DE KEGEL M. & ZN.

Contactgegevens DE KEGEL M. & ZN.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KEGEL M. & ZN.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KEGEL M. & ZN.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIKAUTERSTRAAT 17; 1761; ROOSDAAL, België

Telefoon (phone): 25824788 (+32-25824788) 25824788 (+32-25824788)

Fax (fax): +32 (58) 683-87-25 +32 (58) 683-87-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KEGEL M. & ZN.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KEGEL M. & ZN."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KEGEL M. & ZN."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KEGEL M. & ZN., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KEGEL M. & ZN.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KEGEL M. & ZN., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KEGEL M. & ZN.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KEGEL M. & ZN.
Products information DE KEGEL M. & ZN.

BTW identificatienummer (tax): BE01320526123
Ondernemingsnummer: 4932556152
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in DE KEGEL M. & ZN. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KEGEL M. & ZN.
(Get full report from official database of BE for DE KEGEL M. & ZN.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KEGEL M. & ZN.
Addition kinds of activities for DE KEGEL M. & ZN.

348299. Wapensmunitie, nec | Small arms ammunition, nec
23350100. Bruids- en formele jurken | Bridal and formal gowns
34920000. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
35440101. Diamant sterft, metaalbewerking | Diamond dies, metalworking
36740402. Ultraviolette sensoren, vaste toestand | Ultra-violet sensors, solid state
51459902. Kauwgom | Chewing gum
95110200. Afvalbeheerbureaus | Waste management agencies

Werken bij DE KEGEL M. & ZN.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KEGEL M. & ZN.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KEGEL M. & ZN.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KEGEL M. & ZN.. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • CNC MACHINEBEDIENER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het bedienen en instellen van CNC gestuurde houtbewerkingsmachines.

  • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

  • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - dinsdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • (Project)Ingenieur elektriciteit (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    •Voorbereiden van studiewerk op elektrotechnisch vlak ; •Voorbereiden, uitwerken en opvolgen van diverse projecten in teamverband; •Aanstellen en begeleiden van studiebureau's; •Opstellen van lastenboeken en meetstaten; •waarborgen van de technische coherentie met andere disciplines (bouwkunde, HVAC,…). •Ondersteuning verlenen m.b.t. de procedure voor overheidsopdrachten; •Opmaken van plannen in samenwerking met tekenaars, opstellen van kostenramingen en een tijdskader voor studie en uitvoering; •Opmaken van de bestellingen voor uitvoering; •Strikt opvolgen van de uitvoering van de projecten t.e.m. de definitieve oplevering met de opmaak van het as-built dossier; •Instaan voor de veiligheid op de werf en uitvoeren van de noodzakelijke veiligheidsstudies voor het project door het uitvoeren van impactstudies; •Het inplannen en coördineren van de werken met alle stake-holders;

  • Servicetechnicus Machinepark Colruyt Group regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Om al onze winkelformules draaiende te houden, heeft Colruyt Group heel wat ondersteunende diensten. Technics, Real Estate & Energy is onze interne technische dienst met meer dan 1.200 medewerkers. We hebben heel verschillende profielen: techniekers, architecten, ingenieurs ... Samen ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden ze onze winkels, distributiecentra, DATS 24-tankstations, voertuigen en installaties. Het hoofdkwartier van Technics, Real Estate & Energy is in Halle, maar je kan aan de slag in heel België. Als servicetechnicus bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker. Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in ons distributiecentrum in Wommelgem. Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een ‘peter’. Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technicus en hebben de verschillende zones van het distributie- en productiecentrum geen geheimen meer voor jou. Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig. Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien. Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer: iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken. Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg. Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening. Bekijk in deze 360°-videowelke belangrijke rol onze servicetechnici achter de schermen vervullen. Je werkt in Wommelgem.

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

  • Flexi - job Kassamedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten.

Zoek naar antwoorden van DE KEGEL M. & ZN. in sociale netwerken
Look for responds of DE KEGEL M. & ZN. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KEGEL M. & ZN.. Laat een reactie achter voor DE KEGEL M. & ZN.. DE KEGEL M. & ZN. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KEGEL M. & ZN.. Leave a respond for DE KEGEL M. & ZN.. DE KEGEL M. & ZN. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KEGEL M. & ZN. op de google maps. Adres en contacten DE KEGEL M. & ZN.
Location of DE KEGEL M. & ZN. on the google maps. Address and contacts of DE KEGEL M. & ZN.

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KEGEL M. & ZN. DE KEGEL M. & ZN.: HUIS HEDERA | MOOSEN & FILS | Nicholson | PIETER DE RYCKER | LIBRAIRIE DEVILERS DURO

Other related companies as DE KEGEL M. & ZN.: HUIS HEDERA | MOOSEN & FILS | Nicholson | PIETER DE RYCKER | LIBRAIRIE DEVILERS DURO

DE KEGEL M. & ZN. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KEGEL M. & ZN., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01320526123. Het bedrijf DE KEGEL M. & ZN. bevindt zich op het adres: EIKAUTERSTRAAT 17; 1761; ROOSDAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 667,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dakwerken; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in DE KEGEL M. & ZN. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE KEGEL M. & ZN. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KEGEL M. & ZN. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KEGEL M. & ZN., openstaande posities, locatie van DE KEGEL M. & ZN. op de kaart.

DE KEGEL M. & ZN. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KEGEL M. & ZN., company assigned to the tax number BE01320526123. The company DE KEGEL M. & ZN. is located at the address: EIKAUTERSTRAAT 17; 1761; ROOSDAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 667,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dakwerken; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in DE KEGEL M. & ZN. were not found.
The main activity of DE KEGEL M. & ZN. is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KEGEL M. & ZN. is not available. You also can look at reviews of DE KEGEL M. & ZN., open positions, location of DE KEGEL M. & ZN. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KEGEL M. & ZN., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KEGEL M. & ZN., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KEGEL M. & ZN., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KEGEL M. & ZN., employees, financial statistics.