P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA

Contactgegevens P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1150-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-762.04.85 (+32-02-762.04.85) 02-762.04.85 (+32-02-762.04.85)

Fax (fax): 02-771.19.59 (+32-02-771.19.59) 02-771.19.59 (+32-02-771.19.59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA
Products information P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA

BTW identificatienummer (tax): BE08291625976
Ondernemingsnummer: 6380828857
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 570,000,000 EUR
Werknemers (employees): 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA
(Get full report from official database of BE for P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA
Addition kinds of activities for P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA

5932. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores
09199907. Sponzen, het verzamelen van | Sponges, gathering of
20489901. Karnemelkemulsie voor dierlijk voedsel | Buttermilk emulsion for animal food
38250200. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
39990803. Curiosa | Bric-a-brac
50859915. Leveringen van textielprinters | Textile printers' supplies
80219902. Groeps- en bedrijfspraktijk, tandarts | Group and corporate practice, dentist
84129903. Planetarium | Planetarium

Werken bij P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Schoonmaker-ster Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor in Eeklo Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Je bent beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6u tot 10u en zaterdag van 13u tot 17u (24u/week)

  • Productiemedewerkers/kwaliteitscontroleurs - Alcon (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon (gelegen in Puurs) kijken wij regelmatig uit naar extra productiemedewerkers voor de verpakking en de kwaliteitscontrole van de oogproducten. Momenteel zoeken wij extra medewerkers voor de kwaliteitscontrole van de oogdruppels. Dit alles gebeurt in een gecontroleerde productiezone.

  • Bandenmonteur Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je monteert, balanceert en herstelt de banden van zowel personenwagens als vrachtwagens Je hebt een passie voor auto's Je bent bereid te depanneren buiten de werkuren (mits wettelijke vergoeding)

  • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: * het bevoorraden van de operatoren * het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) * laden en lossen vrachtwagens * checken nodige documenten

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Roborst (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • Magazijnier - Nachtploeg (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde magazijniers, heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als magazijnier kan je instaan voor onderstaand takenpakket: - het picken van goederen; - het maken van karton; - het verpakken van goederen; - het sorteren van goederen; - het controleren van goederen; - ... Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - het aanvullen van goederen; - ....

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

Zoek naar antwoorden van P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA in sociale netwerken
Look for responds of P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA. Laat een reactie achter voor P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA. P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA. Leave a respond for P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA. P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA op de google maps. Adres en contacten P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA
Location of P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA on the google maps. Address and contacts of P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA: ALFRED ALVIN & CIE | Nini Ferrucci NV | DAUPHIN | Skalar Analytical Belgium | Repro Merksem

Other related companies as P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA: ALFRED ALVIN & CIE | Nini Ferrucci NV | DAUPHIN | Skalar Analytical Belgium | Repro Merksem

P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08291625976. Het bedrijf P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA bevindt zich op het adres: 1150-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 570,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA, openstaande posities, locatie van P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA op de kaart.

P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA is a company, that was registered 2000 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA, company assigned to the tax number BE08291625976. The company P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA is located at the address: 1150-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 15 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 570,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA were not found.
The main activity of P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA is not available. You also can look at reviews of P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA, open positions, location of P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.R.P.-PUBLIC RELATIONS PARTNERS SA, employees, financial statistics.