ETIENNE DABE

Contactgegevens ETIENNE DABE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIENNE DABE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIENNE DABE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MOIRCY 11BB; 6870; SAINT-HUBERT, België

Telefoon (phone): 61613575 (+32-61613575) 61613575 (+32-61613575)

Fax (fax): +32 (64) 535-57-20 +32 (64) 535-57-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIENNE DABE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIENNE DABE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIENNE DABE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIENNE DABE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIENNE DABE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIENNE DABE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIENNE DABE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIENNE DABE
Products information ETIENNE DABE

BTW identificatienummer (tax): BE02224700927
Ondernemingsnummer: 5410461425
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ETIENNE DABE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIENNE DABE
(Get full report from official database of BE for ETIENNE DABE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIENNE DABE
Addition kinds of activities for ETIENNE DABE

28419903. Glycerine, ruw of geraffineerd: uit vetten | Glycerin, crude or refined: from fats
32690501. Bloempotten, rode aardewerk | Flower pots, red earthenware
34319902. Waskabels, gelakt ijzer of ander metaal | Laundry tubs, enameled iron or other metal
35320409. Shuttleauto's, ondergronds | Shuttle cars, underground
36120200. Lamp ballasts | Lamp ballasts
67999905. Vastgoedbeleggers, behalve exploitanten van onroerend goed | Real estate investors, except property operators

Werken bij ETIENNE DABE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIENNE DABE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIENNE DABE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIENNE DABE. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper/magazijnier (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonbankverkoper voor een groothandel in industrie-artikelen. Gaande van kleine vijsjes tot groot constructiemateriaal. Je taken situeren zich in de verkoop alsook in het magazijn. Je adviseert de klanten, neemt materialen uit en rekent af. Als er bestellingen moeten worden klaargezet, pick je in het magazijn en zet je klaar voor verzending. Je werkt ook 1 zaterdag op de 3.

  • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

  • Chauffeur D - afroepplanning shuttledienst (toerisme) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma is op zoek naar afroepchauffeurs D voor hun shuttledienst voor toerismetransport. Je rijdt tussen 2 ophaalpunten in Zeebrugge en Brugge. Dit is een job op afroep: je kan alle je beschikbare dagen voorgeven aan hen op maandbasis. Wanneer er opdrachten gepland zijn wordt je tijdig geinformeerd. Uitzonderlijk zijn er last minute aanvragen. Je rijdt met opgeboude bussen: 50 zittenden, 40 rechtopstaand. Je moet geen geld ontvangen. een collega staat er voor de ticketverkoopt.

  • Administrative Assistant Funds & Health Care (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Administratieve Assistente (Funds & Healthcare), ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie: agendabeheer, het organiseren van vergaderingen (opstelling en vertaling van verslagen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement rapportages maken over de lopende projecten (brochures en presentaties) voor de externe professionele partners, waarvoor er informatie vergaard zal worden en templates gecreëerd zullen worden. de behandeling van binnenkomende en uitgaande post  het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties het voorbereiden van documenten voor vergaderingen Bedrijfsprofiel: Immobiliën

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Drongen - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • Magazijnier Automotive (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Herentals, zijn we op zoek naar een magazijnier, sector automotive. Administratie magazijn Stock controleren Onderdelen zoeken en uitleveren aan de mecaniciens Onderdelen bestellen Bestelbons opmaken, registraties in het systeem,...

  • Calculator (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je maakt de meest optimale offerte, rekening houdend met de plannen en meetstaten. Je maakt hiervoor gebruik van onze uitgebreide database en vult die aan via gerichte prijsvragen aan leveranciers en onderaannemers. Je hebt oog voor mogelijke varianten en onderbouwt de commerciële argumentatie in dat verband. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en onderaannemers, zodat je steeds inzicht hebt in de meest recente technieken, materialen en kostprijzen. Je overlegt regelmatig met aankopers, tekenaars, werfleiders en projectleiders, zodat je zicht hebt op de nacalculatie, en de conclusies kunt implementeren in de kostprijsbibliotheken.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van ETIENNE DABE in sociale netwerken
Look for responds of ETIENNE DABE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIENNE DABE. Laat een reactie achter voor ETIENNE DABE. ETIENNE DABE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIENNE DABE. Leave a respond for ETIENNE DABE. ETIENNE DABE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIENNE DABE op de google maps. Adres en contacten ETIENNE DABE
Location of ETIENNE DABE on the google maps. Address and contacts of ETIENNE DABE

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIENNE DABE ETIENNE DABE: BOUCHERIES FRANZ REIS | VERVAECK DIRK | DIRK DURAN | LEON DIGNEFFE | JEAN-MARC DERESE

Other related companies as ETIENNE DABE: BOUCHERIES FRANZ REIS | VERVAECK DIRK | DIRK DURAN | LEON DIGNEFFE | JEAN-MARC DERESE

ETIENNE DABE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIENNE DABE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224700927. Het bedrijf ETIENNE DABE bevindt zich op het adres: RUE DE MOIRCY 11BB; 6870; SAINT-HUBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 658,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in ETIENNE DABE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETIENNE DABE is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIENNE DABE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIENNE DABE, openstaande posities, locatie van ETIENNE DABE op de kaart.

ETIENNE DABE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIENNE DABE, company assigned to the tax number BE02224700927. The company ETIENNE DABE is located at the address: RUE DE MOIRCY 11BB; 6870; SAINT-HUBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 658,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in ETIENNE DABE were not found.
The main activity of ETIENNE DABE is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIENNE DABE is not available. You also can look at reviews of ETIENNE DABE, open positions, location of ETIENNE DABE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIENNE DABE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIENNE DABE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIENNE DABE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIENNE DABE, employees, financial statistics.