ALAIN GRIGNARD

Contactgegevens ALAIN GRIGNARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALAIN GRIGNARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALAIN GRIGNARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SAINT-GERMAIN 155D; 4861; PEPINSTER, België

Telefoon (phone): 87461079 (+32-87461079) 87461079 (+32-87461079)

Fax (fax): +32 (64) 403-37-10 +32 (64) 403-37-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALAIN GRIGNARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALAIN GRIGNARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALAIN GRIGNARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALAIN GRIGNARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALAIN GRIGNARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALAIN GRIGNARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALAIN GRIGNARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALAIN GRIGNARD
Products information ALAIN GRIGNARD

BTW identificatienummer (tax): BE05328063964
Ondernemingsnummer: 6170440673
Hoofdstad (capital): 450,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 329,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ALAIN GRIGNARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALAIN GRIGNARD
(Get full report from official database of BE for ALAIN GRIGNARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALAIN GRIGNARD
Addition kinds of activities for ALAIN GRIGNARD

384501. Electromedische apparatuur | Electromedical apparatus
832204. Rehabilitatiediensten | Rehabilitation services
17999916. Installatie van food service apparatuur | Food service equipment installation
23210100. Heren en jongens jurkoverhemden | Men's and boys' dress shirts
28340604. zalven | Ointments
28690306. ethanolamine | Ethanolamines
35690300. Smeermiddelen | Lubricating equipment
44990102. Marine landmeters | Marine surveyors
56990404. Gebreide jurken, op bestelling gemaakt | Knit dresses, made to order
75210101. Parkeerplaatsen | Parking lots

Werken bij ALAIN GRIGNARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALAIN GRIGNARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALAIN GRIGNARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALAIN GRIGNARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser M/V (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen zijn we nog op zoek naar een lasser M/V. Jouw taken: - Het aflassen van samengestelde constructies voor industriebouw. - Halfautomaat lassen.

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • DRINGENDE POETSHULP TE SINT LIEVENS HOUTEM (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Sint - Lievens - Houtem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenomeerde en gespecialiseerde producent van tegels en klinkers.

  • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

    Type: Studentenjob

    We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Magazijnier / Orderpicker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontvangen, sorteren, kwaliteitscontrole en stockeren van turbo’s + onderdelen. Je registreert de verschillende turbo's op de computer. Je ondersteunt de orderpicking en verzending als er pieken zijn.

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

  • Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte mogelijkheid om meer uren te doen als onderhoudsmedewerker tijdens de week !

Zoek naar antwoorden van ALAIN GRIGNARD in sociale netwerken
Look for responds of ALAIN GRIGNARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALAIN GRIGNARD. Laat een reactie achter voor ALAIN GRIGNARD. ALAIN GRIGNARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALAIN GRIGNARD. Leave a respond for ALAIN GRIGNARD. ALAIN GRIGNARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALAIN GRIGNARD op de google maps. Adres en contacten ALAIN GRIGNARD
Location of ALAIN GRIGNARD on the google maps. Address and contacts of ALAIN GRIGNARD

Andere gerelateerde bedrijven als come ALAIN GRIGNARD ALAIN GRIGNARD: ANTOON AUGUSTIJNEN | JIVITA | CRE ART | Le Page Reinhilde | BART VERWILT

Other related companies as ALAIN GRIGNARD: ANTOON AUGUSTIJNEN | JIVITA | CRE ART | Le Page Reinhilde | BART VERWILT

ALAIN GRIGNARD is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALAIN GRIGNARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05328063964. Het bedrijf ALAIN GRIGNARD bevindt zich op het adres: SAINT-GERMAIN 155D; 4861; PEPINSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 450,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 329,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dakwerken; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in ALAIN GRIGNARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALAIN GRIGNARD is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALAIN GRIGNARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALAIN GRIGNARD, openstaande posities, locatie van ALAIN GRIGNARD op de kaart.

ALAIN GRIGNARD is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALAIN GRIGNARD, company assigned to the tax number BE05328063964. The company ALAIN GRIGNARD is located at the address: SAINT-GERMAIN 155D; 4861; PEPINSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 450,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 329,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dakwerken; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in ALAIN GRIGNARD were not found.
The main activity of ALAIN GRIGNARD is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALAIN GRIGNARD is not available. You also can look at reviews of ALAIN GRIGNARD, open positions, location of ALAIN GRIGNARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALAIN GRIGNARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALAIN GRIGNARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALAIN GRIGNARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALAIN GRIGNARD, employees, financial statistics.