FE. RASKIN TOITURES

Particuliere bedrijvenBosbouw • FE. RASKIN TOITURES
Private companiesForestry • FE. RASKIN TOITURES

Contactgegevens FE. RASKIN TOITURES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. RASKIN TOITURES: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. RASKIN TOITURES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CIELLE 71BB; 6980; LA ROCHE-EN-ARDENNE, België

Telefoon (phone): 84413011 (+32-84413011) 84413011 (+32-84413011)

Fax (fax): +32 (2) 669-32-34 +32 (2) 669-32-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. RASKIN TOITURES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. RASKIN TOITURES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. RASKIN TOITURES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. RASKIN TOITURES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. RASKIN TOITURES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. RASKIN TOITURES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. RASKIN TOITURES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. RASKIN TOITURES
Products information FE. RASKIN TOITURES

BTW identificatienummer (tax): BE01693786621
Ondernemingsnummer: 6983428955
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 737,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FE. RASKIN TOITURES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. RASKIN TOITURES
(Get full report from official database of BE for FE. RASKIN TOITURES)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. RASKIN TOITURES
Addition kinds of activities for FE. RASKIN TOITURES

02190000. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
34440303. Goten, plaatwerk | Gutters, sheet metal
50639902. Zaklampen | Flashlights
51130200. Wegwerpplaten, kopjes, servetten en eetgerei | Disposable plates, cups, napkins, and eating utensils
51599909. Suiker, rauw | Sugar, raw
73499904. Telefooncel schoonmaken en onderhoud | Telephone booth cleaning and maintenance
82999909. Hypnose school | Hypnosis school

Werken bij FE. RASKIN TOITURES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. RASKIN TOITURES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. RASKIN TOITURES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. RASKIN TOITURES. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Ervaren pijpfitter - regio Antwerpen M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten in de haven van Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Inpakker met oog voor detail (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf in Koekelare, gaan we op zoek naar een inpakker (m/v). Er wordt gewerkt in dagploeg en belangrijk is dat je oog hebt voor detail aangezien het om een fijn product gaat.

  • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumst zijn we op zoek naar een inside sales medewerker voor een vervanging tot eind april 2019. - Administratieve ondersteuning van de 2 account managers (BENELUX) - Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen) - Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen - Ondersteuning bij het maken van credit notas - Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • Elektricien - electromecaniciens (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken gemotiveerde elektriciens die voltijds willen werken.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • ELEKTRISCH TEKENAAR met kennis AutoCad Electrical (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij momenteel actief op zoek naar een ELEKTRISCH TEKENAAR: - je maakt tekeningen op voor de verkoop zodat de klant een duidelijk beeld heeft van het product - na de verkoop sta je in voor eventuele aanpassingen aan de tekeningen en werk je de projecten verder uit voor de productie - je speelt snel in op de vragen van de productie en de commerciële afdeling en spoort eventuele problemen voortijdig op

  • Vertegenwoordiger op zelfstandige basis (België)

    Regio: België

    Bedrijf: La Confiance

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar commerciële talenten die op zelfstandige basis ons bestaande klantenbestand uitbouwen en dit voor verschillende regio's (Vlaanderen, Brussel of Wallonië). Je staat in voor het beheer en de uitbouw van het bestaande klantenbestand (F1 en F2 kanalen) door middel van actieve en gerichte prospectie in jouw regio Je introduceert nieuwe producten bij klanten en je spoort hen aan tot uitbreiding van het bestaande assortiment Je dringt er bij de winkelverantwoordelijke op aan om de producten in de juiste rayon te plaatsen Je zorgt ook steeds voor een verzorgde presentatie van onze producten in het rek, met optimaal gebruik van het voorziene promomateriaal en dit steeds in samenspraak met de winkelverantwoordelijke Je brengt nieuwe klanten in contact met de juiste distributeur Je bent het aanspreekpunt voor het bestaande cliënteel en de contactpersoon tussen klant en distributeur in geval van eventuele vragen of opmerkingen op het domein van kwaliteit, assortiment-keuze en service Je maximaliseert de omzet en de rentabiliteit volgens de vooropgestelde doelstellingen Je vertegenwoordigt het bedrijf op professionele beurzen Je bent eventueel bereid om tastings te organiseren om de consument in de supermarkt te overtuigen van onze producten Je rapporteert op wekelijkse basis over de behaalde resultaten aan de zaakvoerder en je staat zelf in voor je eigen administratie

Zoek naar antwoorden van FE. RASKIN TOITURES in sociale netwerken
Look for responds of FE. RASKIN TOITURES in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. RASKIN TOITURES. Laat een reactie achter voor FE. RASKIN TOITURES. FE. RASKIN TOITURES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. RASKIN TOITURES. Leave a respond for FE. RASKIN TOITURES. FE. RASKIN TOITURES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. RASKIN TOITURES op de google maps. Adres en contacten FE. RASKIN TOITURES
Location of FE. RASKIN TOITURES on the google maps. Address and contacts of FE. RASKIN TOITURES

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. RASKIN TOITURES FE. RASKIN TOITURES: Sulli G | Broodcoorens P | HUIS HOELA HOEP | GARAGE CALLEWAERT | Topglans Kwaliteitshoutlakkerij

Other related companies as FE. RASKIN TOITURES: Sulli G | Broodcoorens P | HUIS HOELA HOEP | GARAGE CALLEWAERT | Topglans Kwaliteitshoutlakkerij

FE. RASKIN TOITURES is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. RASKIN TOITURES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01693786621. Het bedrijf FE. RASKIN TOITURES bevindt zich op het adres: CIELLE 71BB; 6980; LA ROCHE-EN-ARDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 737,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in FE. RASKIN TOITURES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. RASKIN TOITURES is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. RASKIN TOITURES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. RASKIN TOITURES, openstaande posities, locatie van FE. RASKIN TOITURES op de kaart.

FE. RASKIN TOITURES is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. RASKIN TOITURES, company assigned to the tax number BE01693786621. The company FE. RASKIN TOITURES is located at the address: CIELLE 71BB; 6980; LA ROCHE-EN-ARDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 737,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dakwerken. Products created in FE. RASKIN TOITURES were not found.
The main activity of FE. RASKIN TOITURES is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. RASKIN TOITURES is not available. You also can look at reviews of FE. RASKIN TOITURES, open positions, location of FE. RASKIN TOITURES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. RASKIN TOITURES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. RASKIN TOITURES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. RASKIN TOITURES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. RASKIN TOITURES, employees, financial statistics.