WIM NYFFELS

Contactgegevens WIM NYFFELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIM NYFFELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIM NYFFELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSTRAAT 28; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51300307 (+32-51300307) 51300307 (+32-51300307)

Fax (fax): +32 (82) 462-56-87 +32 (82) 462-56-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIM NYFFELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIM NYFFELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIM NYFFELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIM NYFFELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIM NYFFELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIM NYFFELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIM NYFFELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIM NYFFELS
Products information WIM NYFFELS

BTW identificatienummer (tax): BE02324127197
Ondernemingsnummer: 2936889648
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in WIM NYFFELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIM NYFFELS
(Get full report from official database of BE for WIM NYFFELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIM NYFFELS
Addition kinds of activities for WIM NYFFELS

221100. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
352399. Landbouwmachines en -uitrusting, nec | Farm machinery and equipment, nec
17419907. Steen metselarij | Stone masonry
35319908. Wegenbouw en onderhoudsmachines | Road construction and maintenance machinery
50750200. Warmteverwarmingsapparatuur en benodigdheden | Warm air heating equipment and supplies

Werken bij WIM NYFFELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIM NYFFELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIM NYFFELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIM NYFFELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • Taxi chauffeur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Sint-Truiden zoek ik dringend een taxi chauffeur. Je zal hoofdzakelijk tewerkgesteld worden in Sint-Truiden, maar er zullen evengoed ritten naar bijvoorbeeld de luchthaven van Zaventem, Charleroi of Luik tussenzitten. Daarnaast kan het ook voorvallen dat je een volledige dag meegaat met een bepaalde klant, want klant = koning. Je werkt 50u/week in ploegen, dag, late of nacht. De nacht valt steeds in het weekend, je werkt met een draaiende ploeg. Je uurrooster wordt steeds voor 3 weken vastgelegd, in deze 3 weken wordt ervoor gezorgd dat je 1 volledig weekend thuisbent + 1 zondag. Kan jij je flexibel opstellen, ken je de regio Sint-Truiden goed en rij jij graag met de wagen? Stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • CNC operator Natuursteen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in natuursteenbewerking, zijn we momenteel op zoek naar een CNC operator voor bewerking van natuursteen op de CNC gestuurde machines. Je staat in voor het laden en ontladen van de machine alsook voor de volledig bediening. Opleiding aan de machine is voorzien

  • HVAC-monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur van HVAC sta je in voor: monteren en aansluiten van gas- en mazoutketels kappen en slijpen voor de leidingen monteren van warmtepompen aansluiten van sanitair op de waterleiding plaatsen van vloer- en hangverwarming plaatsen van ventilatiebuizen Ervaring met PE-lassen is een pluspunt

  • Postbode St-Pieters-Leeuw (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • HUISHOUDHULP VOOR LOVENDEGEM (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Lovendegem.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Bediener Freesmachine - wegenbouw (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: MAES ADIEL

    Type: Vaste Job

    Je taken als bediener freesmachine: Je bedient de freesmachine om asfalt af te frezen. Je staat in voor het instellen van de freesmachine naar diepte & niveau. Je vertrekt dagelijks vanuit Lichtervelde naar onze werven.

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • CNC-bediener buizenlaser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van een CNC-lasermachine. Je zorgt voor de aanvoer van de grondstoffen en waakt over de kwaliteit. Je maakt buizen op maat adhv de machine.

  • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

Zoek naar antwoorden van WIM NYFFELS in sociale netwerken
Look for responds of WIM NYFFELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIM NYFFELS. Laat een reactie achter voor WIM NYFFELS. WIM NYFFELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIM NYFFELS. Leave a respond for WIM NYFFELS. WIM NYFFELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIM NYFFELS op de google maps. Adres en contacten WIM NYFFELS
Location of WIM NYFFELS on the google maps. Address and contacts of WIM NYFFELS

Andere gerelateerde bedrijven als come WIM NYFFELS WIM NYFFELS: RAUSIN | FERNAND CONTER | TH?R?SE-MARIE KUCZYNSKI | CLOTILDE CRAVATTE | LIEVEN VAN NESTE

Other related companies as WIM NYFFELS: RAUSIN | FERNAND CONTER | TH?R?SE-MARIE KUCZYNSKI | CLOTILDE CRAVATTE | LIEVEN VAN NESTE

WIM NYFFELS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIM NYFFELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02324127197. Het bedrijf WIM NYFFELS bevindt zich op het adres: GENTSTRAAT 28; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in WIM NYFFELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIM NYFFELS is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIM NYFFELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIM NYFFELS, openstaande posities, locatie van WIM NYFFELS op de kaart.

WIM NYFFELS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIM NYFFELS, company assigned to the tax number BE02324127197. The company WIM NYFFELS is located at the address: GENTSTRAAT 28; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dakwerken. Products created in WIM NYFFELS were not found.
The main activity of WIM NYFFELS is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WIM NYFFELS is not available. You also can look at reviews of WIM NYFFELS, open positions, location of WIM NYFFELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIM NYFFELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIM NYFFELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIM NYFFELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIM NYFFELS, employees, financial statistics.