ILWA - EUROP HOUSE

Contactgegevens ILWA - EUROP HOUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ILWA - EUROP HOUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ILWA - EUROP HOUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT BATAILLE 4; 4053; CHAUDFONTAINE, België

Telefoon (phone): 78169308 (+32-78169308) 78169308 (+32-78169308)

Fax (fax): +32 (60) 265-56-56 +32 (60) 265-56-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ILWA - EUROP HOUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ILWA - EUROP HOUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ILWA - EUROP HOUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ILWA - EUROP HOUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ILWA - EUROP HOUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ILWA - EUROP HOUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ILWA - EUROP HOUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ILWA - EUROP HOUSE
Products information ILWA - EUROP HOUSE

BTW identificatienummer (tax): BE03210449218
Ondernemingsnummer: 7588226318
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ILWA - EUROP HOUSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Ilwa Keukens; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ILWA - EUROP HOUSE
(Get full report from official database of BE for ILWA - EUROP HOUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ILWA - EUROP HOUSE
Addition kinds of activities for ILWA - EUROP HOUSE

20460102. Eetbaar zetmeel | Edible starch
25999905. Krukjes met wielen (niet huishouden of kantoor), metaal | Stools with casters (not household or office), metal
26719902. Papier, bekleed of gelamineerd voor verpakking | Paper, coated or laminated for packaging
28190803. silicofluoriden | Silicofluorides
28730100. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
36610200. Telegraaf en aanverwante apparaten | Telegraph and related apparatus
37140120. Olieverzinkers, motorvoertuig | Oil strainers, motor vehicle
39610203. Vanity gevallen, behalve edelmetaal en leer | Vanity cases, except precious metal and leather
51990800. Olie en vetten (dierlijke of plantaardige) | Oil and greases (animal or vegetable)
80420101. Neem contact op met de lens specialist specialist | Contact lense specialist optometrist

Werken bij ILWA - EUROP HOUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ILWA - EUROP HOUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ILWA - EUROP HOUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ILWA - EUROP HOUSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruck-chauffeur; Dagdienst; Tijdelijk voor 3 weken; ..

  • Instrumentist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ziekenhuis te Gent zijn wij opzoek naar een Instrumentist(e)  : Taken: Instrumenteren bij een operatie Lange uren zijn geen probleem

  • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Vacature chauffeur CE: bijverdienste op vrijdag en zaterdag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Genk zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt wekelijks op vrijdag en zaterdag. Je rijdt met een tankcontainer (geen ADR-attest). Je vertrekt vrijdagnacht rond 2:00 en rijdt naar München om daar de vrachtwagen te lossen. Je neemt daar dan 9 uur rust en vertrekt daarna terug richting Genk. Je doet dus een overnachting.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Leuven, 12 uur per week (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor een gastgezin wonende te Leuven. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student Schoonmakers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • Bandenmonteur met ervaring (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door auto's? Kan je snel werken en heb je reeds ervaring als bandenmonteur? Dan is dit DE ideale job voor jou! Voor onze klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar bandenmonteurs. Je takenpakket zal o.a. bestaat uit: -Het afhalen van oude banden aan personenwagens en nieuwe banden plaatsen -Winter- en zomerbanden wisselen -De klant helpen met vragen -...

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van ILWA - EUROP HOUSE in sociale netwerken
Look for responds of ILWA - EUROP HOUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ILWA - EUROP HOUSE. Laat een reactie achter voor ILWA - EUROP HOUSE. ILWA - EUROP HOUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ILWA - EUROP HOUSE. Leave a respond for ILWA - EUROP HOUSE. ILWA - EUROP HOUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ILWA - EUROP HOUSE op de google maps. Adres en contacten ILWA - EUROP HOUSE
Location of ILWA - EUROP HOUSE on the google maps. Address and contacts of ILWA - EUROP HOUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come ILWA - EUROP HOUSE ILWA - EUROP HOUSE: FLBOULANGERIE-PATISSERIE MORAUX SPRL | CENTRUM VOLWASSENEN ONDERWIJS (CVO) TEMSE | STUDIEBUREEL SOETEWEY | K. DE TROY | SPA COMBUSTIBLES SPRL

Other related companies as ILWA - EUROP HOUSE: FLBOULANGERIE-PATISSERIE MORAUX SPRL | CENTRUM VOLWASSENEN ONDERWIJS (CVO) TEMSE | STUDIEBUREEL SOETEWEY | K. DE TROY | SPA COMBUSTIBLES SPRL

ILWA - EUROP HOUSE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ILWA - EUROP HOUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03210449218. Het bedrijf ILWA - EUROP HOUSE bevindt zich op het adres: RUE ALBERT BATAILLE 4; 4053; CHAUDFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Ilwa Keukens; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk; Schilders. Producten gemaakt in ILWA - EUROP HOUSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ILWA - EUROP HOUSE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ILWA - EUROP HOUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ILWA - EUROP HOUSE, openstaande posities, locatie van ILWA - EUROP HOUSE op de kaart.

ILWA - EUROP HOUSE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ILWA - EUROP HOUSE, company assigned to the tax number BE03210449218. The company ILWA - EUROP HOUSE is located at the address: RUE ALBERT BATAILLE 4; 4053; CHAUDFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Ilwa Keukens; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk; Schilders. Products created in ILWA - EUROP HOUSE were not found.
The main activity of ILWA - EUROP HOUSE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ILWA - EUROP HOUSE is not available. You also can look at reviews of ILWA - EUROP HOUSE, open positions, location of ILWA - EUROP HOUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ILWA - EUROP HOUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ILWA - EUROP HOUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ILWA - EUROP HOUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ILWA - EUROP HOUSE, employees, financial statistics.