PAMI OFFICE FURNITURE NV

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • PAMI OFFICE FURNITURE NV
Private companiesPrimary Metal Industries • PAMI OFFICE FURNITURE NV

Contactgegevens PAMI OFFICE FURNITURE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAMI OFFICE FURNITURE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAMI OFFICE FURNITURE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 3900-Overpelt, België

Telefoon (phone): 011-80.07.00 (+32-011-80.07.00) 011-80.07.00 (+32-011-80.07.00)

Fax (fax): 011-80.07.01 (+32-011-80.07.01) 011-80.07.01 (+32-011-80.07.01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAMI OFFICE FURNITURE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAMI OFFICE FURNITURE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAMI OFFICE FURNITURE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAMI OFFICE FURNITURE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAMI OFFICE FURNITURE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAMI OFFICE FURNITURE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAMI OFFICE FURNITURE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAMI OFFICE FURNITURE NV
Products information PAMI OFFICE FURNITURE NV

BTW identificatienummer (tax): BE06169616699
Ondernemingsnummer: 3979766845
Hoofdstad (capital): 633,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 851,000,000 EUR
Werknemers (employees): 125
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in PAMI OFFICE FURNITURE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAMI OFFICE FURNITURE NV
(Get full report from official database of BE for PAMI OFFICE FURNITURE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAMI OFFICE FURNITURE NV
Addition kinds of activities for PAMI OFFICE FURNITURE NV

225801. Kant- en kantproducten | Lace and lace products
22110513. Poplin, katoen | Poplin, cotton
33990103. Ijzer, poeder | Iron, powdered
34629906. Machinale smeedstukken, ferro | Machinery forgings, ferrous
35440103. Sterfveren | Die springs
35450101. Kalibers en verdelers | Calipers and dividers
59991802. bassinets | Bassinets
73730100. Systemen software ontwikkeling diensten | Systems software development services
96119904. Algemeen economisch statistisch agentschap, overheid | General economic statistics agency, government

Werken bij PAMI OFFICE FURNITURE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAMI OFFICE FURNITURE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAMI OFFICE FURNITURE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAMI OFFICE FURNITURE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Textiel Finishing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Milliken

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als Operator zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. • Inleggen van weefselrollen • Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine • Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijds onderhoud • Inscheren van de voorloper + doorhalen koord • Werken met bepaalde transacties in SAP • Invullen van kwaliteitsdocumenten • Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen • Noteren van alle productiefouten • Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... • Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een supermarkt te regio Hoogstraten is op zoek naar een voltijdse all round winkelbediende Je taken bestaan uit volgende activiteiten: Je rekent bestellingen af. Je vult de winkel aan. Je houdt de winkel op orde. Je staat voornamelijk in de drankenafdeling. Indien de tewerkstelling goed verloopt, is er een optie vast.

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Transportplanner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je geboeid door de logistiek? Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in transport? Wij zijn op zoek naar een transportplanner die: opdrachten van klanten inplant op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen de goederen van A naar B krijgt in geval van onvoorziene omstandigheden zijn planning bij stuurt lokale (buitenlandse) collega's ondersteunt, begeleidt en stuurt om samen tot de meest efficiënte en rendabele planning te komen voor heel Europa

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (deeltijds - zelf te kiezen) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Studentenjob

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van PAMI OFFICE FURNITURE NV in sociale netwerken
Look for responds of PAMI OFFICE FURNITURE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAMI OFFICE FURNITURE NV. Laat een reactie achter voor PAMI OFFICE FURNITURE NV. PAMI OFFICE FURNITURE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAMI OFFICE FURNITURE NV. Leave a respond for PAMI OFFICE FURNITURE NV. PAMI OFFICE FURNITURE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAMI OFFICE FURNITURE NV op de google maps. Adres en contacten PAMI OFFICE FURNITURE NV
Location of PAMI OFFICE FURNITURE NV on the google maps. Address and contacts of PAMI OFFICE FURNITURE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PAMI OFFICE FURNITURE NV PAMI OFFICE FURNITURE NV: Coeckelberghs | DOMINIQUE PAJOT | Berentzen-Voli猫re | RACHEL DE BACKER | F.T.L.

Other related companies as PAMI OFFICE FURNITURE NV: Coeckelberghs | DOMINIQUE PAJOT | Berentzen-Voli猫re | RACHEL DE BACKER | F.T.L.

PAMI OFFICE FURNITURE NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAMI OFFICE FURNITURE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06169616699. Het bedrijf PAMI OFFICE FURNITURE NV bevindt zich op het adres: 3900-Overpelt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 125 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 633,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 851,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in PAMI OFFICE FURNITURE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAMI OFFICE FURNITURE NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAMI OFFICE FURNITURE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAMI OFFICE FURNITURE NV, openstaande posities, locatie van PAMI OFFICE FURNITURE NV op de kaart.

PAMI OFFICE FURNITURE NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAMI OFFICE FURNITURE NV, company assigned to the tax number BE06169616699. The company PAMI OFFICE FURNITURE NV is located at the address: 3900-Overpelt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 125 employees work in this company. Capital - 633,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 851,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in PAMI OFFICE FURNITURE NV were not found.
The main activity of PAMI OFFICE FURNITURE NV is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PAMI OFFICE FURNITURE NV is not available. You also can look at reviews of PAMI OFFICE FURNITURE NV, open positions, location of PAMI OFFICE FURNITURE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAMI OFFICE FURNITURE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAMI OFFICE FURNITURE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAMI OFFICE FURNITURE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAMI OFFICE FURNITURE NV, employees, financial statistics.