CLEMENT VAN DER VEKEN

Particuliere bedrijvencommunicatie • CLEMENT VAN DER VEKEN
Private companiesCommunications • CLEMENT VAN DER VEKEN

Contactgegevens CLEMENT VAN DER VEKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLEMENT VAN DER VEKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLEMENT VAN DER VEKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAGEBEUK 3; 1785; MERCHTEM, België

Telefoon (phone): 24603957 (+32-24603957) 24603957 (+32-24603957)

Fax (fax): +32 (4) 620-39-86 +32 (4) 620-39-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLEMENT VAN DER VEKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLEMENT VAN DER VEKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLEMENT VAN DER VEKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLEMENT VAN DER VEKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLEMENT VAN DER VEKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLEMENT VAN DER VEKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLEMENT VAN DER VEKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLEMENT VAN DER VEKEN
Products information CLEMENT VAN DER VEKEN

BTW identificatienummer (tax): BE09642120361
Ondernemingsnummer: 1522949218
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 679,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in CLEMENT VAN DER VEKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLEMENT VAN DER VEKEN
(Get full report from official database of BE for CLEMENT VAN DER VEKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLEMENT VAN DER VEKEN
Addition kinds of activities for CLEMENT VAN DER VEKEN

10110200. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
20260103. Room, zoet | Cream, sweet
26740103. Winkelzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Shopping bags: made from purchased materials
27590903. Tickets: drukwerk, NSK | Tickets: printing, nsk
38430116. Orthodontische apparaten | Orthodontic appliances
50529903. Zwavel | Sulfur
51379900. Dames- en kinderkleding, nec | Women's and children's clothing, nec
73360201. Filmstrip en dia-producent | Film strip and slide producer
86219900. Professionele organisaties, nec | Professional organizations, nec

Werken bij CLEMENT VAN DER VEKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLEMENT VAN DER VEKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLEMENT VAN DER VEKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLEMENT VAN DER VEKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrische ontwerpers + automatiseringsprojecten (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de grootste onafhankelijk bordenbouwer van Limburg zijn we op zoek naar een elektrische ontwerper en automatiseringsprojecten. Tot je takenpakket behoren: Je analyseert de specs van de opdrachtgevers en je denkt actief mee naar de meest optimale en kostenefficiënte oplossing Je ontwerpt projecten in EPLAN P8 volgens het lastenboek en conform de wettelijke richtlijnen Je bestudeert de projectgegevens om moeilijkheden tijdig op te sporen en rapporteert aan de projectleider Je beheert de volledige administratie rond het projectdossier Je ondersteunt de kostprijsberekenaars bij de uitwerking van projecten of concepten Je werkt in teamverband en ondersteunt medewerkers bij het oplossen van technische problemen

  • CNC Operator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

  • Inpakker (m/v) | 2 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kontich, gespecialiseerd in de productie van dichtingen in kunststof, zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor het inpakken van dichtingen. Je werkt in twee ploegen in een hoogtechnologisch bedrijf . Kwaliteit en Veiligheid dragen zij hoog in het vaandel.

  • Meubelmaker atelier + op verplaatsing (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het maken van verschillende interieurs en meubelstukken in het atelier en ook voor het plaatsen ervan op de werf. Het is erg belangrijk dat je vanaf de tekening het precieze maatwerk aflevert. Uiteraard ben je als meubelmaker bekend met machinale houtbewerking en kun je met kleine houtbewerkingsmachines werken. Aanbod: Dagwerk Een uitdagende en afwisselende baan

  • Schrijnwerker glas (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

  • Handelsingenieur data voor internationaal bedrijf - Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring binnen data? Wil je graag in een gereputeerd en internationaal werken? ben je minimum 1 dag per week vrij om te werken? Randstad Young Talents heeft een interessante vacature voor studenten handelsingenieur. Concreet zijn er volgende projecten in het bedrijf: een analyse maken van RSP CRM informatie en daaraan gekoppeld de nodige rapporten opzetten en storyline uitwerken. ad hoc analyses data cleansing in CaRMen UCID klantendata GDPR klantendata Global profile klantendata CRM Ondersteuning op campagnes

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Kinderboekhandel zoekt zelfstandige medewerkers M/V voor schoolverkoop (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BOOKINVEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een onafhankelijke kinderboekhandel te Mechelen en organiseren ook een 200 tal boekenbeurzen op basisscholen in Vlaanderen. Hiervoor zijn we op zoek naar gemotiveerde zelfstandige medewerkers. Heeft u een zelfstandige activiteit en wenst u deze uit te breiden dan is dit misschien uw kans. We brengen de beurzen aan en zorgen voor alle voorbereidingen. U begeleidt de beurs op de school en ontvangt hiervoor een commissie op de verkoop. Wenst u meer te weten, gelieve ons dan te contacteren. Misschien tot heel binnenkort!

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

  • Brainbridge - Experienced Project Manager IT (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description    The objectives of the role will be to drive a number of digital patient and stakeholder solution projects for the Immunology Patient Value Unit (iPVU) from initiation to succesful implementation. In this role, the succesful candidate will contribute to boosting patient satisfaction and adherence by creating superior digital patient experiences (Web and mobile). The role requires a proven ability in managing digital projects, business analysis and product ownership. The succesful candidate will have experience in digital and multi-channel projects in multiple countries and pharma experience is a strong plus.     Responsibilities Roll out of mobile app, existing website & online services to other countries, strong project management competencies required Creativity and a user/patient-centric mindset are important qualities for this role, particularly when developing new online experiences such as mobile apps and patient support websites For both activities, the role includes: leading requirements definition and working with the development team to ensure the solutions are delivered to requirements, planning, monitoring and reporting on the progress of the project managing the project dependencies with other projects and departments (compliance, legal)     Competencies 4 to 7 years of experience as Business Analyst / Project Manager English is a must, French & / or Dutch is a plus

Zoek naar antwoorden van CLEMENT VAN DER VEKEN in sociale netwerken
Look for responds of CLEMENT VAN DER VEKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLEMENT VAN DER VEKEN. Laat een reactie achter voor CLEMENT VAN DER VEKEN. CLEMENT VAN DER VEKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLEMENT VAN DER VEKEN. Leave a respond for CLEMENT VAN DER VEKEN. CLEMENT VAN DER VEKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLEMENT VAN DER VEKEN op de google maps. Adres en contacten CLEMENT VAN DER VEKEN
Location of CLEMENT VAN DER VEKEN on the google maps. Address and contacts of CLEMENT VAN DER VEKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CLEMENT VAN DER VEKEN CLEMENT VAN DER VEKEN: Valan SPRL | BANCONTACT-MISTER CASH | Quatropack BVBA | NILSEN P | Welkom

Other related companies as CLEMENT VAN DER VEKEN: Valan SPRL | BANCONTACT-MISTER CASH | Quatropack BVBA | NILSEN P | Welkom

CLEMENT VAN DER VEKEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLEMENT VAN DER VEKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09642120361. Het bedrijf CLEMENT VAN DER VEKEN bevindt zich op het adres: HAGEBEUK 3; 1785; MERCHTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 679,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in CLEMENT VAN DER VEKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLEMENT VAN DER VEKEN is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLEMENT VAN DER VEKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLEMENT VAN DER VEKEN, openstaande posities, locatie van CLEMENT VAN DER VEKEN op de kaart.

CLEMENT VAN DER VEKEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLEMENT VAN DER VEKEN, company assigned to the tax number BE09642120361. The company CLEMENT VAN DER VEKEN is located at the address: HAGEBEUK 3; 1785; MERCHTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 679,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dakwerken. Products created in CLEMENT VAN DER VEKEN were not found.
The main activity of CLEMENT VAN DER VEKEN is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CLEMENT VAN DER VEKEN is not available. You also can look at reviews of CLEMENT VAN DER VEKEN, open positions, location of CLEMENT VAN DER VEKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLEMENT VAN DER VEKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLEMENT VAN DER VEKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLEMENT VAN DER VEKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLEMENT VAN DER VEKEN, employees, financial statistics.