ALL MULTI SERVICE BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • ALL MULTI SERVICE BVBA
Private companiesReal Estate • ALL MULTI SERVICE BVBA

Contactgegevens ALL MULTI SERVICE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL MULTI SERVICE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL MULTI SERVICE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GONTRODESTRAAT 74; 9050; GENTBRUGGE, België

Telefoon (phone): 92321920 (+32-92321920) 92321920 (+32-92321920)

Fax (fax): +32 (9) 347-72-22 +32 (9) 347-72-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL MULTI SERVICE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL MULTI SERVICE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL MULTI SERVICE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL MULTI SERVICE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL MULTI SERVICE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL MULTI SERVICE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL MULTI SERVICE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL MULTI SERVICE BVBA
Products information ALL MULTI SERVICE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03038513183
Ondernemingsnummer: 5550811767
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 169,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ALL MULTI SERVICE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Elektrische installaties voor woningen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL MULTI SERVICE BVBA
(Get full report from official database of BE for ALL MULTI SERVICE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL MULTI SERVICE BVBA
Addition kinds of activities for ALL MULTI SERVICE BVBA

5122. Drugs, eigendomsrechten en diversen | Drugs, proprietaries, and sundries
609999. Functies in verband met depositobanken, nv | Functions related to deposit banking, nec
08119901. Kerstboom boerderij | Christmas tree farm
22840202. Zijden draad | Silk thread
87429904. Algemeen management consultant | General management consultant

Werken bij ALL MULTI SERVICE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL MULTI SERVICE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL MULTI SERVICE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL MULTI SERVICE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • bandenmonteurs (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Go4Jobs Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je monteert, balanceert en herstelt banden van wagens. - Je hebt een passie voor auto's. -  Je hebt een goede conditie gezien de aard van het werk. - Je bent technisch en handig,  bent graag constant bezig met het monteren en ziet werk liggen. - Je maakt wagens klaar voor levering of gebruik (schoonmaken binnen en buitenkant, vloeistofpeilen bijvullen,...) - Je werkt je werk proper af, draagt zorg voor je materiaal en laat je werkplek opgeruimd achter. - Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. - Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar (op tijd de afspraken nakomen). -  Je hebt ervaring in het monteren van wagenbanden.

  • Industrieel elektricien / bordenbouwer m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beschik jij over een grondige kennis van industriële elektriciteit? Adecco Zeebrugge kan jou aan een interessante job helpen. Als industrieel bordenbouwer bouw je zelfstandig elektrische stuur- en regelborden (op basis van een installatieschema of bord lay-out). Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf het montageraam. Verder plaats je de onderdelen & componenten (oa draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten) en test je de kast.

  • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deerlijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze kunnen omvatten : schoonmaken, bereiden van maaltijden, strijken en kleine boodschappen

  • POETSHULP REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Boortmeerbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren . Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Schelderode 8u/week (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Schelderode .U komt terecht in een gastgezin waar poetsen, strijken, huishoudeljke taken, deel uitmaken van het takenpakket. 8u/per week op vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student schoonmaak bussen / start maandag 22/10/2018 (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Als student ben je maandag 22/10/2018 beschikbaar om te werken van 9:30 - 12:30. De schoonmaak van het interieur van reisbussen behoort tot jouw takenpakket. Het bedrijf bevindt zich in Diepenbeek. Wekelijks sta jij op de planning voor deze studentenjob. Een andere vaste werkdag dan maandag kan eventueel ook een optie zijn.

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • Tekenaar / ontwerper machinebouw (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je krijgt opdrachten van verschillende types klanten om maatwerk uit te tekenen in aluminium of andere metaalsoorten Je doet mee de opmetingen voor het project Wanneer het order binnen is, ga je mee naar de klant om te luisteren naar de noden Je vertaalt de behoefte van de klant naar het ontwerp Je tekent in 3D met One Space Design en maakt daarna de nodige stuktekeningen voor productie (60%) Je communiceert nauw met de productieverantwoordelijke Je doet de bestelling van stukken of onderdelen

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van ALL MULTI SERVICE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALL MULTI SERVICE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL MULTI SERVICE BVBA. Laat een reactie achter voor ALL MULTI SERVICE BVBA. ALL MULTI SERVICE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL MULTI SERVICE BVBA. Leave a respond for ALL MULTI SERVICE BVBA. ALL MULTI SERVICE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL MULTI SERVICE BVBA op de google maps. Adres en contacten ALL MULTI SERVICE BVBA
Location of ALL MULTI SERVICE BVBA on the google maps. Address and contacts of ALL MULTI SERVICE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL MULTI SERVICE BVBA ALL MULTI SERVICE BVBA: Vanderwhalle | RUITERSPORTFEDERATIE DER VLAAMSE GEMEENSCH | B. VANDERCRUYSSE | Dim's | MARC DEKIEN

Other related companies as ALL MULTI SERVICE BVBA: Vanderwhalle | RUITERSPORTFEDERATIE DER VLAAMSE GEMEENSCH | B. VANDERCRUYSSE | Dim's | MARC DEKIEN

ALL MULTI SERVICE BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL MULTI SERVICE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03038513183. Het bedrijf ALL MULTI SERVICE BVBA bevindt zich op het adres: GONTRODESTRAAT 74; 9050; GENTBRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 169,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dakwerken; Elektrische installaties voor woningen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Woningbouw. Producten gemaakt in ALL MULTI SERVICE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALL MULTI SERVICE BVBA is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL MULTI SERVICE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL MULTI SERVICE BVBA, openstaande posities, locatie van ALL MULTI SERVICE BVBA op de kaart.

ALL MULTI SERVICE BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALL MULTI SERVICE BVBA, company assigned to the tax number BE03038513183. The company ALL MULTI SERVICE BVBA is located at the address: GONTRODESTRAAT 74; 9050; GENTBRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 169,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dakwerken; Elektrische installaties voor woningen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Woningbouw. Products created in ALL MULTI SERVICE BVBA were not found.
The main activity of ALL MULTI SERVICE BVBA is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL MULTI SERVICE BVBA is not available. You also can look at reviews of ALL MULTI SERVICE BVBA, open positions, location of ALL MULTI SERVICE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL MULTI SERVICE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL MULTI SERVICE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL MULTI SERVICE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL MULTI SERVICE BVBA, employees, financial statistics.