JOOST CALLEWAERT

Contactgegevens JOOST CALLEWAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOOST CALLEWAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOOST CALLEWAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OLIEBERGSTRAAT 98; 8540; DEERLIJK, België

Telefoon (phone): 56774126 (+32-56774126) 56774126 (+32-56774126)

Fax (fax): +32 (50) 741-90-94 +32 (50) 741-90-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOOST CALLEWAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOOST CALLEWAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOOST CALLEWAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOOST CALLEWAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOOST CALLEWAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOOST CALLEWAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOOST CALLEWAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOOST CALLEWAERT
Products information JOOST CALLEWAERT

BTW identificatienummer (tax): BE04291229248
Ondernemingsnummer: 3473571777
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in JOOST CALLEWAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOOST CALLEWAERT
(Get full report from official database of BE for JOOST CALLEWAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOOST CALLEWAERT
Addition kinds of activities for JOOST CALLEWAERT

3944. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
01120000. Rijst | Rice
14599908. Topaz (nongem) mijnbouw | Topaz (nongem) mining
32990202. Tegel, zandkalk | Tile, sand lime
35419900. Gereedschapsmachines, metalen snij type, nec | Machine tools, metal cutting type, nec
36440000. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
37310301. Bemanning boten, gebouw en reparatie | Crew boats, building and repairing
73360000. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design

Werken bij JOOST CALLEWAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOOST CALLEWAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOOST CALLEWAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOOST CALLEWAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • LOODGIETER (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    plaatsten van verwarming Airco Sanitaire installatie Vloerverwarming Warmtepompen Ventilatie Residenieel en industrieel

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • operator met heftruckattest (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in de productie van grondstoffen, zachte vloerbekleding, harde vloerbekleding en meubelstoffen; zijn we op zoek naar een operator. Je dient in het bezit te zijn van een heftruckattest en kan in twee ploegen werken.

  • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • Poetshulp Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

  • Jobstudent beenhouwerij (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor de beenhouwerij in een supermarkt gaan wij op zoek naar een enthousiaste medewerker om de verkoop te doen. • Je bedient de klanten met een glimlach. • In minder drukke periodes in de verkoop, help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) • Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. • Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • Jobstudent zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij jobstudenten die als zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

  • Personal Trainer (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: TEAM LABORE PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer begeleidt u de mensen waar zij dit willen, thuis, park, atletiekpiste,...enz. Gepersonaliseerde schema's opstellen Fitnesstesten afnemen Individueel uitleg geven bij het juist en veilig uitoefenen van de oefeningen. Mensen aansporen tot een gezonde levenswijze door middel van regelmatig te sporten.

Zoek naar antwoorden van JOOST CALLEWAERT in sociale netwerken
Look for responds of JOOST CALLEWAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOOST CALLEWAERT. Laat een reactie achter voor JOOST CALLEWAERT. JOOST CALLEWAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOOST CALLEWAERT. Leave a respond for JOOST CALLEWAERT. JOOST CALLEWAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOOST CALLEWAERT op de google maps. Adres en contacten JOOST CALLEWAERT
Location of JOOST CALLEWAERT on the google maps. Address and contacts of JOOST CALLEWAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come JOOST CALLEWAERT JOOST CALLEWAERT: REZETTE BRASSERIE | EDDY DESCHACHTE | JOHAN VAN DEN CRUIJCE | FEMY (CONFECTION) | PHILIPPE DECROLY

Other related companies as JOOST CALLEWAERT: REZETTE BRASSERIE | EDDY DESCHACHTE | JOHAN VAN DEN CRUIJCE | FEMY (CONFECTION) | PHILIPPE DECROLY

JOOST CALLEWAERT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOOST CALLEWAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04291229248. Het bedrijf JOOST CALLEWAERT bevindt zich op het adres: OLIEBERGSTRAAT 98; 8540; DEERLIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dakwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw. Producten gemaakt in JOOST CALLEWAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOOST CALLEWAERT is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOOST CALLEWAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOOST CALLEWAERT, openstaande posities, locatie van JOOST CALLEWAERT op de kaart.

JOOST CALLEWAERT is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOOST CALLEWAERT, company assigned to the tax number BE04291229248. The company JOOST CALLEWAERT is located at the address: OLIEBERGSTRAAT 98; 8540; DEERLIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dakwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw. Products created in JOOST CALLEWAERT were not found.
The main activity of JOOST CALLEWAERT is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOOST CALLEWAERT is not available. You also can look at reviews of JOOST CALLEWAERT, open positions, location of JOOST CALLEWAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOOST CALLEWAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOOST CALLEWAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOOST CALLEWAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOOST CALLEWAERT, employees, financial statistics.