DAKWERKEN VAN GOETHEM

Contactgegevens DAKWERKEN VAN GOETHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAKWERKEN VAN GOETHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAKWERKEN VAN GOETHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STAATSBAAN 30; 3210; LUBBEEK, België

Telefoon (phone): 16621518 (+32-16621518) 16621518 (+32-16621518)

Fax (fax): +32 (60) 515-79-41 +32 (60) 515-79-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAKWERKEN VAN GOETHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAKWERKEN VAN GOETHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAKWERKEN VAN GOETHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAKWERKEN VAN GOETHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAKWERKEN VAN GOETHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAKWERKEN VAN GOETHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAKWERKEN VAN GOETHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAKWERKEN VAN GOETHEM
Products information DAKWERKEN VAN GOETHEM

BTW identificatienummer (tax): BE06805725097
Ondernemingsnummer: 5507965087
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 136,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DAKWERKEN VAN GOETHEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAKWERKEN VAN GOETHEM
(Get full report from official database of BE for DAKWERKEN VAN GOETHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAKWERKEN VAN GOETHEM
Addition kinds of activities for DAKWERKEN VAN GOETHEM

449399. Jachthavens, nec | Marinas, nec
703201. Recreatieve kampen | Recreational camps
12229902. Ondergrondse mijnbouw, semibitumineuze | Underground mining, semibituminous
36130102. Mes schakelaars, elektrisch | Knife switches, electric
82110400. Speciaal onderwijs | Specialty education

Werken bij DAKWERKEN VAN GOETHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAKWERKEN VAN GOETHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAKWERKEN VAN GOETHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAKWERKEN VAN GOETHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij Crop's ben je verantwoordelijk voor een automatische afvul-en verpakkingslijn, in alle aspecten die daarbij horen. Na een interne opleiding en de nodige ervaring kan je volgende taken uitvoeren: Je stelt de machine in en regelt deze bij indien nodig. Bij een nieuw product, bouw je de machine om. Je werkt de producties af volgens planning en volgt alle aspecten van het proces op (van inkippen en afvullen tem verpakken) Bij problemen of defecten, probeer je eerst deze zelf op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, verwittig je de teamleader. Je voert controles uit aan de hand van controledocumenten Je bewaakt de kwalitiet van het eindproduct volges het 'would I buy it?'-principe Je stuurt de hulpoperatoren aan Je helpt met de reiniging van de lijn en zorgt dat alles volgens de juiste procedures wordt schoongemaakt.

  • Planner (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • Teamleider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal het team aansturen van de vulploeg en hen hierin opleiden via regelmatig overleg je organiseert de ontvangst van goederen en bent verantwoordelijk voor de juiste voorraden, het afprijzen van artikelen en registreren en afvoeren van te vernietigen artikelen je leeft de opgestelde hygiënenormen na en werkt volgens de vastgestelde veiligheidsprocedures je zorgt voor het behalen van de vastgestelde productiviteitsnormen je zal mede verantwoordelijk zijn voor het openen en sluiten van de winkel zelf fungeer je als voorbeeld wat betreft klantvriendelijkheid en de cultuurwaarden je plant medewerkers in en zet uren in op basis van het vastgestelde budget en de verwachte goederenstroom. Je zorgt voor vervanging bij ziekte medewerkers bij afwezigheid van de bedrijfsleider of de assistent zal je mee instaan voor het aansturen van de winkel je draagt bij aan de werving en selectie van medewerkers verkoopklaar en signaleert talentvolle winkelbedienden om dit door te geven aan het management

  • ELEKTRICIEN m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een elektricien (m/v) Jouw taken? - Je voert zelfstandig taken uit die je zijn opgedragen door de ploegbaas. - Die situren zich in algemene elektriciteitsinstallatie, hoog- en laagspanning, onderhoud van nieuwe en bestaande installaties, data- en telecominstallaties, rook- en warmte afvoersystemen, branddetectie en inbraakbeveiliging.

  • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

  • Poetshulp Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Magazijnier avond shift! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

  • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

Zoek naar antwoorden van DAKWERKEN VAN GOETHEM in sociale netwerken
Look for responds of DAKWERKEN VAN GOETHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAKWERKEN VAN GOETHEM. Laat een reactie achter voor DAKWERKEN VAN GOETHEM. DAKWERKEN VAN GOETHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAKWERKEN VAN GOETHEM. Leave a respond for DAKWERKEN VAN GOETHEM. DAKWERKEN VAN GOETHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAKWERKEN VAN GOETHEM op de google maps. Adres en contacten DAKWERKEN VAN GOETHEM
Location of DAKWERKEN VAN GOETHEM on the google maps. Address and contacts of DAKWERKEN VAN GOETHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come DAKWERKEN VAN GOETHEM DAKWERKEN VAN GOETHEM: GROEP ARGENTA | W.P.S. | R. VANDEBEEK | WALTER STATIUS | YVES NAVEAUX

Other related companies as DAKWERKEN VAN GOETHEM: GROEP ARGENTA | W.P.S. | R. VANDEBEEK | WALTER STATIUS | YVES NAVEAUX

DAKWERKEN VAN GOETHEM is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAKWERKEN VAN GOETHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06805725097. Het bedrijf DAKWERKEN VAN GOETHEM bevindt zich op het adres: STAATSBAAN 30; 3210; LUBBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 136,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in DAKWERKEN VAN GOETHEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAKWERKEN VAN GOETHEM is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAKWERKEN VAN GOETHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAKWERKEN VAN GOETHEM, openstaande posities, locatie van DAKWERKEN VAN GOETHEM op de kaart.

DAKWERKEN VAN GOETHEM is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAKWERKEN VAN GOETHEM, company assigned to the tax number BE06805725097. The company DAKWERKEN VAN GOETHEM is located at the address: STAATSBAAN 30; 3210; LUBBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 136,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dakwerken. Products created in DAKWERKEN VAN GOETHEM were not found.
The main activity of DAKWERKEN VAN GOETHEM is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DAKWERKEN VAN GOETHEM is not available. You also can look at reviews of DAKWERKEN VAN GOETHEM, open positions, location of DAKWERKEN VAN GOETHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAKWERKEN VAN GOETHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAKWERKEN VAN GOETHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAKWERKEN VAN GOETHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAKWERKEN VAN GOETHEM, employees, financial statistics.