DAKWERKEN SOLLIE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • DAKWERKEN SOLLIE
Private companiesAgricultural Services • DAKWERKEN SOLLIE

Contactgegevens DAKWERKEN SOLLIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAKWERKEN SOLLIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAKWERKEN SOLLIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOUTERBAAN 30; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52337593 (+32-52337593) 52337593 (+32-52337593)

Fax (fax): +32 (60) 589-68-93 +32 (60) 589-68-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAKWERKEN SOLLIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAKWERKEN SOLLIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAKWERKEN SOLLIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAKWERKEN SOLLIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAKWERKEN SOLLIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAKWERKEN SOLLIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAKWERKEN SOLLIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAKWERKEN SOLLIE
Products information DAKWERKEN SOLLIE

BTW identificatienummer (tax): BE01941802978
Ondernemingsnummer: 3697143554
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 268,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in DAKWERKEN SOLLIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAKWERKEN SOLLIE
(Get full report from official database of BE for DAKWERKEN SOLLIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAKWERKEN SOLLIE
Addition kinds of activities for DAKWERKEN SOLLIE

0161. Groenten en meloenen | Vegetables and melons
275401. Fotogravure en rotogravure afdrukken | Photogravure and rotogravure printing
20460404. Steepwater concentraat | Steepwater concentrate
22530403. Rokken, breien | Skirts, knit
32810200. Huishoudelijke artikelen, behalve meubels: gesneden steen | Household articles, except furniture: cut stone
39520217. Tafels, tekening, kunstenaars ' | Tables, drawing, artists'
50470000. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment

Werken bij DAKWERKEN SOLLIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAKWERKEN SOLLIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAKWERKEN SOLLIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAKWERKEN SOLLIE. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Deeltijdse magazijnier te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een vroege vogel die opzoek is naar een bijverdienste? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je de juiste persoon die we zoeken. Je zal steeds in een deeltijdse shift werken van 4u tot 7u. Volgende taken zal je moeten uitvoeren: Handmatig lossen en laden van vrachtenwagen Sorteren van paketten Scannen van paketten Interesse? Laat ons dan snel iets weten: 015/44 82 68 of [email protected]

  • Tekenaar (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Maaseik zijn wij op zoek naar een Tekenaar van machines en staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit: - Tekenen van staalconstructies - Tekenen van machines - Tekenen met Solid works - Tekenen met Inventor - 3D tekeningen maken

  • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

  • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Telecomtechnieker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

  • Technisch Tekenaar (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Technisch tekenaar Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een technisch tekenaar; Ondersteunend tekenwerk; Deeltekeningen omzetten in productietekeningen ; De klant is gespecialiseerd in podiumbouw, dus jou taak bestaat oa uit het mee ontwerpen en uittekenen van deze podia;

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

  • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

Zoek naar antwoorden van DAKWERKEN SOLLIE in sociale netwerken
Look for responds of DAKWERKEN SOLLIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAKWERKEN SOLLIE. Laat een reactie achter voor DAKWERKEN SOLLIE. DAKWERKEN SOLLIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAKWERKEN SOLLIE. Leave a respond for DAKWERKEN SOLLIE. DAKWERKEN SOLLIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAKWERKEN SOLLIE op de google maps. Adres en contacten DAKWERKEN SOLLIE
Location of DAKWERKEN SOLLIE on the google maps. Address and contacts of DAKWERKEN SOLLIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DAKWERKEN SOLLIE DAKWERKEN SOLLIE: FLMOVITEX SA | Ultra Vogue | CHAUSSURES PAULUS SPRL | WAUTERS ACIERS SA | Barrier Thermapeutics NV

Other related companies as DAKWERKEN SOLLIE: FLMOVITEX SA | Ultra Vogue | CHAUSSURES PAULUS SPRL | WAUTERS ACIERS SA | Barrier Thermapeutics NV

DAKWERKEN SOLLIE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAKWERKEN SOLLIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01941802978. Het bedrijf DAKWERKEN SOLLIE bevindt zich op het adres: KOUTERBAAN 30; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 268,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in DAKWERKEN SOLLIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAKWERKEN SOLLIE is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAKWERKEN SOLLIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAKWERKEN SOLLIE, openstaande posities, locatie van DAKWERKEN SOLLIE op de kaart.

DAKWERKEN SOLLIE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAKWERKEN SOLLIE, company assigned to the tax number BE01941802978. The company DAKWERKEN SOLLIE is located at the address: KOUTERBAAN 30; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 268,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dakwerken. Products created in DAKWERKEN SOLLIE were not found.
The main activity of DAKWERKEN SOLLIE is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DAKWERKEN SOLLIE is not available. You also can look at reviews of DAKWERKEN SOLLIE, open positions, location of DAKWERKEN SOLLIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAKWERKEN SOLLIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAKWERKEN SOLLIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAKWERKEN SOLLIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAKWERKEN SOLLIE, employees, financial statistics.