Carla

Contactgegevens Carla: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carla: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carla

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beekstraat 3; 1861; Meise (Wolvertem), België

Telefoon (phone): 02 270 20 55 (+32-02 270 20 55) 02 270 20 55 (+32-02 270 20 55)

Fax (fax): +32 (3) 213-21-78 +32 (3) 213-21-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carla: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carla"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carla"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carla, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carla. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carla, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carla. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carla
Products information Carla

BTW identificatienummer (tax): BE03216766357
Ondernemingsnummer: 1265319824
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Carla zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carla
(Get full report from official database of BE for Carla)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carla
Addition kinds of activities for Carla

2335. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
083102. Gom- en harswinning en destillatie | Gum and resin extraction and distillation
23690402. Coat en legging sets: meisjes en kinderen | Coat and legging sets: girls' and children's
24110200. Palen, posten en palen: onbehandeld hout | Poles, posts, and pilings: untreated wood
32999901. Keramische vezel | Ceramic fiber
34710206. Afwerking, metalen of gevormde producten | Finishing, metals or formed products
35420101. Buigmachines | Bending machines
70339903. Recreatieparkparken | Recreational vehicle parks
78320000. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in

Werken bij Carla: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carla: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carla. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carla. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeid(st)ers in de voedingssector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn we dringend op zoek naar productiemedewerk(st)ers! Je zorgt ervoor dat de producten op de juiste manier worden verpakt Je bewaakt en bedient de machine of automatische productielijn voor de verwerking van chocolade Je werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...) Je voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten Belangrijk is dat je nauwkeurig werkt aan een hoog tempo: gemotiveerde houding is een must! Interesse? Mail je cv en motivatie naar [email protected] ! Houd je van snelle actie / reactie bel ons op het nummer 014/86.08.04

  • Junior Marketeer regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Junior Marketeer (M/V). Dit voor een bedrijf gelegen in Kortrijk. Als Junior Marketeer regio Kortrijk heb je onderstaand takenpakket: je verzorgt de offline communicatie (banners, folders, verpakkingen, …); je bent verantwoordelijk voor het ganse social media gebeuren (Instagram, Pinterest, Facebook, …); je denkt mee met het bedrijf en zoekt naar marketingopportuniteiten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent schoonmaak Herfstvakantie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor het ziekenhuis zijn we op zoek naar jobstudenten in de schoonmaak. Dit zowel voor de campussen in Roeselare als in Menen. Belangrijk is dat je meerdere dagen beschikbaar bent in de vakantie.

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Teamleader Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterke groei gekend de laatste 3 jaar Modern, ruim kantoor Goeie work-life balance Voor deze functie zoeken we iemand die gebeten is door het technische aspect van Beleggingen. Jouw takenpakket omvat: Jij bent de expert die een grote affiniteit heeft met beleggingen, maar ook beschikt over technische vaardigheden Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Adviseurs Beleggingen verspreid over de 5 kantoren. Je fungeert dan ook als sparringpartner en draagt proactief ideeën aan om de processen te optimaliseren. Je beantwoordt alle complexe technische vragen.

  • JUNIOR PRODUCT ENGINEER (doorgroeimogelijkheden) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor  onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product  Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

  • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: b'ELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

Zoek naar antwoorden van Carla in sociale netwerken
Look for responds of Carla in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carla. Laat een reactie achter voor Carla. Carla bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carla. Leave a respond for Carla. Carla on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carla op de google maps. Adres en contacten Carla
Location of Carla on the google maps. Address and contacts of Carla

Andere gerelateerde bedrijven als come Carla Carla: Delobbe SPRL | Houtmeyers Gebr | Dezutter N | Hoschet T | DE MEYER HANS

Other related companies as Carla: Delobbe SPRL | Houtmeyers Gebr | Dezutter N | Hoschet T | DE MEYER HANS

Carla is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carla, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03216766357. Het bedrijf Carla bevindt zich op het adres: Beekstraat 3; 1861; Meise (Wolvertem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Carla zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carla is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carla is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carla, openstaande posities, locatie van Carla op de kaart.

Carla is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carla, company assigned to the tax number BE03216766357. The company Carla is located at the address: Beekstraat 3; 1861; Meise (Wolvertem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Carla were not found.
The main activity of Carla is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Carla is not available. You also can look at reviews of Carla, open positions, location of Carla on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carla, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carla, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carla, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carla, employees, financial statistics.