TOITURES A.P.S.

Contactgegevens TOITURES A.P.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOITURES A.P.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOITURES A.P.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RISQUONS-TOUTSTEENWEG 324; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56344734 (+32-56344734) 56344734 (+32-56344734)

Fax (fax): +32 (64) 466-30-20 +32 (64) 466-30-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOITURES A.P.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOITURES A.P.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOITURES A.P.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOITURES A.P.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOITURES A.P.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOITURES A.P.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOITURES A.P.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOITURES A.P.S.
Products information TOITURES A.P.S.

BTW identificatienummer (tax): BE02804779052
Ondernemingsnummer: 5498352050
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in TOITURES A.P.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Hout and afgeleiden Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOITURES A.P.S.
(Get full report from official database of BE for TOITURES A.P.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOITURES A.P.S.
Addition kinds of activities for TOITURES A.P.S.

025399. Kalkoenen en Kalkoen eieren, Nect | Turkeys and turkey eggs, nec
899900. Diensten, niet inbegrepen | Services, nec
20139905. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Cured meats, from purchased meat
28440100. Haarpreparaten, inclusief shampoos | Hair preparations, including shampoos
30890216. Servies, kunststoffen | Tableware, plastics
33999904. Stalen ballen | Steel balls
36760000. Elektronische weerstanden | Electronic resistors
38610208. Tanks, fotografisch ontwikkelen, bevestigen en wassen | Tanks, photographic developing, fixing, and washing
39999950. Ingelijste kunstwerk | Framed artwork

Werken bij TOITURES A.P.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOITURES A.P.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOITURES A.P.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOITURES A.P.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider (m/v) (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kinrooi dat instaat voor de productie van aluminium sandwichpanelen en deuren zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je wordt ingeschakeld in het gehele productieproces dwz van het spuiten tot het inpakken van deze panelen. Het betreft een functie in dagdienst.

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Beenhouwer (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als beenhouwer/ beenhouwerij medewerker fulltime Genoot je bij voorkeur een opleiding als slager of gelijkgesteld door ervaring. Vaardigheden Je bent hygiënisch en net ingesteld. Je hebt geen angst voor vlees en andere voedingswaren. Je kan omgaan met de geurhinder die je af en toe kan ervaren. Je beschikt over de nodige vakkennis. Werken in het weekend en op feestdagen schrikt jou niet af. Je kan omgaan met het werkblad en alle gereedschap dat in deze job vereist is. Je kan naast snijden en bereiden ook uitbenen.

  • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

  • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • Zaalverantwoordelijke (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: RESTAURANT ZITA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar zaalverantwoordelijken om ons team te versterken. Je zal instaan voor volgende taken: -Bestellingen opnemen, borden opdienen en afruimen -dranken serveren -tafels afruimen en opnieuw dekken, etc. Daarnaast help je mee voor de reservaties, het beantwoorden van e-mails en het opvolgen van bestellingen.

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • KELNER (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken als kelner zijn: klanten bedienen bar afruimen uitleg geven over sauna Je wil graag bijverdienen als extra of flexijob

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio DESSELGEM/MARKEGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van TOITURES A.P.S. in sociale netwerken
Look for responds of TOITURES A.P.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOITURES A.P.S.. Laat een reactie achter voor TOITURES A.P.S.. TOITURES A.P.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOITURES A.P.S.. Leave a respond for TOITURES A.P.S.. TOITURES A.P.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOITURES A.P.S. op de google maps. Adres en contacten TOITURES A.P.S.
Location of TOITURES A.P.S. on the google maps. Address and contacts of TOITURES A.P.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come TOITURES A.P.S. TOITURES A.P.S.: REFUGE DES GRISONS | Lemmens J | B.C. TIENEN | KRIBBE ?T FILOETJE | L. JENN?

Other related companies as TOITURES A.P.S.: REFUGE DES GRISONS | Lemmens J | B.C. TIENEN | KRIBBE ?T FILOETJE | L. JENN?

TOITURES A.P.S. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOITURES A.P.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02804779052. Het bedrijf TOITURES A.P.S. bevindt zich op het adres: RISQUONS-TOUTSTEENWEG 324; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dakwerken; Hout and afgeleiden Gh. Producten gemaakt in TOITURES A.P.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOITURES A.P.S. is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOITURES A.P.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOITURES A.P.S., openstaande posities, locatie van TOITURES A.P.S. op de kaart.

TOITURES A.P.S. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOITURES A.P.S., company assigned to the tax number BE02804779052. The company TOITURES A.P.S. is located at the address: RISQUONS-TOUTSTEENWEG 324; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dakwerken; Hout and afgeleiden Gh. Products created in TOITURES A.P.S. were not found.
The main activity of TOITURES A.P.S. is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TOITURES A.P.S. is not available. You also can look at reviews of TOITURES A.P.S., open positions, location of TOITURES A.P.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOITURES A.P.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOITURES A.P.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOITURES A.P.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOITURES A.P.S., employees, financial statistics.