POLYCAR DE BELGIQUE

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • POLYCAR DE BELGIQUE

Contactgegevens POLYCAR DE BELGIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POLYCAR DE BELGIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

POLYCAR DE BELGIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1 Zoning Industriel de Ruette Latour- 6761 Latour - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-63-21-95-68 32-63-21-95-68

Fax (fax): 32-63-21-95-68 32-63-21-95-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POLYCAR DE BELGIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POLYCAR DE BELGIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POLYCAR DE BELGIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POLYCAR DE BELGIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POLYCAR DE BELGIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POLYCAR DE BELGIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POLYCAR DE BELGIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POLYCAR DE BELGIQUE
Products information POLYCAR DE BELGIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE07277587890
Ondernemingsnummer: 9431732177
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in POLYCAR DE BELGIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - recovery and recycling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POLYCAR DE BELGIQUE
(Get full report from official database of BE for POLYCAR DE BELGIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor POLYCAR DE BELGIQUE
Addition kinds of activities for POLYCAR DE BELGIQUE

421499. Lokale vrachtwagens met opslag, nec | Local trucking with storage, nec
22810210. Saran garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Saran yarn, spun: made from purchased staple
29110301. Zure olie | Acid oil
35429900. Gereedschapsmachines, metaalvormend type, nec | Machine tools, metal forming type, nec
50310303. Deuren, garage | Doors, garage
51370502. luiers | Diapers
91110202. Provincie toezichthouders en leidinggevende kantoor | County supervisors' and executives' office

Werken bij POLYCAR DE BELGIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POLYCAR DE BELGIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POLYCAR DE BELGIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POLYCAR DE BELGIQUE. Looking for open vacancies in other companies

 • BIJVERDIENSTE MAANDAGOCHTEND EN/OF ZATERDAGOCHTEND VERKOOP (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant die actief is in de pluimveesector zoekt Forum nog een student of bijverdiener! Je werkt de maandagochtend op de markt in Maldegem en/of de zaterdagochtend in Brugge. Takenpakket: - kraam opzetten - Verkopen kippen - Klanten bedienen - Voorraad aanvullen - Opruimen kraam

 • Internal Sales employee (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

 • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

 • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

 • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Momenteel zijn wij dringend op zoek naar iemand in de regio DE PINTE/SINT-MARTENS-LATEM

 • Huishoudhulp Meeuwen-Gruitrode (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Student bakkerij ERPE MERE (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Studentenjob

  * Je staat in voor het verkopen van onze ambachtelijke producten * Stock beheer * Bestellingen inpakken en klaarmaken

 • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

 • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: D & L CONCEPTS

  Type: Vaste Job

  Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

 • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: G.L.S.

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

 • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

  Type: Werfreserve

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

Zoek naar antwoorden van POLYCAR DE BELGIQUE in sociale netwerken
Look for responds of POLYCAR DE BELGIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor POLYCAR DE BELGIQUE. Laat een reactie achter voor POLYCAR DE BELGIQUE. POLYCAR DE BELGIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POLYCAR DE BELGIQUE. Leave a respond for POLYCAR DE BELGIQUE. POLYCAR DE BELGIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POLYCAR DE BELGIQUE op de google maps. Adres en contacten POLYCAR DE BELGIQUE
Location of POLYCAR DE BELGIQUE on the google maps. Address and contacts of POLYCAR DE BELGIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come POLYCAR DE BELGIQUE POLYCAR DE BELGIQUE: Dandy-Belle | Carla | SUPERETTE PARADIJS | Sani-Aqua BVBA | MARCEL PEETERS

Other related companies as POLYCAR DE BELGIQUE: Dandy-Belle | Carla | SUPERETTE PARADIJS | Sani-Aqua BVBA | MARCEL PEETERS

POLYCAR DE BELGIQUE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POLYCAR DE BELGIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07277587890. Het bedrijf POLYCAR DE BELGIQUE bevindt zich op het adres: 1 Zoning Industriel de Ruette Latour- 6761 Latour - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plastics - recovery and recycling. Producten gemaakt in POLYCAR DE BELGIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POLYCAR DE BELGIQUE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POLYCAR DE BELGIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POLYCAR DE BELGIQUE, openstaande posities, locatie van POLYCAR DE BELGIQUE op de kaart.

POLYCAR DE BELGIQUE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is POLYCAR DE BELGIQUE, company assigned to the tax number BE07277587890. The company POLYCAR DE BELGIQUE is located at the address: 1 Zoning Industriel de Ruette Latour- 6761 Latour - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plastics - recovery and recycling. Products created in POLYCAR DE BELGIQUE were not found.
The main activity of POLYCAR DE BELGIQUE is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of POLYCAR DE BELGIQUE is not available. You also can look at reviews of POLYCAR DE BELGIQUE, open positions, location of POLYCAR DE BELGIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POLYCAR DE BELGIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POLYCAR DE BELGIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POLYCAR DE BELGIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POLYCAR DE BELGIQUE, employees, financial statistics.