DE FEYTER LOODGIETERIJ

Contactgegevens DE FEYTER LOODGIETERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE FEYTER LOODGIETERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE FEYTER LOODGIETERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDESTRAAT 91; 2660; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38254686 (+32-38254686) 38254686 (+32-38254686)

Fax (fax): +32 (10) 890-40-85 +32 (10) 890-40-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE FEYTER LOODGIETERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE FEYTER LOODGIETERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE FEYTER LOODGIETERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE FEYTER LOODGIETERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE FEYTER LOODGIETERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE FEYTER LOODGIETERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE FEYTER LOODGIETERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE FEYTER LOODGIETERIJ
Products information DE FEYTER LOODGIETERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE08908782958
Ondernemingsnummer: 8877746582
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 258,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in DE FEYTER LOODGIETERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE FEYTER LOODGIETERIJ
(Get full report from official database of BE for DE FEYTER LOODGIETERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE FEYTER LOODGIETERIJ
Addition kinds of activities for DE FEYTER LOODGIETERIJ

733601. Kunstontwerp diensten | Art design services
01819901. Fruitvoorraden, groei van | Fruit stocks, growing of
23410102. Pyjama's en bedjackets: vrouwen en kinderen | Pajamas and bedjackets: women's and children's
28139900. Industriële gassen, nec | Industrial gases, nec
30890216. Servies, kunststoffen | Tableware, plastics

Werken bij DE FEYTER LOODGIETERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE FEYTER LOODGIETERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE FEYTER LOODGIETERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE FEYTER LOODGIETERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC - plooien, laser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren De productie opstarten en bewaken (preproductie, serieproductie, ...) Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...) van het stuk en het gereedschap bepalen De geproduceerde stukken controleren

  • Chauffeur elektrische transpallet (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de afdeling van de verzending. Je staat in voor het laden van de vrachtwagens. De dag begint met bestellingen klaarzetten. Je plaatst de goederen volgens klant en vrachtwagen. De goederen worden ingescand voordat ze in de vrachtwagens worden geladen. Zo weet je welke pallet voorzien is voor welke vrachtwagen. Je werkt van 15u tot 21u. Je werkt steeds in dezelfde ploeg. Je werkt grotendeels alleen. De temperatuur waar je in werkt is rond de 7°.

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • MACHINEBEDIENAAR WEEKEND (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van verschillende machines binnen de productie. Je staat in voor bediening, kwaliteit, orde en netheid.

  • Carrosseriebouwer (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een carrosseriebouwer. We zoeken iemand met ervaring.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

  • Warehouse Supervisor (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VMC-SELECT

    Type: Vaste Job

    Analyseren en organiseren van de flows met het oog op een optimaal functionerend magazijn Aansturen van 2 teamleaders en 8 magazijnmedewerkers en instaan voor opleiding, werkoverleg, taakverdeling en personeelsbezetting Zorg dragen voor de naleving van werkprocedures over kwaliteit, hygiëne, veiligheid, orde, netheid en milieu Samenwerken met andere afdelingen: plannings- en teammeetings, customer service, shiftoverdracht, ... Rapporteren van kengetallen naar management en verbeteracties

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Service Technieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

  • Psycholoog/ Psychologe (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren. Indien gewenst, kan er ook met volwassenen (gezinnen) gewerkt worden. Je zult meedraaien in het team van psychotherapeuten die er reeds is. Takenpakket: Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie

Zoek naar antwoorden van DE FEYTER LOODGIETERIJ in sociale netwerken
Look for responds of DE FEYTER LOODGIETERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE FEYTER LOODGIETERIJ. Laat een reactie achter voor DE FEYTER LOODGIETERIJ. DE FEYTER LOODGIETERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE FEYTER LOODGIETERIJ. Leave a respond for DE FEYTER LOODGIETERIJ. DE FEYTER LOODGIETERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE FEYTER LOODGIETERIJ op de google maps. Adres en contacten DE FEYTER LOODGIETERIJ
Location of DE FEYTER LOODGIETERIJ on the google maps. Address and contacts of DE FEYTER LOODGIETERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come DE FEYTER LOODGIETERIJ DE FEYTER LOODGIETERIJ: KRIS NOPPE | GEORGES VAN DER WEYDE | Van Lippevelde Pascale | Veka | E. HEILPORN

Other related companies as DE FEYTER LOODGIETERIJ: KRIS NOPPE | GEORGES VAN DER WEYDE | Van Lippevelde Pascale | Veka | E. HEILPORN

DE FEYTER LOODGIETERIJ is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE FEYTER LOODGIETERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08908782958. Het bedrijf DE FEYTER LOODGIETERIJ bevindt zich op het adres: OUDESTRAAT 91; 2660; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 258,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dakwerken; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in DE FEYTER LOODGIETERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE FEYTER LOODGIETERIJ is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE FEYTER LOODGIETERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE FEYTER LOODGIETERIJ, openstaande posities, locatie van DE FEYTER LOODGIETERIJ op de kaart.

DE FEYTER LOODGIETERIJ is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE FEYTER LOODGIETERIJ, company assigned to the tax number BE08908782958. The company DE FEYTER LOODGIETERIJ is located at the address: OUDESTRAAT 91; 2660; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 258,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dakwerken; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in DE FEYTER LOODGIETERIJ were not found.
The main activity of DE FEYTER LOODGIETERIJ is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE FEYTER LOODGIETERIJ is not available. You also can look at reviews of DE FEYTER LOODGIETERIJ, open positions, location of DE FEYTER LOODGIETERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE FEYTER LOODGIETERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE FEYTER LOODGIETERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE FEYTER LOODGIETERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE FEYTER LOODGIETERIJ, employees, financial statistics.