ROBERT PROCUREUR

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • ROBERT PROCUREUR
Private companiesMiscellaneous Retail • ROBERT PROCUREUR

Contactgegevens ROBERT PROCUREUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT PROCUREUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT PROCUREUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VERT CORON 103; 7600; PERUWELZ, België

Telefoon (phone): 69773500 (+32-69773500) 69773500 (+32-69773500)

Fax (fax): +32 (53) 270-70-63 +32 (53) 270-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT PROCUREUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT PROCUREUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT PROCUREUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT PROCUREUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT PROCUREUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT PROCUREUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT PROCUREUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT PROCUREUR
Products information ROBERT PROCUREUR

BTW identificatienummer (tax): BE07497863769
Ondernemingsnummer: 8476470947
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in ROBERT PROCUREUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT PROCUREUR
(Get full report from official database of BE for ROBERT PROCUREUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT PROCUREUR
Addition kinds of activities for ROBERT PROCUREUR

4731. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
367905. Elektronische schakelaars | Electronic switches
29110601. Benzeen, gemaakt in raffinaderijen | Benzene, made in refineries
39499902. Ballen: honkbal, voetbal, basketbal, enz. | Balls: baseball, football, basketball, etc.
51490902. Thee | Tea
73639910. Usher service | Usher service

Werken bij ROBERT PROCUREUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT PROCUREUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT PROCUREUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT PROCUREUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse-operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Magazijnier: Je pickt de goederen Je labelt, stapelt en wrapt de producten op pallet. Je laadt en lost de palletten uit de vrachtwagen Indien je een C of CE rijbewijs hebt, vervoer je de goederen zelf met de vrachtwagen.

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • bandenmonteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hasselt zijn we op zoek naar een bandenmonteur

  • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

  • Gemotiveerde thuishelpers via dienstencheques (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Winkelbediende M/V (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste winkelmedewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Samen met je collega's zorg je voor een aangenaam winkelgebeuren. algemene kassataken klanten verder helpen rekken aanvullen winkel op orde houden

  • Studierelevante bijbaan logistieke sector Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Gebeten door de logistieke sector? Ben je op zoek naar een studierelevante bijbaan die je cv kan boosten voor latere? Misschien is dit dan welde job die je zoekt! Voor een 35 jaar bestaand expeditiebedrijf zijn we op zoek naar iemand die kan instaan voor een optimalisatieproject nl dat van wegen en meten. Het project meten en wegen situeert zich binnen het warehouse Doel van deze metingen is dat we correcte informatie hebben om: Klanten op te sporen die niet eerlijk zijn over gewichten/afmetingen van de goederen; De juiste afrekening te doen naar klanten/ongeacht; De trucks correct te beladen met juiste info en correcte CMR's Er moet bepaald worden hoe er gemeten/gewogen dient te worden, maar ook wanneer. Uiteraard VOOR facturatie, VOOR versturen van manifesten. Belangrijk dat proces bekeken wordt en daar beste voorstel voor gezocht wordt, zowel conceptueel als de operationele

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • Metaalbewerker gezocht regio Aalter. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je taken binnen het bedrijf als metaalbewerker zijn het maken en herstellen van de aanwezige machines. Maar ook het vervaardigen van machines, instaleren van industriële instalaties en het lezen van technische plannen. Hiervoor is kunnen lassen een vereiste. Deze job bevat veel variatie, en is zeker geen seriewerk. Optie vast.

  • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ST ELISABETH

    Type: Vaste Job

    In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

  • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

    Regio: LIEZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van ROBERT PROCUREUR in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT PROCUREUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT PROCUREUR. Laat een reactie achter voor ROBERT PROCUREUR. ROBERT PROCUREUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT PROCUREUR. Leave a respond for ROBERT PROCUREUR. ROBERT PROCUREUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT PROCUREUR op de google maps. Adres en contacten ROBERT PROCUREUR
Location of ROBERT PROCUREUR on the google maps. Address and contacts of ROBERT PROCUREUR

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT PROCUREUR ROBERT PROCUREUR: Interdental BVBA | P'Ti Lou | BRITISH | MARIO HURKMANS | Hemricourt

Other related companies as ROBERT PROCUREUR: Interdental BVBA | P'Ti Lou | BRITISH | MARIO HURKMANS | Hemricourt

ROBERT PROCUREUR is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT PROCUREUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07497863769. Het bedrijf ROBERT PROCUREUR bevindt zich op het adres: RUE DU VERT CORON 103; 7600; PERUWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging. Producten gemaakt in ROBERT PROCUREUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROBERT PROCUREUR is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT PROCUREUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT PROCUREUR, openstaande posities, locatie van ROBERT PROCUREUR op de kaart.

ROBERT PROCUREUR is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT PROCUREUR, company assigned to the tax number BE07497863769. The company ROBERT PROCUREUR is located at the address: RUE DU VERT CORON 103; 7600; PERUWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging. Products created in ROBERT PROCUREUR were not found.
The main activity of ROBERT PROCUREUR is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT PROCUREUR is not available. You also can look at reviews of ROBERT PROCUREUR, open positions, location of ROBERT PROCUREUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT PROCUREUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT PROCUREUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT PROCUREUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT PROCUREUR, employees, financial statistics.