DEVILLE-HEYVAERT & CO

Contactgegevens DEVILLE-HEYVAERT & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVILLE-HEYVAERT & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVILLE-HEYVAERT & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAARHEIDESTRAAT 205; 1650; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23775069 (+32-23775069) 23775069 (+32-23775069)

Fax (fax): +32 (15) 229-68-83 +32 (15) 229-68-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVILLE-HEYVAERT & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVILLE-HEYVAERT & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVILLE-HEYVAERT & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVILLE-HEYVAERT & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVILLE-HEYVAERT & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVILLE-HEYVAERT & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVILLE-HEYVAERT & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVILLE-HEYVAERT & CO
Products information DEVILLE-HEYVAERT & CO

BTW identificatienummer (tax): BE05592285156
Ondernemingsnummer: 7403656005
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 315,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in DEVILLE-HEYVAERT & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVILLE-HEYVAERT & CO
(Get full report from official database of BE for DEVILLE-HEYVAERT & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVILLE-HEYVAERT & CO
Addition kinds of activities for DEVILLE-HEYVAERT & CO

1761. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk | Roofing, siding, and sheetmetal work
3324. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
804905. Verpleegkundigen en andere medische assistenten | Nurses and other medical assistants
20240000. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
34239906. Gietgereedschap, hand | Caulking tools, hand

Werken bij DEVILLE-HEYVAERT & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVILLE-HEYVAERT & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVILLE-HEYVAERT & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVILLE-HEYVAERT & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp Ramsel V/M (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en onderhoud van woningen Strijken bij klanten

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Huishoudhulp Kortemark - vanaf 10 tot 38u per week (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    HULP IN HUIS verwent je met mooie loonvoorwaarden, maaltijdcheques, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, mogelijkheid electrische fiets, spaarpuntensysteem, verlof vrij te kiezen,... Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Kortemark, Handzame, Zarren. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag (vanaf 10uur tot) fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl.

  • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Gepassioneerde junior verkoper NL/FR (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aanleveren van interieur benodigdheden zoals: badkamer- & inloopdouches, parket, natuurstenen,.. Als vaste en betrouwbare partner, mede dankzij volgende steunpunten: jarenlange ervaring, technische knowhow, meerdere showrooms,… Voor de verdere groei zijn wij op zoek naar een geboren verkoper.

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

  • WERFLEIDER BOUW (Betonwerken) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BETON EN GRONDWERKEN VAN GAEVEREN

    Type: Vaste Job

    Voor onze groeiende familiale KMO met onberispte reputatie, zoeken we dringend versterking ! Je staat in voor dagelijkse allround ondersteuning van onze betonprojecten (grond-, riolerings-, bewapenings- en bekistingswerken) : Contact met architecten, klanten, leveranciers, collega's, ... Werk- en werfvoorbereiding (coördineren leveringen, bestellingen, praktische organisatie, ...) Meetstaten en vorderingsstaten bijhouden Controles uitvoeren : plannen, borderels, metingen op de werf zowel voor, tijdens als na uitvoering Eventueel ondersteuning bieden bij uitzetten assen en passen We staan open voor zowel een junior als ervaren werfleider.

  • Studiecoach (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Limburg, Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Splendit - Business Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for business analysts for Brussels, Gent and Antwerp. Business Analyst Responsibilities Study the systems and operations and identify the scope of the problem - Done from the perspective of the business domain to which the project/issue belongs Liaise with key stakeholders and conduct brainstorming sessions to get exact requirements. Analyze the problem from different angles and perform gap analysis. Discuss the problem with the technical team and recommend technology needed to address the same Document exact business needs along with both functional and non-functional requirements. Prepare use cases, business requirements documents (BRD), system requirements specification (SRS) documents and other functional documents Based on system needs, create prototype, wireframes, mockups and screens. For large projects, data and process models also needs to be created. Interact with the development team and help them understand the technical aspects of the solution. Oversee the development, conduct meetings and perform project management. Conduct usability and functional testing and recommend corrective and preventive actions. Present the developed solution to the concerned audience and solicit feedback. Participate in migration, handover, end user training and deployment activities. Skills Analytical and problem solving skills Comprehension and interpretation capabilities Exceptional command over verbal and written communication Interpersonal skills Management skills Knowledge of software development methodologies ( Waterfall model, Rapid Application Development, Agile Software Development) Understanding of business concepts and cognizance of technical frameworks Data modeling and data mining skills Hands-on experience on different testing methods (unit, functional, system, integration, acceptance,...) You speak fluent English, Dutch and/or French What SplendIT offers With SplendIT you're not just taking any IT job. In actuality you are choosing to work in a fast evolving environment where you are being seen as a high added value in a team of professionals. Therefore we offer challenging projects accompanied by a competitive salary. A career within SPLENDIT is a conscious choice for a challenging job with real growth opportunities in an innovative environment and an emphasis on social relevance. Are you an IT'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

Zoek naar antwoorden van DEVILLE-HEYVAERT & CO in sociale netwerken
Look for responds of DEVILLE-HEYVAERT & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVILLE-HEYVAERT & CO. Laat een reactie achter voor DEVILLE-HEYVAERT & CO. DEVILLE-HEYVAERT & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVILLE-HEYVAERT & CO. Leave a respond for DEVILLE-HEYVAERT & CO. DEVILLE-HEYVAERT & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVILLE-HEYVAERT & CO op de google maps. Adres en contacten DEVILLE-HEYVAERT & CO
Location of DEVILLE-HEYVAERT & CO on the google maps. Address and contacts of DEVILLE-HEYVAERT & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVILLE-HEYVAERT & CO DEVILLE-HEYVAERT & CO: FLHANSA MERTENS NV | FLELEKTRICITEITSBEDRIJF MERKSPLAS BVBA | CONPLUDEL | Favor All Rent BVBA | Chez Lily

Other related companies as DEVILLE-HEYVAERT & CO: FLHANSA MERTENS NV | FLELEKTRICITEITSBEDRIJF MERKSPLAS BVBA | CONPLUDEL | Favor All Rent BVBA | Chez Lily

DEVILLE-HEYVAERT & CO is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVILLE-HEYVAERT & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05592285156. Het bedrijf DEVILLE-HEYVAERT & CO bevindt zich op het adres: LAARHEIDESTRAAT 205; 1650; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 315,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in DEVILLE-HEYVAERT & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEVILLE-HEYVAERT & CO is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVILLE-HEYVAERT & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVILLE-HEYVAERT & CO, openstaande posities, locatie van DEVILLE-HEYVAERT & CO op de kaart.

DEVILLE-HEYVAERT & CO is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEVILLE-HEYVAERT & CO, company assigned to the tax number BE05592285156. The company DEVILLE-HEYVAERT & CO is located at the address: LAARHEIDESTRAAT 205; 1650; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 315,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dakwerken. Products created in DEVILLE-HEYVAERT & CO were not found.
The main activity of DEVILLE-HEYVAERT & CO is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVILLE-HEYVAERT & CO is not available. You also can look at reviews of DEVILLE-HEYVAERT & CO, open positions, location of DEVILLE-HEYVAERT & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVILLE-HEYVAERT & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVILLE-HEYVAERT & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVILLE-HEYVAERT & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVILLE-HEYVAERT & CO, employees, financial statistics.