SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA

Contactgegevens SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA

Regio (region): Bastogne, België

Adres (address): 6600-Bastogne, België

Telefoon (phone): 061-21.09.40 (+32-061-21.09.40) 061-21.09.40 (+32-061-21.09.40)

Fax (fax): 061-21.09.76 (+32-061-21.09.76) 061-21.09.76 (+32-061-21.09.76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA
Products information SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA

BTW identificatienummer (tax): BE04917999267
Ondernemingsnummer: 9261718750
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 240,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA
(Get full report from official database of BE for SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA
Addition kinds of activities for SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA

203299. Ingeblikte specialiteiten, nec | Canned specialties, nec
24480101. Lading containers, hout | Cargo containers, wood
34520203. Wassers, metaal | Washers, metal
48999907. Communicatie-signaalverbeteringsnetwerkdiensten | Communication signal enhancement network services
96119900. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec

Werken bij SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker (bouw) (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service Technieker heb je een belangrijke en afwisselende job binnen een sterk groeiende organisatie. Je vertrekt vanuit huis met je eigen goed uitgeruste servicewagen op weg naar de klanten. Je bent verantwoordelijk voor onderhoudswerken aan gebouwen/infrastructuur van een brede waaier aan klanten (OCMW's, bibliotheken, sportcentra, woonzorgcentra, ...) verspreid over gans Vlaanderen. Dit zowel voor geplande onderhoudswerken als bij de oplossing van eventuele storingen en dit voor alle mogelijke werkzaamheden: schrijnwerk, bouwkundige herstellingen, kleine pleisterwerken, tegelen, vloeren, ... Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden bij de klant uit Je analyseert eventuele storingen/herstellingen en lost ze zo snel en kwalitatief mogelijk op Je zorgt voor een administratieve opvolging van uitgevoerde werken: invullen en opvolgen van werkorders, opmaken van verslag, Onveilige situaties meld je proactief en lost deze op waar mogelijk Je bent het uithangbord voor de firma en handelt hiernaar: je straalt professionaliteit en klantvriendelijkheid uit Je zal tewerkgesteld worden onder het PC van de bouwsector. Er wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Elektricien (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een detacheringskantoor zoeken we een Elektricien, je zal ingezet worden op verscheidene projecten voor volgende zaken: - Installatie, renovatie, onderhoud en herstel van verschillende elektriciteitsinstallaties - Kappen en boren - Monteren van kabelgoten - Kableren, plaatsen en installeren van besturingskasten

  • Schoonmaker(ster) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een schoonmaker (M/V) met talent. Je werkt elke dag van 6u tot 10u. Je bent in het bezit van een rijbewijs B + eigen wagen

  • Stagiair Administratie Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Administratie bij Qiwie krijg je de kans jouw oog voor detail aan te scherpen. Jij wilt graag verder ontdekken welke mogelijkheden er zijn om administratief werk echt leuk en aangenaam te kunnen maken. Jij weet dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. Je streeft er naar om alles perfect te laten kloppen tot een geheel en dit geeft je een voldaan gevoel. Je bent graag nauwkeurig als Stagiair Administratie zowel in je communicatie als in je opgelegde takenpakket.

  • Chauffeur CE in de wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een chauffeur CE in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Meehelpen met het leggen van rioleringen, wegenwerken of betonwerken - Je rijdt van en naar werven met een dieplader en oplegger

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

    Regio: BOORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Studentenjob

    Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • Jobstudent poetser kerstvakantie te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen van verschillende ruimten; muren, plafonds, machines, ... Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de volledige productieruimte.

  • Java Quality Assurance Engineer (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Het Service Introduction Center (SIC) bewaakt de technische kwaliteit van de bij Smals ontwikkelde softwaretoepassingen. In het bijzonder valideert het team de performantie en stabiliteit van de toepassingen alvorens ze in productie worden genomen. Het team voert ook opdrachten uit als reviews van de architectuur, analyse van incidenten in de productieomgeving, begeleiding bij projecten, technische opleidingen voor de teams, en ontwikkelen van ondersteunende tools. Als Java Quality Assurance Engineer bepaal je mee de nodige testen en testomgeving om eventuele problemen met de performantie en/of de stabiliteit van complexe toepassingen snel op te sporen. Je implementeert de testen aan de hand van tools als JMeter of Gatling. Als er mock services of bijkomende tooling nodig zijn ontwikkel je die ook. Je analyseert de resultaten kritisch en met oog voor detail. Bij eventuele problemen, vastgesteld tijdens de testen of in productie, doe je bijkomend onderzoek naar de oorzaak en werk je samen met de betrokken teams om het probleem op te lossen. Je rapporteert mondeling en schriftelijk over de testresultaten en vaststellingen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten en interesses krijg je ook de mogelijkheid om mee te ontwikkelen aan de interne tools van het SIC.

  • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

    Type: Vaste Job

    Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

  • Zelfstandige verkoper parfums (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Via een uitgewerkt concept laat je de parfums testen

Zoek naar antwoorden van SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA in sociale netwerken
Look for responds of SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA. Laat een reactie achter voor SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA. SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA. Leave a respond for SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA. SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA op de google maps. Adres en contacten SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA
Location of SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA on the google maps. Address and contacts of SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA: PISTE DE SUGNY | VIGICAM SPRL | Fiduco BVBA | DELMOITIE-D'HOE | Recycling and Technology

Other related companies as SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA: PISTE DE SUGNY | VIGICAM SPRL | Fiduco BVBA | DELMOITIE-D'HOE | Recycling and Technology

SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Bastogne, België. De volledige naam van het bedrijf is SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04917999267. Het bedrijf SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA bevindt zich op het adres: 6600-Bastogne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 240,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA, openstaande posities, locatie van SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA op de kaart.

SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA is a company, that was registered 2002 in Bastogne region, Belgium. Full name of company is SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA, company assigned to the tax number BE04917999267. The company SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA is located at the address: 6600-Bastogne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 240,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA were not found.
The main activity of SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA is not available. You also can look at reviews of SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA, open positions, location of SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA, Bastogne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA, Bastogne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAINT-GOBAIN AUTOVER DISTRIBUTION SA, employees, financial statistics.