RENAULT LODELINSART SA

Contactgegevens RENAULT LODELINSART SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENAULT LODELINSART SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENAULT LODELINSART SA

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): 6000-Charleroi, België

Telefoon (phone): 071-32.01.10 (+32-071-32.01.10) 071-32.01.10 (+32-071-32.01.10)

Fax (fax): 071-32.06.09 (+32-071-32.06.09) 071-32.06.09 (+32-071-32.06.09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENAULT LODELINSART SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENAULT LODELINSART SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENAULT LODELINSART SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENAULT LODELINSART SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENAULT LODELINSART SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENAULT LODELINSART SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENAULT LODELINSART SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENAULT LODELINSART SA
Products information RENAULT LODELINSART SA

BTW identificatienummer (tax): BE03445556640
Ondernemingsnummer: 9396575927
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 321,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in RENAULT LODELINSART SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENAULT LODELINSART SA
(Get full report from official database of BE for RENAULT LODELINSART SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENAULT LODELINSART SA
Addition kinds of activities for RENAULT LODELINSART SA

267600. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
17990300. Service station apparatuur | Service station equipment
28610202. Extracten, verven of looien: natuurlijk | Extracts, dyeing or tanning: natural
30619903. Medische en chirurgische rubberen buizen (geëxtrudeerd en draaibank) | Medical and surgical rubber tubing (extruded and lathe-cut)
35450211. Scherpe messen | Shear knives
35560300. Roken of roosteren machines, inclusief ovens | Smoking or roasting machinery, including ovens
36259915. Weerstanden en weerstand units | Resistors and resistor units
51420102. Fruitpastei, bevroren | Fruit pies, frozen
55990105. Luchtballonnen en apparatuur | Hot air balloons and equipment
76992300. Gereedschapshersteldiensten | Tool repair services

Werken bij RENAULT LODELINSART SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENAULT LODELINSART SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENAULT LODELINSART SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENAULT LODELINSART SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Spoeler Bulkwagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot logistiek bedrijf regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een bulkwagenspoeler (m/v). Je zal de bulkwagens zowel aan de binnenkant als de buitenkant spoelen en schoonmaken. De bulkwagens worden gebruikt voor food en non-food. Je zal heel de dag buiten werken.

  • Ploegbaas wegenwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot bedrijf in infstructuurwerken zoeken wij een enthousiaste ploegbaas wegenwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegenwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en grondwerken . Als ploegbaas wegenwerken voer je bestratingswerkzaamheden uit . Je brengt funderingslagen aan en plaatst kantstenen, tegels en vormstenen . Verder voeg en verdicht je de verharding . Naast het uitvoeren van de werkzaamheden geef je ook leiding aan je team . Je stuurt de arbeiders en verdeelt de taken . De controle van het materiaal en de kwaliteit behoren ook tot jouw takenpakket .

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp m/v (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: CLIXXS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Tremelo en omgeving

  • poetshulp heuvelland (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Medewerker schoonmaak (20u) (GUIGOVEN)

    Regio: GUIGOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het schoonmaken van leegstaande appartementen + huizen. De woningen / appartementen moeten bewoonbaar gemaakt worden.

  • Jobstudenten Texas Hold'em Poker m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Ben jij geïnteresseerd in poker? Ken jij de spelregels van Texas Hold'em' Poker en heb jij zin om de dealer van het spel te worden? Neem dan snel contact op met ons jobcenter Oostende. We zoeken studenten die telkens op vrijdag en zaterdag ingeschakeld kunnen worden van 20uur tot 4uur. Uiteraard wordt er een bijscholing voorzien mbt interne regels, gebruiken en jetonbehandeling.

  • STUDENT Commercieel medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever ontwikelt vooruitstrevende producten van topkwaliteit voor de reiniging, verzorging en bescherming van wagens, moto's en fiets. Wij zijn op zoek naar een v erkooptalent die weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen. Ben jij de doorzetter die wij zoeken? Je verkoopt de producten in regio Antwerpen op bvb: Parkings van grootwarenhuizen etc, je kann zelf je kleine verkoopteam samen stellen en een extra verkoper mee laten sollicteren. Je verdient: €9 per verkocht product, en wordt minstens 3u betaald.

  • Mecanicien - Autotechnicus (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: STERCKX

    Type: Werfreserve

    Sterckx Motors NV is een onderdeel van de Sterckx groep en een gerenomeerde Volvo - Hyundai - Suzuki & Isuzu dealer met vestigingen te Halle en Sint-Genesius-Rode. Als lid van het werkplaatsteam tracht u een maximale kwaliteit en totale klantentevredenheid na te streven. U bent zowel inzetbaar in de routinewerkzaamheden en iets uitdagendere werkzaamheden en vooral, gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van RENAULT LODELINSART SA in sociale netwerken
Look for responds of RENAULT LODELINSART SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENAULT LODELINSART SA. Laat een reactie achter voor RENAULT LODELINSART SA. RENAULT LODELINSART SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENAULT LODELINSART SA. Leave a respond for RENAULT LODELINSART SA. RENAULT LODELINSART SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENAULT LODELINSART SA op de google maps. Adres en contacten RENAULT LODELINSART SA
Location of RENAULT LODELINSART SA on the google maps. Address and contacts of RENAULT LODELINSART SA

Andere gerelateerde bedrijven als come RENAULT LODELINSART SA RENAULT LODELINSART SA: THEO TAENS | PARTENA | Retra NV | SODA | STEVEN DE BRUYCKER

Other related companies as RENAULT LODELINSART SA: THEO TAENS | PARTENA | Retra NV | SODA | STEVEN DE BRUYCKER

RENAULT LODELINSART SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is RENAULT LODELINSART SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03445556640. Het bedrijf RENAULT LODELINSART SA bevindt zich op het adres: 6000-Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 321,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in RENAULT LODELINSART SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RENAULT LODELINSART SA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENAULT LODELINSART SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENAULT LODELINSART SA, openstaande posities, locatie van RENAULT LODELINSART SA op de kaart.

RENAULT LODELINSART SA is a company, that was registered 1997 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is RENAULT LODELINSART SA, company assigned to the tax number BE03445556640. The company RENAULT LODELINSART SA is located at the address: 6000-Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 321,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in RENAULT LODELINSART SA were not found.
The main activity of RENAULT LODELINSART SA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RENAULT LODELINSART SA is not available. You also can look at reviews of RENAULT LODELINSART SA, open positions, location of RENAULT LODELINSART SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENAULT LODELINSART SA, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENAULT LODELINSART SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENAULT LODELINSART SA, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENAULT LODELINSART SA, employees, financial statistics.