op de google maps. Adres en contacten VAN DER BORGT & ZOON
Location of VAN DER BORGT & ZOON on the google maps. Address and contacts of VAN DER BORGT & ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DER BORGT & ZOON VAN DER BORGT & ZOON: Naessens Willy sa | GISELE THIRIONET | LA CH?NAIE | WIM VAN PUTTEN | MARK MAES

Other related companies as VAN DER BORGT & ZOON: Naessens Willy sa | GISELE THIRIONET | LA CH?NAIE | WIM VAN PUTTEN | MARK MAES

VAN DER BORGT & ZOON is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DER BORGT & ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975280761. Het bedrijf VAN DER BORGT & ZOON bevindt zich op het adres: OOSTERLOOHEIDE 6; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dakwerken; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Woningbouw. Producten gemaakt in VAN DER BORGT & ZOON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DER BORGT & ZOON is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DER BORGT & ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DER BORGT & ZOON, openstaande posities, locatie van VAN DER BORGT & ZOON op de kaart.

VAN DER BORGT & ZOON is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DER BORGT & ZOON, company assigned to the tax number BE09975280761. The company VAN DER BORGT & ZOON is located at the address: OOSTERLOOHEIDE 6; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dakwerken; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Woningbouw. Products created in VAN DER BORGT & ZOON were not found.
The main activity of VAN DER BORGT & ZOON is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DER BORGT & ZOON is not available. You also can look at reviews of VAN DER BORGT & ZOON, open positions, location of VAN DER BORGT & ZOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DER BORGT & ZOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DER BORGT & ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DER BORGT & ZOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DER BORGT & ZOON, employees, financial statistics.