VIANE DEPOVER

Contactgegevens VIANE DEPOVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIANE DEPOVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIANE DEPOVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MARCHIENNE 12; 6044; ROUX, België

Telefoon (phone): 71451376 (+32-71451376) 71451376 (+32-71451376)

Fax (fax): +32 (61) 607-53-94 +32 (61) 607-53-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIANE DEPOVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIANE DEPOVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIANE DEPOVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIANE DEPOVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIANE DEPOVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIANE DEPOVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIANE DEPOVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIANE DEPOVER
Products information VIANE DEPOVER

BTW identificatienummer (tax): BE03864410400
Ondernemingsnummer: 4942993164
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in VIANE DEPOVER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIANE DEPOVER
(Get full report from official database of BE for VIANE DEPOVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIANE DEPOVER
Addition kinds of activities for VIANE DEPOVER

202402. Zuivel gebaseerde bevroren desserts | Dairy based frozen desserts
281200. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
22990203. Ketelbedekking, vilt | Boiler covering, felt
36919903. Loodzuur batterijen (batterijen) | Lead acid batteries (storage batteries)
38270118. Telescopische bezienswaardigheden | Telescopic sights
50440101. Boekhoudmachines, exclusief machineprogramma leesbaar type | Accounting machines, excluding machine program readable type

Werken bij VIANE DEPOVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIANE DEPOVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIANE DEPOVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIANE DEPOVER. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND ! Inpakmedewerkers Chocolade - 2pl - Lokeren- mooie verloning! (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chocoladebedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar inpakmedewerkers om het drukke seizoen op te vangen. Je staat in voor de inpak en zorgt dat de werking vlot verloopt. Je verandert regelmatig van werkpost zodat er voldoende afwisseling is.

  • chauffeur C/CE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Loketbediende student (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een groot voedingsbedrijf in Koolskamp zijn we op zoek naar een jobstudent voor het loket. Je zit aan de receptie en behandelt binnenkomende telefoons en mails. Je ontvangt de chauffeurs (meestal boeren) die groenten komen leveren. Je zorgt dat alle administratie in orde is. Je staat in voor de controle van facturen en allerlei andere uitvoerende administratieve taken bijvoorbeeld klassement.

  • Jobstudent varkensverzorger (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Ploegsteert zijn we op zoek naar een varkensverzorger voor een varkenskwekerij. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Varkensstallen kuisen/ontsmetten Voederbakken opvolgen Varkens laden/lossen Helpen bij afbraak van stallen Opvolgen van rattenbestrijding Algemene verzorging van de dieren

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • Elektricien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Elektricien Voor onze klant te Lichtaart zijn we op zoek naar een elektricien gebouwen

  • Lasser monteur (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Sales Manager Industrie en Out of Home (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Onderhouden en beheren van commerciële relatie met klanten; Uitbouwen van een intensief partnership op lange termijn met strategische klanten; Aanbrengen nieuwe contacten/contracten; Opvolgen marktevolutie; Pro-actief handelen in het kader van opportuniteiten; Aansturen en begeleiden van verkoopsmedewerkers; Vervullen administratieve taken met betrekking tot prijsbesprekingen, opvolging verkoopcijfers, opvolging naleving gemaakte afspraken, opvolgen prijswijzigingen en klantenvragen.

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Flexijob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde flexi-jobber voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken, tijdens de week (tussen 6.30u en 19:30u) behalve donderdag of tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

Zoek naar antwoorden van VIANE DEPOVER in sociale netwerken
Look for responds of VIANE DEPOVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIANE DEPOVER. Laat een reactie achter voor VIANE DEPOVER. VIANE DEPOVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIANE DEPOVER. Leave a respond for VIANE DEPOVER. VIANE DEPOVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIANE DEPOVER op de google maps. Adres en contacten VIANE DEPOVER
Location of VIANE DEPOVER on the google maps. Address and contacts of VIANE DEPOVER

Andere gerelateerde bedrijven als come VIANE DEPOVER VIANE DEPOVER: ZAMAN D. | Lognoul Olivier | LABEEUW HOUT | AU FOURRE-TOUT | DE POST

Other related companies as VIANE DEPOVER: ZAMAN D. | Lognoul Olivier | LABEEUW HOUT | AU FOURRE-TOUT | DE POST

VIANE DEPOVER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIANE DEPOVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03864410400. Het bedrijf VIANE DEPOVER bevindt zich op het adres: RUE DE MARCHIENNE 12; 6044; ROUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 223,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in VIANE DEPOVER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIANE DEPOVER is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIANE DEPOVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIANE DEPOVER, openstaande posities, locatie van VIANE DEPOVER op de kaart.

VIANE DEPOVER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIANE DEPOVER, company assigned to the tax number BE03864410400. The company VIANE DEPOVER is located at the address: RUE DE MARCHIENNE 12; 6044; ROUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 223,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dakwerken. Products created in VIANE DEPOVER were not found.
The main activity of VIANE DEPOVER is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VIANE DEPOVER is not available. You also can look at reviews of VIANE DEPOVER, open positions, location of VIANE DEPOVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIANE DEPOVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIANE DEPOVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIANE DEPOVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIANE DEPOVER, employees, financial statistics.