CARMELO ARENA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • CARMELO ARENA

Contactgegevens CARMELO ARENA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARMELO ARENA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARMELO ARENA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE MONS 261; 7070; LE ROEULX, België

Telefoon (phone): 65871840 (+32-65871840) 65871840 (+32-65871840)

Fax (fax): +32 (4) 451-23-90 +32 (4) 451-23-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARMELO ARENA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARMELO ARENA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARMELO ARENA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARMELO ARENA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARMELO ARENA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARMELO ARENA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARMELO ARENA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARMELO ARENA
Products information CARMELO ARENA

BTW identificatienummer (tax): BE04236022949
Ondernemingsnummer: 6686798095
Hoofdstad (capital): 538,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 328,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in CARMELO ARENA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARMELO ARENA
(Get full report from official database of BE for CARMELO ARENA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARMELO ARENA
Addition kinds of activities for CARMELO ARENA

259901. Fabrieksmeubilair en inrichting | Factory furniture and fixtures
02790403. Kennels, fokken en verhogen van eigen aandelen | Kennels, breeding and raising own stock
16110100. Wegwijzers en rails | Highway signs and guardrails
32690303. Knippen en decoreren van China | Firing and decorating china
37990301. Caddy auto's | Caddy cars
51319903. Vlaggen en banners | Flags and banners

Werken bij CARMELO ARENA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARMELO ARENA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARMELO ARENA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARMELO ARENA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

  • Schoonmaker + medewerker voor de refter (Melle) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het poetsen van de gangen, klaslokalen, de refter, burelen,.. Je gaat ook meehelpen tijdens de middagdienst in de refter, voor de maaltijden te serveren aan de kinderen. Schoonmaken

  • Huishoudhelden Zedelgem - Loppem gezocht! (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Haacht Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berendrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERENDRECHT)

    Regio: BERENDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meeswijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEESWIJK)

    Regio: MEESWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT Barman (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • Technieker / steller (2 ploegen) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DIDAK INJECTION

    Type: Vaste Job

    Ombouw van matrijzen op spuitgietmachines Productieproces opstarten en optimaliseren Automatisaties aansturen en robots programmeren Kleine technische storingen oplossen

  • metselaars voor renovatie en nieuwbouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN GESTEL - VAN PEER

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Afbraakwerken; Storten van beton; Metsen van ytong, snelbouw, gevelsteen; Uitzetten van gebouwen; Plaatsen van poutrels.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Zoek naar antwoorden van CARMELO ARENA in sociale netwerken
Look for responds of CARMELO ARENA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARMELO ARENA. Laat een reactie achter voor CARMELO ARENA. CARMELO ARENA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARMELO ARENA. Leave a respond for CARMELO ARENA. CARMELO ARENA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARMELO ARENA op de google maps. Adres en contacten CARMELO ARENA
Location of CARMELO ARENA on the google maps. Address and contacts of CARMELO ARENA

Andere gerelateerde bedrijven als come CARMELO ARENA CARMELO ARENA: Kantoor Chris Ballyn BVBA | R.SCHOENAERS | PEEMAT | ANNITA TRUYEN | K. DENOO

Other related companies as CARMELO ARENA: Kantoor Chris Ballyn BVBA | R.SCHOENAERS | PEEMAT | ANNITA TRUYEN | K. DENOO

CARMELO ARENA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARMELO ARENA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04236022949. Het bedrijf CARMELO ARENA bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE MONS 261; 7070; LE ROEULX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 538,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 328,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in CARMELO ARENA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARMELO ARENA is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARMELO ARENA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARMELO ARENA, openstaande posities, locatie van CARMELO ARENA op de kaart.

CARMELO ARENA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARMELO ARENA, company assigned to the tax number BE04236022949. The company CARMELO ARENA is located at the address: CHAUSS?E DE MONS 261; 7070; LE ROEULX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 538,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 328,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dakwerken. Products created in CARMELO ARENA were not found.
The main activity of CARMELO ARENA is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CARMELO ARENA is not available. You also can look at reviews of CARMELO ARENA, open positions, location of CARMELO ARENA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARMELO ARENA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARMELO ARENA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARMELO ARENA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARMELO ARENA, employees, financial statistics.