RIEM SPRL (GROUPE)

Contactgegevens RIEM SPRL (GROUPE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIEM SPRL (GROUPE): address, phone, fax, email, website, opening hours

RIEM SPRL (GROUPE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 5140-Ligny, België

Telefoon (phone): 071-81.34.34 (+32-071-81.34.34) 071-81.34.34 (+32-071-81.34.34)

Fax (fax): 071-81.80.84 (+32-071-81.80.84) 071-81.80.84 (+32-071-81.80.84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIEM SPRL (GROUPE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIEM SPRL (GROUPE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIEM SPRL (GROUPE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIEM SPRL (GROUPE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIEM SPRL (GROUPE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIEM SPRL (GROUPE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIEM SPRL (GROUPE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIEM SPRL (GROUPE)
Products information RIEM SPRL (GROUPE)

BTW identificatienummer (tax): BE03399139404
Ondernemingsnummer: 2247497558
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 508,000,000 EUR
Werknemers (employees): 29
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in RIEM SPRL (GROUPE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIEM SPRL (GROUPE)
(Get full report from official database of BE for RIEM SPRL (GROUPE))

Aanvulling soorten activiteiten voor RIEM SPRL (GROUPE)
Addition kinds of activities for RIEM SPRL (GROUPE)

326499. Porselein-elektrische benodigdheden, nec | Porcelain electrical supplies, nec
28210302. Cellulose nitraat | Cellulose nitrate
30690209. Muurbekleding, rubber | Wallcoverings, rubber
39140108. Zilverwerk, solide zilver | Silverware, solid silver
73740100. Computerverwerking | Computer processing services

Werken bij RIEM SPRL (GROUPE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIEM SPRL (GROUPE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIEM SPRL (GROUPE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIEM SPRL (GROUPE). Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (optie vast) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Evergem zijn we op zoek naar een vuller/koker voor op de bloedworstenafdeling. Je staat in voor (de)monteren van de vulbus, voorbereiden van de aanvoerdarmen, opvolgen vulprogramma's, kwaliteitscontroles uitvoeren, takelen rauwe worsten in de kookketels, opstarten kookkast etc... Daguren: je start elke dag om 6u.

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kipperchauffeur ken je de knepen van het vak. Je rijdt tussen Kortrijk Antwerpen en Brussel. Je start en stopt in Aalter. De werkuren zijn vastgesteld van 6u00 tot 17u00. Je staat in voor het vervoeren van puin grond zand en steen. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je ook overweg met een dieptelader en/of een betonmixer.

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Webbekom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

  • Technieker personenwagens en lichte vrachtwagens (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    In de garage krijg je de verantwoordelijkheid over alle types van herstellingen, algemeen onderhoud en  technische opdrachten van verschillende aard, zowel op personenwagens als lichte vrachtwagens. Je werkt in samenspraak met de werkplaatsverantwoordelijke die de taken verdeelt en in nauw overleg met de 5 collega-techniekers. Begeleiding wordt door hen voorzien. 

  • ZELFSTANDIGE VERTEGENWOORDIGERS Health & Beauty regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - made in Germany topkwaliteit gezondheids- en schoonheidsproducten - meer levenskwaliteit bieden - passie voor sport-, health en/of wellness sector - B2B en/of B2C klantencontacten onderhouden - koude en warme prospectie gericht op win-win (geen hardselling) - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen - doorgroeimogelijkheden naar teamleader / -manager - het geven van opleidingen en trainingen (als je dat zelf wil) - voor de doorzetters: mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen business

  • G2 Recruitment Solutions - ASP.NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dutch speaking .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 6 months, to start in the next week. Role 2years - ASP .NET experience Xamarin is a bonus Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Region Duration: 6 month extendable freelance mission Start Date: ASAP to 2 weeks Remote: 1 day remote after a month If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van RIEM SPRL (GROUPE) in sociale netwerken
Look for responds of RIEM SPRL (GROUPE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIEM SPRL (GROUPE). Laat een reactie achter voor RIEM SPRL (GROUPE). RIEM SPRL (GROUPE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIEM SPRL (GROUPE). Leave a respond for RIEM SPRL (GROUPE). RIEM SPRL (GROUPE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIEM SPRL (GROUPE) op de google maps. Adres en contacten RIEM SPRL (GROUPE)
Location of RIEM SPRL (GROUPE) on the google maps. Address and contacts of RIEM SPRL (GROUPE)

Andere gerelateerde bedrijven als come RIEM SPRL (GROUPE) RIEM SPRL (GROUPE): AU PETIT BONHEUR | Sint-Augustinus rusthuis | JEAN-LUC HEMERYCKE | H.B.C.O. | RENE TRAWEELS

Other related companies as RIEM SPRL (GROUPE): AU PETIT BONHEUR | Sint-Augustinus rusthuis | JEAN-LUC HEMERYCKE | H.B.C.O. | RENE TRAWEELS

RIEM SPRL (GROUPE) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIEM SPRL (GROUPE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03399139404. Het bedrijf RIEM SPRL (GROUPE) bevindt zich op het adres: 5140-Ligny. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 29 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 508,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in RIEM SPRL (GROUPE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RIEM SPRL (GROUPE) is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIEM SPRL (GROUPE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIEM SPRL (GROUPE), openstaande posities, locatie van RIEM SPRL (GROUPE) op de kaart.

RIEM SPRL (GROUPE) is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIEM SPRL (GROUPE), company assigned to the tax number BE03399139404. The company RIEM SPRL (GROUPE) is located at the address: 5140-Ligny. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 29 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 508,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in RIEM SPRL (GROUPE) were not found.
The main activity of RIEM SPRL (GROUPE) is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RIEM SPRL (GROUPE) is not available. You also can look at reviews of RIEM SPRL (GROUPE), open positions, location of RIEM SPRL (GROUPE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIEM SPRL (GROUPE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIEM SPRL (GROUPE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIEM SPRL (GROUPE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIEM SPRL (GROUPE), employees, financial statistics.