WATELET A

Contactgegevens WATELET A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WATELET A: address, phone, fax, email, website, opening hours

WATELET A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE PIERRARD 1BA; 6761; VIRTON, België

Telefoon (phone): 63579546 (+32-63579546) 63579546 (+32-63579546)

Fax (fax): +32 (86) 374-62-25 +32 (86) 374-62-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WATELET A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WATELET A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WATELET A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WATELET A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WATELET A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WATELET A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WATELET A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WATELET A
Products information WATELET A

BTW identificatienummer (tax): BE03502136230
Ondernemingsnummer: 7939239501
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 720,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in WATELET A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WATELET A
(Get full report from official database of BE for WATELET A)

Aanvulling soorten activiteiten voor WATELET A
Addition kinds of activities for WATELET A

335603. Magnesium | Magnesium
555104. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment
26790200. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
35230407. Opslaan opslagbakken | Crop storage bins
38299910. Vloeibare scintillatie spectrometers | Liquid scintillation spectrometers

Werken bij WATELET A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WATELET A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WATELET A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WATELET A. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoperator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lanklaar zoeken wij een operator. Je staat in voor het manueel aanvullen van de pers en het instellen van de pers. De functie van persoperator is een fysiek belastende job door enerzijds het tillen van lasten en anderzijds de warmte.  Met 2 operators wordt 1 perskant bediend, waar de extrusies (loopvlakken) worden ingetrokken (automatisch) in een pers en onder hoge druk en temperatuur wordt de rubber gevulcaniseerd in een vorm (mal) met de profieltekening van het loopvlak.  Dit vereist enige technische handigheid en een goede fysieke geschiktheid. In een 2de gesprek wordt de werkplaats bezocht met jou.

  • Machinebouwer (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebouwer word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten, gedurende een periode van 6 tot 12 maanden. Hiervoor werk je nauw samen met collega's en supervisors en onderhou je de nodige contacten met ondersteunende afdelingen. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijzen Je assembleert voortdurend verschillende types Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal. Je registreert ontbrekende onderdelen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • ADJUNCT-WINKELMANAGER/FILIAALLEIDER (M/V) - VOLTIJDS - MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Mol zijn wij op zoek naar een adjunct-winkelmanager. Jouw taken zijn: Als kandidaat adjunct leer je alle taken en maak je grondig kennis met elke afdeling in de winkel. Na een uitgebreide en afwisselende stage neem je stap voor stap meer verantwoordelijkheden en werk je jezelf op tot adjunct en vervangend zaakvoerder. Je wordt de rechterhand van de zaakvoerder en je bent een sterke schakel tussen inkoop- en verkoopverantwoordelijken. Wanneer je bovengenoemde stage hebt afgewerkt, kan je jou kandidaat stellen als filiaalleider. Je komt ook in aanmerking als filiaalleider als je een gelijkaardig parcours hebt afgelegd in een ander bedrijf of elders een leidinggevende functie hebt bekleed.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zellik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • SAP BW on HANA Consultants (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP BW on HANA Consultants. Binnen ons BI team krijg je de kans om klanten te ondersteunen bij de introductie van de nieuwste SAP technologieën. Door overleg met de business verantwoordelijken bij de klant, definieer je de juiste specificaties. Op basis van deze requirements zet je data warehouses op en bouw je rapporteringen en dashboards. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Field technieker (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: LIMOTEC

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en nazicht van brand- en gasmeldcentrales in Belgie

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van WATELET A in sociale netwerken
Look for responds of WATELET A in social networks

Lees alle opmerkingen voor WATELET A. Laat een reactie achter voor WATELET A. WATELET A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WATELET A. Leave a respond for WATELET A. WATELET A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WATELET A op de google maps. Adres en contacten WATELET A
Location of WATELET A on the google maps. Address and contacts of WATELET A

Andere gerelateerde bedrijven als come WATELET A WATELET A: T.C. VAUX-SOUS-CH?VREMONT | Peeters Kaas | ERIK SELS | BUREAU BROEX | Europay International S.A

Other related companies as WATELET A: T.C. VAUX-SOUS-CH?VREMONT | Peeters Kaas | ERIK SELS | BUREAU BROEX | Europay International S.A

WATELET A is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WATELET A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03502136230. Het bedrijf WATELET A bevindt zich op het adres: RUE DE PIERRARD 1BA; 6761; VIRTON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 720,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in WATELET A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WATELET A is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WATELET A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WATELET A, openstaande posities, locatie van WATELET A op de kaart.

WATELET A is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is WATELET A, company assigned to the tax number BE03502136230. The company WATELET A is located at the address: RUE DE PIERRARD 1BA; 6761; VIRTON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 720,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dakwerken. Products created in WATELET A were not found.
The main activity of WATELET A is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WATELET A is not available. You also can look at reviews of WATELET A, open positions, location of WATELET A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WATELET A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WATELET A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WATELET A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WATELET A, employees, financial statistics.