NUMBER ONE SPRL

Contactgegevens NUMBER ONE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NUMBER ONE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

NUMBER ONE SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1190-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-788.40.40 (+32-02-788.40.40) 02-788.40.40 (+32-02-788.40.40)

Fax (fax): 02-788.40.41 (+32-02-788.40.41) 02-788.40.41 (+32-02-788.40.41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NUMBER ONE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NUMBER ONE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NUMBER ONE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NUMBER ONE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NUMBER ONE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NUMBER ONE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NUMBER ONE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NUMBER ONE SPRL
Products information NUMBER ONE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09603942871
Ondernemingsnummer: 4909210205
Hoofdstad (capital): 432,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 690,000,000 EUR
Werknemers (employees): 80
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in NUMBER ONE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NUMBER ONE SPRL
(Get full report from official database of BE for NUMBER ONE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor NUMBER ONE SPRL
Addition kinds of activities for NUMBER ONE SPRL

07419900. Veterinaire diensten voor vee, nec | Veterinary services for livestock, nec
20450204. Pizzadeegjes, bereid: van gekochte bloem | Pizza doughs, prepared: from purchased flour
51499900. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec
72991105. Betaald parkeren | Valet parking
87339903. Veiligheidsonderzoek, niet-commercieel | Safety research, noncommercial

Werken bij NUMBER ONE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NUMBER ONE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NUMBER ONE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NUMBER ONE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Machinist Grondwerken (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de Regio Sint-Katelijne-Waver zijn we opzoek naar een machinist grondwerken voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: Ingezet als chauffeur van tractoren kranen... Werken uitvoeren voor aanleg en renovatie van sprotvelden Lasergestuurde culverborden en bulldozers besturen Ingezet voor allerlei loonwerk in de tuinbouw

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent administratie (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    - klanten te begeleiden vakantie- en jaarverhuur - input briefwisseling en klasseren - ophangen affiches, nemen foto's - opname tellers - controle appartementen na vertrek huurders vakantieverhuur - voorbereiden fiche etalage

  • Jobstudent verkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Studentenjob

    Je doet kassawerk. Je vult de rekken aan en helpt klanten verder met hun vragen.

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

  • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

  • Adviseur in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen structuur uit te bouwen en de mensen in jouw structuur dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van NUMBER ONE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of NUMBER ONE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor NUMBER ONE SPRL. Laat een reactie achter voor NUMBER ONE SPRL. NUMBER ONE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NUMBER ONE SPRL. Leave a respond for NUMBER ONE SPRL. NUMBER ONE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NUMBER ONE SPRL op de google maps. Adres en contacten NUMBER ONE SPRL
Location of NUMBER ONE SPRL on the google maps. Address and contacts of NUMBER ONE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come NUMBER ONE SPRL NUMBER ONE SPRL: HOME LA FAMILIALE | AUDIO-VIDEO LINE COSTIMA NV | Paulissen Y | AA ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS EN ZOON | Van Hove H

Other related companies as NUMBER ONE SPRL: HOME LA FAMILIALE | AUDIO-VIDEO LINE COSTIMA NV | Paulissen Y | AA ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS EN ZOON | Van Hove H

NUMBER ONE SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is NUMBER ONE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09603942871. Het bedrijf NUMBER ONE SPRL bevindt zich op het adres: 1190-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 80 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 432,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 690,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in NUMBER ONE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NUMBER ONE SPRL is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NUMBER ONE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NUMBER ONE SPRL, openstaande posities, locatie van NUMBER ONE SPRL op de kaart.

NUMBER ONE SPRL is a company, that was registered 1991 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is NUMBER ONE SPRL, company assigned to the tax number BE09603942871. The company NUMBER ONE SPRL is located at the address: 1190-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 80 employees work in this company. Capital - 432,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 690,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in NUMBER ONE SPRL were not found.
The main activity of NUMBER ONE SPRL is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NUMBER ONE SPRL is not available. You also can look at reviews of NUMBER ONE SPRL, open positions, location of NUMBER ONE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NUMBER ONE SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NUMBER ONE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NUMBER ONE SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NUMBER ONE SPRL, employees, financial statistics.