M. VERCOUTERE

Contactgegevens M. VERCOUTERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. VERCOUTERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. VERCOUTERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSVELDSTRAAT 46; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15337116 (+32-15337116) 15337116 (+32-15337116)

Fax (fax): +32 (63) 779-67-52 +32 (63) 779-67-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. VERCOUTERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. VERCOUTERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. VERCOUTERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. VERCOUTERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. VERCOUTERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. VERCOUTERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. VERCOUTERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. VERCOUTERE
Products information M. VERCOUTERE

BTW identificatienummer (tax): BE01280151367
Ondernemingsnummer: 1909393310
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in M. VERCOUTERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. VERCOUTERE
(Get full report from official database of BE for M. VERCOUTERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. VERCOUTERE
Addition kinds of activities for M. VERCOUTERE

5199. Nondurable goods, nec | Nondurable goods, nec
601900. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
35599906. Kleiwerkende en tempererende machines | Clay working and tempering machines
39110109. Rozenkransen of andere kleine religieuze artikelen, edelmetaal | Rosaries or other small religious articles, precious metal
39610200. Kostuum nieuwigheden | Costume novelties
39990105. Haardrogers, ontworpen voor schoonheidssalons | Hair driers, designed for beauty parlors

Werken bij M. VERCOUTERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. VERCOUTERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. VERCOUTERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. VERCOUTERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

 • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

  Regio: VOSSELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Verkoper - weekendwerk (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Studentenjob

  Voor een beenhouwerij regio Ninove zijn we op zoek naar iemand die graag in het weekend een centje wilt bijverdienen. Je zal werken op zaterdag- en/of zondagvoormiddag De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien

 • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

 • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Proxy Linkeroever

  Type: Studentenjob

  je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

 • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

 • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

 • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

  Type: Vaste Job

  Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

 • Logopedist(e) op zelfstandige basis (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK DE CODEKRAKER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een collega voor een zwangerschapsvervanging. Nadien is er de mogelijkheid op een vaste betrekking waarbij we een voltijds uurrooster kunnen aanbieden. Ben jij een creatieve, enthousiaste en gedreven logopedist(e) die op zoek is naar een interessante job met de nodige ondersteuning, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen! In de praktijk behandelen we voornamelijk kinderen. De meest voorkomende stoornissen zijn: dyslexie, dyscalculie, taalontwikkelingsstoornissen, articulatieproblemen en OMFT. In beperktere mate komt ook de behandeling van volwassenen met neurogene communicatiestoornissen aan bod.

 • Mecanicien - Autotechnicus (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: STERCKX

  Type: Werfreserve

  Sterckx Motors NV is een onderdeel van de Sterckx groep en een gerenomeerde Volvo - Hyundai - Suzuki & Isuzu dealer met vestigingen te Halle en Sint-Genesius-Rode. Als lid van het werkplaatsteam tracht u een maximale kwaliteit en totale klantentevredenheid na te streven. U bent zowel inzetbaar in de routinewerkzaamheden en iets uitdagendere werkzaamheden en vooral, gemotiveerd om bij te leren.

 • Tuinarbeider (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DE TUINIEKER

  Type: Werfreserve

  Je zal meehelpen bij het onderhouden en aanleggen van tuinen.

 • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

  Regio: LASNE

  Bedrijf: SYSTEMAT

  Type: Werfreserve

  SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

Zoek naar antwoorden van M. VERCOUTERE in sociale netwerken
Look for responds of M. VERCOUTERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. VERCOUTERE. Laat een reactie achter voor M. VERCOUTERE. M. VERCOUTERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. VERCOUTERE. Leave a respond for M. VERCOUTERE. M. VERCOUTERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. VERCOUTERE op de google maps. Adres en contacten M. VERCOUTERE
Location of M. VERCOUTERE on the google maps. Address and contacts of M. VERCOUTERE

Andere gerelateerde bedrijven als come M. VERCOUTERE M. VERCOUTERE: LA BABILLARDE | COPY HOUSE | JOZEPH VAN COPPENOLLE | CHARLES LEUNEN | V.D.B. MOTORS

Other related companies as M. VERCOUTERE: LA BABILLARDE | COPY HOUSE | JOZEPH VAN COPPENOLLE | CHARLES LEUNEN | V.D.B. MOTORS

M. VERCOUTERE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. VERCOUTERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01280151367. Het bedrijf M. VERCOUTERE bevindt zich op het adres: MECHELSVELDSTRAAT 46; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 725,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in M. VERCOUTERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M. VERCOUTERE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. VERCOUTERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. VERCOUTERE, openstaande posities, locatie van M. VERCOUTERE op de kaart.

M. VERCOUTERE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. VERCOUTERE, company assigned to the tax number BE01280151367. The company M. VERCOUTERE is located at the address: MECHELSVELDSTRAAT 46; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 725,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dakwerken. Products created in M. VERCOUTERE were not found.
The main activity of M. VERCOUTERE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M. VERCOUTERE is not available. You also can look at reviews of M. VERCOUTERE, open positions, location of M. VERCOUTERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. VERCOUTERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. VERCOUTERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. VERCOUTERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. VERCOUTERE, employees, financial statistics.