JIVITA

Contactgegevens JIVITA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JIVITA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JIVITA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE MEIRE 61A; 9270; LAARNE, België

Telefoon (phone): 93692576 (+32-93692576) 93692576 (+32-93692576)

Fax (fax): +32 (13) 244-47-89 +32 (13) 244-47-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JIVITA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JIVITA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JIVITA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JIVITA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JIVITA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JIVITA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JIVITA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JIVITA
Products information JIVITA

BTW identificatienummer (tax): BE05118774414
Ondernemingsnummer: 3172821044
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Activités: Nettoyage à Sec, Salon-Lavoir, Blanchisserie, Blanchisserie Industrielle, Nettoyage à Sec Industriel. Services: Ramassage & Livraison à Domicile.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JIVITA
(Get full report from official database of BE for JIVITA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JIVITA
Addition kinds of activities for JIVITA

2673. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
23960100. Kleding en andere bekledingen, behalve millinery | Apparel and other linings, except millinery
27410207. Kaarten: publicatie en afdrukken | Maps: publishing and printing
31310500. Body parts, schoenen outers | Body parts, shoe outers
34210203. Schaar, hand | Scissors, hand
50829900. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
58120404. Lunchroom | Lunchroom
76991001. Orgel tuning en reparatie | Organ tuning and repair
80110500. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal

Werken bij JIVITA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JIVITA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JIVITA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JIVITA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een technisch operator m/v: - Opstarten & stilleggen van de productielijnen - Opvolgen & bijsturen van de machines - Oplossen van kleine technische problemen - Bijstaan van de inpakkers - Acties registreren in een logboek - Optimalisatie van de werking van productielijnen (hogere efficiëntie) - Er worden 3 operatoren in de hele productieruimte ingezet - De operatoren zijn niet verantwoordelijk voor één of meerdere lijnen, maar staan in voor de opvolging doorheen de volledige ruimte

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • Mobiele kraanmachinist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een mobiele kraanman. Dit voor op een werf in Gent. Onze klant is gespecialiseerd in residentieel en utiliteitsbouw.

  • Technisch operator (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een operator met technishe kennis. Je staat in voor het bedienen van de machine.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

  • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

  • logistiek medewerkers (regio Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar laden/lossers. Je zal o.a. instaan voor: -laden en lossen van vrachtwagens -controleren van goederen -beheer van de stock -bestellingen klaarzetten -algemeen magazijnwerk..

  • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

    Type: Zelfstandige activiteit

    De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

  • Scooter Charger (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

Zoek naar antwoorden van JIVITA in sociale netwerken
Look for responds of JIVITA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JIVITA. Laat een reactie achter voor JIVITA. JIVITA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JIVITA. Leave a respond for JIVITA. JIVITA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JIVITA op de google maps. Adres en contacten JIVITA
Location of JIVITA on the google maps. Address and contacts of JIVITA

Andere gerelateerde bedrijven als come JIVITA JIVITA: Pelterke ('t) | IMMO DESCHEEMAECKER | Borgers J-P | FERNAND DUBOIS | Houyet Th

Other related companies as JIVITA: Pelterke ('t) | IMMO DESCHEEMAECKER | Borgers J-P | FERNAND DUBOIS | Houyet Th

JIVITA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JIVITA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05118774414. Het bedrijf JIVITA bevindt zich op het adres: LANGE MEIRE 61A; 9270; LAARNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 775,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Nettoyage à Sec, Salon-Lavoir, Blanchisserie, Blanchisserie Industrielle, Nettoyage à Sec Industriel. Services: Ramassage & Livraison à Domicile..
De hoofdactiviteit van JIVITA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JIVITA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JIVITA, openstaande posities, locatie van JIVITA op de kaart.

JIVITA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is JIVITA, company assigned to the tax number BE05118774414. The company JIVITA is located at the address: LANGE MEIRE 61A; 9270; LAARNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 775,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Nettoyage à Sec, Salon-Lavoir, Blanchisserie, Blanchisserie Industrielle, Nettoyage à Sec Industriel. Services: Ramassage & Livraison à Domicile..
The main activity of JIVITA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JIVITA is not available. You also can look at reviews of JIVITA, open positions, location of JIVITA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JIVITA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JIVITA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JIVITA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JIVITA, employees, financial statistics.