BOUWWERKEN KONINCKX

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • BOUWWERKEN KONINCKX
Private companiesMembership Organizations • BOUWWERKEN KONINCKX

Contactgegevens BOUWWERKEN KONINCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWWERKEN KONINCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWWERKEN KONINCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 81; 3294; DIEST, België

Telefoon (phone): 13313978 (+32-13313978) 13313978 (+32-13313978)

Fax (fax): +32 (61) 158-86-79 +32 (61) 158-86-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWWERKEN KONINCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWWERKEN KONINCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWWERKEN KONINCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWWERKEN KONINCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWWERKEN KONINCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWWERKEN KONINCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWWERKEN KONINCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWWERKEN KONINCKX
Products information BOUWWERKEN KONINCKX

BTW identificatienummer (tax): BE03599914550
Ondernemingsnummer: 5158599853
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in BOUWWERKEN KONINCKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWWERKEN KONINCKX
(Get full report from official database of BE for BOUWWERKEN KONINCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWWERKEN KONINCKX
Addition kinds of activities for BOUWWERKEN KONINCKX

2254. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
162903. Atletische en recreatieve voorzieningen constructie | Athletic and recreation facilities construction
526100. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
921104. Courts, niveau van overheid | Courts, level of government
20139914. Scrapple, van gekocht vlees | Scrapple, from purchased meat
24939903. Strandbord, georiënteerd | Strandboard, oriented
27590302. Catalogi: drukwerk, nsk | Catalogs: printing, nsk
34440306. Spouts, plaatwerk | Spouts, sheet metal
76220304. Televisie reparatie winkel | Television repair shop
86610101. Apostolische kerk | Apostolic church

Werken bij BOUWWERKEN KONINCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWWERKEN KONINCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWWERKEN KONINCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWWERKEN KONINCKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Analist - Ontwikkelaar DWH/BI (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er is 1 plaats vacant bij het Business Intelligence Competence Center van de FOD Beleid en Ondersteuning, Simon Bolivarlaan 30 te 1000 Brussel. Het Business Intelligence Competence Center (BICC) maakt deel uit van het DG Begroting en Beleidsevaluatie van de FOD Beleid en Ondersteuning (FOD BOSA). Het BICC verzamelt en publiceert de strategische data over de federale overheid. Het BICC werkt tevens rond kwaliteitsmanagement en een beleid rond klantgerichtheid. FOD BOSA voorziet in een uitgebreide rapportering over de informatie waarover het beschikt, onder andere de loon- en boekhoudgegevens … Naast een brede set van standaardrapporten, levert FOD BOSA ook rapporten op maat ten behoeve van het strategische beleid van haar klanten. Je staat in voor zowel de technische analyse als de ontwikkeling en programmatie van ETL ketens, cubes en data marts Je verzekert dat de technische DWH/BI architectuur voldoet aan de verwachtingen, normen en processen. Je vertaalt de BI noden in technische oplossingen, zowel op niveau van de modellering als de bronnen/target. Je definieert de technische analyse van de gegevens om bij te dragen tot de definitie van de ETL-keten en zorgt voor het opstellen van documenten en procedures. Je werkt mee aan de publicatie en het onderhoud van de technische definities van de verschillende onderdelen van het DWH. Je voert impactanalyses uit op de BI objecten. Je valideert de ontwikkeling van ETL. Je creëert pakketten en integratie in scheduler. Je optimaliseert « uploads ». Je creëert documenten en uploadprocedures. Je biedt ondersteuning bij het oplossen van incidenten ETL/BI.

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • Administratief Bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Wekelijkse en maandelijkse rapporteringen opmaken - Opmaken van aanvraag van afwijkingen voor klanten - Blokkeren en vrijgeven van materiaal in SAP - Documentbeheer: opvolging en controle van ISO-documenten - Speciale vrijgave: Kwaliteitscontrole op product en administratieve controle voor vrijgave naar klant

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baardegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAARDEGEM)

    Regio: BAARDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studierelevante bijbaan management assistent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met een bachelor of master? WIl je graag je talen gebruiken in een studierelevante bijbaan? Wil je graag een centje bijverdienen gedurende 1 dag per week (woensdag)? Dan heeft Randstad Young Talents jouw ideale job. Voor een groot bedrijf met hoofdzetel in Waregem zijn we op zoek naar een student die graag op woensdag wenst te werken. Je vervangt de receptioniste die niet werkt op woensdag en staat in voor volgende taken: onthalen van iedereen die binnenkomt in diverse taken (FR-NDL-ENG) beantwoorden van de telefoons in de diverse talen controle van facturen ...

  • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

    Type: Vaste Job

    Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

  • VERPLEEGKUNDIGE (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: WIELANT

    Type: Vaste Job

    U kan bij ons aan de slag als verpleegkundige. U zult meewerken aan de uitbouw van de werking van ons woonzorgcentrum. U zult een steentje bijdragen aan de verpleging en verzorging van onze bewoners. Indien u reageert oponze vacature, zullen de gegevens die u ons bezorgd enkel door de belanghebbenden bekeken en nooit langer dan 6 maanden bewaard worden na het opsturen van deze gegevens.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

Zoek naar antwoorden van BOUWWERKEN KONINCKX in sociale netwerken
Look for responds of BOUWWERKEN KONINCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWWERKEN KONINCKX. Laat een reactie achter voor BOUWWERKEN KONINCKX. BOUWWERKEN KONINCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWWERKEN KONINCKX. Leave a respond for BOUWWERKEN KONINCKX. BOUWWERKEN KONINCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWWERKEN KONINCKX op de google maps. Adres en contacten BOUWWERKEN KONINCKX
Location of BOUWWERKEN KONINCKX on the google maps. Address and contacts of BOUWWERKEN KONINCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWWERKEN KONINCKX BOUWWERKEN KONINCKX: BENOIT VAN DEN BERGHE | GEERT HOFMAN | FA. RUYS NATIE | Delahaut V (Mme) | GL Trading VOF

Other related companies as BOUWWERKEN KONINCKX: BENOIT VAN DEN BERGHE | GEERT HOFMAN | FA. RUYS NATIE | Delahaut V (Mme) | GL Trading VOF

BOUWWERKEN KONINCKX is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWWERKEN KONINCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03599914550. Het bedrijf BOUWWERKEN KONINCKX bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 81; 3294; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 242,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in BOUWWERKEN KONINCKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWWERKEN KONINCKX is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWWERKEN KONINCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWWERKEN KONINCKX, openstaande posities, locatie van BOUWWERKEN KONINCKX op de kaart.

BOUWWERKEN KONINCKX is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWWERKEN KONINCKX, company assigned to the tax number BE03599914550. The company BOUWWERKEN KONINCKX is located at the address: DORPSSTRAAT 81; 3294; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 242,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dakwerken. Products created in BOUWWERKEN KONINCKX were not found.
The main activity of BOUWWERKEN KONINCKX is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWWERKEN KONINCKX is not available. You also can look at reviews of BOUWWERKEN KONINCKX, open positions, location of BOUWWERKEN KONINCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWWERKEN KONINCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWWERKEN KONINCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWWERKEN KONINCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWWERKEN KONINCKX, employees, financial statistics.