GIELEN

Contactgegevens GIELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GIELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GIELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERMKESSTRAAT 6; 3690; ZUTENDAAL, België

Telefoon (phone): 89613452 (+32-89613452) 89613452 (+32-89613452)

Fax (fax): +32 (67) 691-67-77 +32 (67) 691-67-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GIELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GIELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GIELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GIELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GIELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GIELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GIELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GIELEN
Products information GIELEN

BTW identificatienummer (tax): BE04449707031
Ondernemingsnummer: 4503265380
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 589,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in GIELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GIELEN
(Get full report from official database of BE for GIELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GIELEN
Addition kinds of activities for GIELEN

369904. Elektrische geluidsapparatuur | Electric sound equipment
509905. Video- en geluidsapparatuur | Video and audio equipment
782900. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
22690201. Bleken: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Bleaching: raw stock, yarn, and narrow fabrics
24490102. Boterkratten, hout: draadbinding | Butter crates, wood: wirebound
35699900. Algemene industriële machines, nec, nec | General industrial machinery, nec, nec
36519900. Huishoudelijke audio- en videoutrusting, niet inbegrepen | Household audio and video equipment, nec
73610203. Modelregister | Model registry
73899924. Gassysteem conversie | Gas system conversion
87339901. Fysisch onderzoek, niet-commercieel | Physical research, noncommercial

Werken bij GIELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GIELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GIELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GIELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Schadebeheerder (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een ongeval is snel gebeurd. Op zo een moment is het cruciaal dat er aan de bestuurders op een efficiënte en klantvriendelijke manier verder geholpen kunnen worden Je zal ingezet worden om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Wat wordt er nu van jou verwacht? - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten om er op die manier voor te zorgen dat de klant een perfecte dienstverlening zal krijgen. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor zowel de interne als externe klanten en leveranciers, waarbij je iedereen op de hoogte houdt van de voortgang van het dossier. - Je hebt continu oog voor de klanttevredenheid en neemt indien nodig de juiste acties - Je beheerst de afspraken uit de Service Level Agreements op jouw vakgebied en komt deze na - Je draagt bij om de Key Performance Indicators van je afdeling te bereiken

  • Boekhoudkundig Bediende (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een KMO in de regio van Aalter is op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou want je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren. Jouw takenpakket als Boekhoudkundig Bediende: Je staat in voor de verwerking van de klanten -en leveranciersboekhouding Je verwerkt de financiële verrichtingen en verwerkt de bankuittreksels Je verwerkt de facturatie en behandelt openstaande betalingen Je staat in voor de algemene administratie Je ondersteunt het management team met verscheidene administratieve taken als correspondentie, klassement en administratie rond projecten

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Aankomend Meetspecialist (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als aankomend Meetspecialist? Als aankomend meetspecialist op de meetkamer van de afdeling Quality Inspection ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van maatvoering-controles, specialistische (scan) 2D/3D metingen, productanalyses en het initiëren van acties bij geconstateerde afwijkingen. Aan de hand van de specificaties beoordeel je de resultaten en indien nodig bespreek je die met de Quality Engineer. Er wordt zorg gedragen voor een gedegen opleiding c.q. training 'on the job'. Kerntaken van de aankomend Meetspecialist op de afdeling Quality Inspection: Programmeren en bedienen van (geautomatiseerde) 3D-scan meetapparatuur. Programmeren van digitale en geautomatiseerde meetmiddelen (bv. CNC-meetmachines of 3D-meettafels). Uitvoeren van specialistische 2D/3D analyse metingen. Uitvoeren van keuringen en metingen aan de hand van controlebladen, tekeningen, CATIA modellen of andere documenten waarin de maatvoering beschreven staat. Bewaken van procesgrenzen (onderhouden, signaleren, rapporteren) en indien nodig het initiëren van correctieve acties. Dimensioneel en functioneel verifiëren van meet/controlemiddelen. In de gewenste staat houden van alle toegewezen keuring- en meetmiddelen door o.a. het uitvoeren van eerstelijns onderhoud, kalibratie en modificatie. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Zelfstandig bankagent Regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

Zoek naar antwoorden van GIELEN in sociale netwerken
Look for responds of GIELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GIELEN. Laat een reactie achter voor GIELEN. GIELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GIELEN. Leave a respond for GIELEN. GIELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GIELEN op de google maps. Adres en contacten GIELEN
Location of GIELEN on the google maps. Address and contacts of GIELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GIELEN GIELEN: CAPITOL INVEST SPRL | Adviesbureau B.Z. bvba | ANDRE STAS | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | GARAGE CARMANIA

Other related companies as GIELEN: CAPITOL INVEST SPRL | Adviesbureau B.Z. bvba | ANDRE STAS | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | GARAGE CARMANIA

GIELEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GIELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04449707031. Het bedrijf GIELEN bevindt zich op het adres: HERMKESSTRAAT 6; 3690; ZUTENDAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 589,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in GIELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GIELEN is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GIELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GIELEN, openstaande posities, locatie van GIELEN op de kaart.

GIELEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GIELEN, company assigned to the tax number BE04449707031. The company GIELEN is located at the address: HERMKESSTRAAT 6; 3690; ZUTENDAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 589,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dakwerken. Products created in GIELEN were not found.
The main activity of GIELEN is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GIELEN is not available. You also can look at reviews of GIELEN, open positions, location of GIELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GIELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GIELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GIELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GIELEN, employees, financial statistics.