JOHN GOOSSENS DAKWERKEN

Contactgegevens JOHN GOOSSENS DAKWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHN GOOSSENS DAKWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHN GOOSSENS DAKWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIELTSEBAAN 31; 3272; MESSELBROEK, België

Telefoon (phone): 479271869 (+32-479271869) 479271869 (+32-479271869)

Fax (fax): +32 (3) 341-15-21 +32 (3) 341-15-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHN GOOSSENS DAKWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHN GOOSSENS DAKWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHN GOOSSENS DAKWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHN GOOSSENS DAKWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHN GOOSSENS DAKWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHN GOOSSENS DAKWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHN GOOSSENS DAKWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHN GOOSSENS DAKWERKEN
Products information JOHN GOOSSENS DAKWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE09061492919
Ondernemingsnummer: 4332702636
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

hellend dak,alle schouwwerken,leien daken,dakvensters plaatsen,daktimmer,gyprocwerken,gevelbekleding,pannen daken,isolatiewerken,zink-lood-koper,stalen dak-wandbekleding,plat dak.^^leien daken,alle schouwwerken,gyprocwerken,gevelbekleding,dakvensters plaatsen,daktimmer,isolatiewerken,stalen dak-wandbekleding,plat dak,pannen daken,zink-lood-koper,hellend dak.

Product categorie (product category): Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHN GOOSSENS DAKWERKEN
(Get full report from official database of BE for JOHN GOOSSENS DAKWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHN GOOSSENS DAKWERKEN
Addition kinds of activities for JOHN GOOSSENS DAKWERKEN

253100. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
672200. Management investering, open-end | Management investment, open-end
10210102. Open pit koperertsmijnbouw | Open pit copper ore mining
22629901. Kalendering: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Calendering: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
27599917. Textieldrukrollen: gravure | Textile printing rolls: engraving
32979905. Hot top refractories, nonclay | Hot top refractories, nonclay
34790202. Bondering van metaal of metaalproducten | Bonderizing of metal or metal products
37140307. Tops, motorvoertuig | Tops, motor vehicle
51829901. Flessenwijnen en dranken | Bottling wines and liquors
78220400. Distributie van televisie en videoband | Television and video tape distribution

Werken bij JOHN GOOSSENS DAKWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHN GOOSSENS DAKWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHN GOOSSENS DAKWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHN GOOSSENS DAKWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust is een Belgische HR-bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in werving en selectie. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal Je bent de rechterhand van de productieverantwoordelijke, je geeft hem de nodige ondersteuning en bent zijn back-up bij afwezigheid Je stelt mee de productiedossiers op en bestelt de benodigde materialen Je stuurt de kwaliteitsmedewerkers aan en begeleidt de maandelijkse externe controlebezoeken Bij nieuwe projecten volg je de productieplannen mee op. je werkt hiervoor nauw samen met de productie- en kwaliteitsverantwoordelijke. Je staat tevens in voor het onthaal van nieuwe werknemers.

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren inpakkers. Het gaat om een tewerkstelling in 2 ploegen of in dag. Werken van maandag tem. vrijdag (geen weekendwerk).

  • Industrieel Elektro-technicus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Storingen oplossen van zowel elektrische, als mechanische defecten Assisteren bij het implementeren van uitbreidings- of verbeteringswerken. Preventief onderhoud en aanpassingen uitvoeren aan elektrische en mechanische installaties Predictief onderhoud dmv. Moderne meetapparatuur

  • Preventieadviseur (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een textielbedrijf in de regio van Komen, zijn wij op zoek naar een Preventieadviseur m/v: Functie: - Je bent verantwoordelijk dat al de activiteiten binnen de vestiging verlopen volgens het EHS beleid - Je bewaakt de naleving van veiligheids-, milieu- en gezondheidsprocedures, stelt beleidsondersteunende processen op - Je adviseert de leiding van de vestiging inzake problematieken, risico's en oplossingen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • chauffeurs B (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: HYK

    Type: Vaste Job

    koerier van pakketten

  • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

  • Chauffeur kipper CE Transport Vuylsteke (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit. Plaats tewerkstelling: Bespreekbaar, zei onze diverse locaties op onze website. http://vuylsteketransport.wixsite.com/vuylsteketransport

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het ziekenhuis AZ St Maria Halle zijn wij op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op diverse afdelingen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk. Dit kan op freelance (met een uurtarief en zelfstandig statuut) en op interimbasis.

  • Opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van JOHN GOOSSENS DAKWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of JOHN GOOSSENS DAKWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHN GOOSSENS DAKWERKEN. Laat een reactie achter voor JOHN GOOSSENS DAKWERKEN. JOHN GOOSSENS DAKWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHN GOOSSENS DAKWERKEN. Leave a respond for JOHN GOOSSENS DAKWERKEN. JOHN GOOSSENS DAKWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHN GOOSSENS DAKWERKEN op de google maps. Adres en contacten JOHN GOOSSENS DAKWERKEN
Location of JOHN GOOSSENS DAKWERKEN on the google maps. Address and contacts of JOHN GOOSSENS DAKWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHN GOOSSENS DAKWERKEN JOHN GOOSSENS DAKWERKEN: Group Kardelen BVBA | Cornelis L | DE KASTEELHOEK | PENOIT | Van Asch J

Other related companies as JOHN GOOSSENS DAKWERKEN: Group Kardelen BVBA | Cornelis L | DE KASTEELHOEK | PENOIT | Van Asch J

JOHN GOOSSENS DAKWERKEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHN GOOSSENS DAKWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09061492919. Het bedrijf JOHN GOOSSENS DAKWERKEN bevindt zich op het adres: TIELTSEBAAN 31; 3272; MESSELBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging. Lijst met producten zijn hellend dak,alle schouwwerken,leien daken,dakvensters plaatsen,daktimmer,gyprocwerken,gevelbekleding,pannen daken,isolatiewerken,zink-lood-koper,stalen dak-wandbekleding,plat dak.^^leien daken,alle schouwwerken,gyprocwerken,gevelbekleding,dakvensters plaatsen,daktimmer,isolatiewerken,stalen dak-wandbekleding,plat dak,pannen daken,zink-lood-koper,hellend dak..
De hoofdactiviteit van JOHN GOOSSENS DAKWERKEN is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHN GOOSSENS DAKWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHN GOOSSENS DAKWERKEN, openstaande posities, locatie van JOHN GOOSSENS DAKWERKEN op de kaart.

JOHN GOOSSENS DAKWERKEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHN GOOSSENS DAKWERKEN, company assigned to the tax number BE09061492919. The company JOHN GOOSSENS DAKWERKEN is located at the address: TIELTSEBAAN 31; 3272; MESSELBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging. List of products are hellend dak,alle schouwwerken,leien daken,dakvensters plaatsen,daktimmer,gyprocwerken,gevelbekleding,pannen daken,isolatiewerken,zink-lood-koper,stalen dak-wandbekleding,plat dak.^^leien daken,alle schouwwerken,gyprocwerken,gevelbekleding,dakvensters plaatsen,daktimmer,isolatiewerken,stalen dak-wandbekleding,plat dak,pannen daken,zink-lood-koper,hellend dak..
The main activity of JOHN GOOSSENS DAKWERKEN is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHN GOOSSENS DAKWERKEN is not available. You also can look at reviews of JOHN GOOSSENS DAKWERKEN, open positions, location of JOHN GOOSSENS DAKWERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHN GOOSSENS DAKWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHN GOOSSENS DAKWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHN GOOSSENS DAKWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHN GOOSSENS DAKWERKEN, employees, financial statistics.