PUTTERS INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • PUTTERS INTERNATIONAL
Private companiesAgricultural Services • PUTTERS INTERNATIONAL

Contactgegevens PUTTERS INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUTTERS INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUTTERS INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1804-Cargovil, België

Telefoon (phone): 02-721.40.40 (+32-02-721.40.40) 02-721.40.40 (+32-02-721.40.40)

Fax (fax): 02-720.88.32 (+32-02-720.88.32) 02-720.88.32 (+32-02-720.88.32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUTTERS INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUTTERS INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUTTERS INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUTTERS INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUTTERS INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUTTERS INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUTTERS INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUTTERS INTERNATIONAL
Products information PUTTERS INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE03989929199
Ondernemingsnummer: 8831329345
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 757,000,000 EUR
Werknemers (employees): 23
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in PUTTERS INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUTTERS INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for PUTTERS INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUTTERS INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for PUTTERS INTERNATIONAL

267599. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
35890301. Afvalwaterzuivering apparatuur | Sewage treatment equipment
51990406. Brei goederen | Knit goods
70329900. Sport- en recreatiekampen, nec | Sporting and recreational camps, nec
87119907. Brandbeschermingstechniek | Fire protection engineering
87429904. Algemeen management consultant | General management consultant

Werken bij PUTTERS INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUTTERS INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUTTERS INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUTTERS INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

  • POLYVALENTE MAGAZIJNIER - METAALSECTOR 7270626 / 6 C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele KMO te Evergem en actief als toeleverancier in metaalsector Samen met hen zijn wij op zoek naar een HANDIGE EN POLYVALENTE MAGAZIJNIER Samen met een andere collega magazijnier, krijg je een zeer gevarieerd takenpakket toebedeeld : Je staat in voor het controleren van de goederenontvangst waarbij je de bestelbon vergelijkt met de leveringsbon Je helpt om vrachtwagens te laden en te lossen Je staat in voor het picken van technisch materiaal op afroep voor bestaande klanten Je staat in voor het verpakken van afgewerkt materiaal, het bestickeren en de verzending ervan Daarnaast help je bij het afzagen van bruut materiaal op maat per order, het graveren van stukken en eventueel wat laswerk

  • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • Ervaren PLC programmeur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je wordt autonoom verantwoordelijk voor telkens nieuwe maatwerkprojecten in automatisatie vanaf de aanvraag t.e.m. de oplevering. Dit omvat: Inschatting ter plaatse of o.b.v. de plannen voorstudie bestemd voor de offertedienst (materialen, werkuren, ...) ontwerp en programmering van de software afspraken voor de aankopen, het tekenwerk, de kablage en de bordenbouw opvolging van de montage, testing en opstart ter plaatse bij de klant.

  • Procesoperator Productie Thermische Centrales (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    De BU GENERATION EUROPE (BU GEN) is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de thermische productieactiviteiten van ENGIE in Europa, bestaande uit aardgas-, steenkool-, biomassa- en grootschalige warmtekrachtcentrales. Met zijn 1 600 medewerkers exploiteert deze multidisciplinaire businessunit circa 22 GW op 68 sites in 9 landen (België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk). Onze onderneming is opgedeeld in 4 clusters: Gas Benelux, Gas France & South Europe, Coal en European Maintenance Services (EMS). De functie van Senior Operator Rodenhuize bij de Entiteit Brugge-Gent-Brussel van de Cluster Gas Benelux omvat de volgende taken: De vijf thermische centrales van de entiteit Brugge - Gent - Brussel leveren een perfecte aanvulling op de intermitterende hernieuwbare energieproductie op basis van wind en zon, en ondersteunen op die manier de energietransitie. Onze flexibele gascentrales Herdersbrug en Drogenbos spelen o.a. een essentiële rol in het ondersteunen van de stabiliteit op het transmissienet, zowel in STEG- als in peak-modus, en staan garant voor het snel aanvullen van de elektriciteitsproductie uit wind en zon aan wanneer nodig. De centrale van Rodenhuize is de grootste Belgische biomassacentrale en neemt zo deel in het behalen van de globale doelstelling omtrent CO2-reductie en groene energie. De centrale van Knippegroen zet het hoogovengas van de staalproductie bij een klant om in elektriciteit en de centrale van Schaarbeek zet de warmte van een afvalverbrandingsoven bij een klant om in elektriciteit, en beide centrales dragen zodoende bij aan het nuttig gebruik van de restgassen en restwarmte en ruimer aan de CO2-doelstellingen. Jouw missie je verzekert een veilige, economische en bedrijfszekere uitbating van de installaties, rekening houdend met vergunningen en wettelijke verplichtingen je verzekert een proactieve bediening van en toezicht over de uitrustingen vanuit een controlezaal alsook in de installatie zelf, ten einde te waken over de naleving van de voorschriften en onregelmatigheden op te sporen. Vanuit de controlezaal worden de verschillende centrales van Rodenhuize, Drogenbos en Schaarbeek bestuurd je noteert in een logboek alle handelingen die werden uitgevoerd tijdens de shift en de voornaamste werkingsparameters van de centrale(s) teneinde een precies beeld te geven van de situatie van de installaties je werkt mee met een productieleider aan de veiligstelling van de installaties teneinde de onderhoudsteams hun werk in alle veiligheid te laten uitvoeren je controleert mede met een productieleider de goede en veilige werking van de installaties na interventie van het onderhoudsteam teneinde onregelmatigheden op te sporen alvorens de installatie terug in dienst wordt gesteld je werkt in opdracht van een productieleider en rapporteert aan hem je onderneemt de nodige acties bij incident/ongeval teneinde de veiligheid te garanderen je verricht technisch administratieve taken (opmaken van o.a. procedures, incidentverslagen, testrapporten, dossiers nieuwe installaties) je reageert alert op alarmen en bedrijfsinstructies om schade en onbeschikbaarheden te voorkomen en doet verbeteringsvoorstellen

  • Vrachtwagenbestuurder - CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Lommel zoeken we een vrachtwagenchauffeur CE met ervaring. Je maakt zo'n 10 stops per dag bij klanten en hebt er geen problemen mee om midden in de nacht te vertrekken op het bedrijf.

  • Schrijnwerker Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

  • Talenthunter (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Et surtout, vous voulez réaliser vos perspectives du futur et changer votre revenu? Nous sommes partenaire de la plus grande société de networkmarketing en Allemagne et l'une des entreprises qui a le plus de succès en vente directe en Europe dans le domaine de la santé et de beauté. Cela a été récemment confirmé par "l’award Seldia" pour la «Société de l'année 2015». Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté. Nous fournissons des produits de haute qualité, ce qui contribue à une meilleure santé et une meilleure apparence.

Zoek naar antwoorden van PUTTERS INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of PUTTERS INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUTTERS INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor PUTTERS INTERNATIONAL. PUTTERS INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUTTERS INTERNATIONAL. Leave a respond for PUTTERS INTERNATIONAL. PUTTERS INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUTTERS INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten PUTTERS INTERNATIONAL
Location of PUTTERS INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of PUTTERS INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come PUTTERS INTERNATIONAL PUTTERS INTERNATIONAL: SLAGERIJ LINDA | Hemeleers Luc | MICHEL ANDR? | Allwines Heck & Wolfs NV | JOHNY VOLKAERTS

Other related companies as PUTTERS INTERNATIONAL: SLAGERIJ LINDA | Hemeleers Luc | MICHEL ANDR? | Allwines Heck & Wolfs NV | JOHNY VOLKAERTS

PUTTERS INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PUTTERS INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03989929199. Het bedrijf PUTTERS INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: 1804-Cargovil. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 23 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 757,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in PUTTERS INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PUTTERS INTERNATIONAL is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUTTERS INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUTTERS INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van PUTTERS INTERNATIONAL op de kaart.

PUTTERS INTERNATIONAL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PUTTERS INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE03989929199. The company PUTTERS INTERNATIONAL is located at the address: 1804-Cargovil. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 23 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 757,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in PUTTERS INTERNATIONAL were not found.
The main activity of PUTTERS INTERNATIONAL is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PUTTERS INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of PUTTERS INTERNATIONAL, open positions, location of PUTTERS INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUTTERS INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUTTERS INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUTTERS INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUTTERS INTERNATIONAL, employees, financial statistics.