FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO
Private companiesSocial Services • FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO

Contactgegevens FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KROMME ELLEBOOGSTRAAT 48; 9320; AALST, België

Telefoon (phone): 53786969 (+32-53786969) 53786969 (+32-53786969)

Fax (fax): +32 (11) 159-71-80 +32 (11) 159-71-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO
Products information FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO

BTW identificatienummer (tax): BE04457397460
Ondernemingsnummer: 8936248779
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO
(Get full report from official database of BE for FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO
Addition kinds of activities for FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO

14469900. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
20990502. Dressings, salade: droge mengsels | Dressings, salad: dry mixes
30530203. Verpakking, metalen | Packing, metallic
32550303. Vuursteen, klei | Firebrick, clay
33120200. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
35310603. Kraan dragers | Crane carriers
35850201. Kasten, show en display, gekoeld | Cabinets, show and display, refrigerated
51530100. Grains | Grains
76990301. Boiler reparatie winkel | Boiler repair shop

Werken bij FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker Kredietaanvragen (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Expert is op zoek naar een Administratief Medewerker Kredietaanvragen. Onze klant, een internationaal en gerenommeerd bedrijf actief in de automobielsector, is op zoek naar een enthousiaste, tijdelijke kracht die helpt het extra werk tijdens het autosalon op te vangen. Als Administratief Medewerker Kredietaanvragen ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en het dossierbeheer van nieuwe kredietaanvragen tot en met de levering van de wagen. Jouw taken: Je bent het aanspreekpunt voor de dealers. Je licht de voorwaarden en het wettelijk kader in het aanvraagproces op een gefundeerde manier toe. Je verleent bijstand aan de dealers bij aanvraag van een krediet én biedt ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte oplossing voor zowel professionele als particuliere klanten. Je verzamelt en verifieert de nodige documenten voor kredietaanvragen, kredietbeslissingen, contractactivatie.

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • lasser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de staalbouw zoeken wij eraren lasser vormen plooien in betonijzer stukken aflassen - half-automaat gewapend beton maken lassen van staalconstructie

  • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Daoust

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • Elektricien (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een elektricien ( m/v ) voor de opening van een nieuwe site in Wielsbeke. Je staat in voor de preventieve en curatieve onderhoudswerken. Je herstelt en analyseert alle problemen van elektrische aard.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • Centric - Java Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context   IT eDevelopment is a subdepartment of IT Delivery. Its core activity is to develop and maintain different customer-facing communication channels, such as, Customer portal, e-shop... At IT eDevelopment, we focus on the customer and search for a perfect balance between flexibility and professionalism, resulting in qualitative deliveries while respecting the deadline.   Currently we have an open position for a Senior Java/AEM Developer: As an Java developer, you are working as a programmer in a team that is responsible for the client's website,  . The website is an important asset , as this is the access point for customers to start their digital adventure. You aim for a perfect balance between technical complexity and satisfying as many customers as possible, whilst always keeping performance in mind. You keep an overall view on all components of the application and know how to make a distinction between future-proof solutions and fast-to-market requirements.     Responsibilities  Transform and develop all requirements and user stories to an appropriate architecture and solution in collaboration with the internal customer, IT architecture and IT Middleware; Write automated unit and integration tests; Propose improvements; Define technical guidelines; Document the implemented architecture and solution.   Education and level of experience Adobe Experience Manager platform (including OSGI, Sling and component development) is a big plus Minimum 5 years relevant experience as a Java developer 5 years relevant experience with JavaScript and Angular 1 (Angular 2 experience is a bonus) AEM knowledge is a big bonus Knowledge of Spring framework GIT versioning system has no mysteries Master the Dutch and English language Agile mindset, Scrum Clean code supporter, TDD mindset Continuous integration, Jenkins Implementation of and integrations with Web Services (SOAP, JSON) OWASP knowledge   Competences You develop in a Scrum team, according to Agile best-practices; You reflect on internal procedures related to standardization and methodologies and the documentation of it You are a team player with an own opinion and contribution You can work independently and in team You have an analytical mind You are able to gather knowledge from you team, as well as sharing your own You take responsibility You can handle stress situations You are able to organize and prioritize your work You are flexible in terms of working hours (occasionally weekend work) You are a strong communicator

Zoek naar antwoorden van FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO in sociale netwerken
Look for responds of FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO. Laat een reactie achter voor FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO. FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO. Leave a respond for FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO. FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO op de google maps. Adres en contacten FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO
Location of FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO on the google maps. Address and contacts of FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO

Andere gerelateerde bedrijven als come FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO: FLMERTENS ALFONS HUBERT VICTOR | J. PEETERS | PةPINIبRES DE LA VESDRE | HIPPO-TREK | ANDR? ROUSSEL

Other related companies as FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO: FLMERTENS ALFONS HUBERT VICTOR | J. PEETERS | PةPINIبRES DE LA VESDRE | HIPPO-TREK | ANDR? ROUSSEL

FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04457397460. Het bedrijf FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO bevindt zich op het adres: KROMME ELLEBOOGSTRAAT 48; 9320; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO, openstaande posities, locatie van FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO op de kaart.

FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO, company assigned to the tax number BE04457397460. The company FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO is located at the address: KROMME ELLEBOOGSTRAAT 48; 9320; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 425,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dakwerken. Products created in FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO were not found.
The main activity of FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO is not available. You also can look at reviews of FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO, open positions, location of FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA.VAN DER STAPPEN-ELIANO, employees, financial statistics.