ARTHUR VAN DEN STEEN

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • ARTHUR VAN DEN STEEN
Private companiesRailroad Transportation • ARTHUR VAN DEN STEEN

Contactgegevens ARTHUR VAN DEN STEEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARTHUR VAN DEN STEEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARTHUR VAN DEN STEEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GERAARDSBERGSESTEENWEG 194; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93623216 (+32-93623216) 93623216 (+32-93623216)

Fax (fax): +32 (53) 396-91-65 +32 (53) 396-91-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARTHUR VAN DEN STEEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARTHUR VAN DEN STEEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARTHUR VAN DEN STEEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARTHUR VAN DEN STEEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARTHUR VAN DEN STEEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARTHUR VAN DEN STEEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARTHUR VAN DEN STEEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARTHUR VAN DEN STEEN
Products information ARTHUR VAN DEN STEEN

BTW identificatienummer (tax): BE08249603271
Ondernemingsnummer: 3050598144
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ARTHUR VAN DEN STEEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARTHUR VAN DEN STEEN
(Get full report from official database of BE for ARTHUR VAN DEN STEEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARTHUR VAN DEN STEEN
Addition kinds of activities for ARTHUR VAN DEN STEEN

262102. Parchment, securites en bankbiljetten | Parchment, securites, and bank note papers
336599. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
451299. Luchtvervoer, gepland, anders | Air transportation, scheduled, nec
562199. Vrouwenkleding winkels, nec | Women's clothing stores, nec
17110200. Loodgieterswerknemers | Plumbing contractors
22690102. Labels, katoen: gedrukt | Labels, cotton: printed
65139900. Bedrijfsruimtes, nec | Apartment building operators, nec

Werken bij ARTHUR VAN DEN STEEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARTHUR VAN DEN STEEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARTHUR VAN DEN STEEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARTHUR VAN DEN STEEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met Heftruckervaring (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf gevestigd in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar ervaren magazijniers met heftruckattest (m/v) - Ben je op zoek naar een job als magazijnier? - Heb je ervaring met de heftruck? - En laat jij je niet afschrikken door gekoelde ruimtes? DAN IS DEZE JOB ECHT IETS VOOR JOU!! Een groot gedeelde van je taken bestaat uit manueel werk: - laden en lossen van vrachtwagens - kwaliteitscontroles - labeling Daarnaast ben jij ook bedreven in het rijden met de heftruck.

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Chauffeur CE - nationaal transport (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start rond 5 à 6u 's ochtends, gemiddeld werk je 12u per dag. Je hebt steeds vaste ritten en hebt een 3 à 4 stops per dag. Er staat zowel een job open voor containertransport van en naar de haven van Antwerpen als voor het transport van rollen staal.

  • Operator 3 ploegen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als operator ben je flexibel om te werken in een systeem van 3 ploegen. Elke week werk je in een andere ploeg. vroege ploeg: 5u00 - 13u00 late ploeg: 13u00- 21u00 nacht: 21u00 - 05u00 Op vrijdag werkt iedereen minder uren. Je werkt in het atelier te Merchtem.

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U gaat bij cliënten aan huis in regio Asse en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

  • Medewerk(st)er payroll (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: 1) het administratieve luik voor het interimgebeuren: prestatiestaten doorgeven, facturen controleren,... 2) opleidingen organiseren 3) payroll (Protime / sociaal secretariaat) 4) administratieve taken: arbeidsongevallen aangeven, administratie voor educatief verlof, grensarbeiders,...

  • Account manager Sales (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Brandfarmers

    Type: Vaste Job

    Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

  • Master Franchise Belux | iBinder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1632785-inline.html?cid=Partner_VDAB iBinder is een Zweeds concept dat zeer innovatieve software oplossingen ontwikkelt voor de bouwsector, studie- en architecten bureaus, en engineering ondernemingen. De software van iBinder is het best te omschrijven als een digitale versie van een ordner. Het werkt niet alleen hetzelfde waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is, maar het ziet er visueel ook hetzelfde uit. Iedereen beschikt altijd over de juiste informatie. En dankzij een eenvoudige checklist weet u zeker dat alle betrokkenen de informatie ontvangen die ze nodig hebben. Bij alle projecten, ongeacht de grootte en looptijd van het project, kan iBinder gebruikt worden. iBinder maakt het mogelijk dat alle betrokkenen zijn aangesloten op één en dezelfde ‘Binder’ waardoor alle informatie altijd up-to-date is. Hierdoor worden (bouw)projecten efficiënter, en wordt er heelwat tijd en geld bespaard.  Het concept bestaat sinds 2005 en werkt sinds 2010 met Master Franchisees in Denemarken en Noorwegen. De focus voor verdere internationale uitbreiding ligt de komende jaren op Belux, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en Finland. Op basis van een door iBinder uitgevoerd marktonderzoek blijkt dat er in deze landen meer dan gemiddelde kansen liggen voor een duurzame business ontwikkeling. iBinder heeft reeds meer dan 200.000 actieve gebruikers in Zweden, Denemarken, Noorwegen, en Nederland. De Master Franchise stuurt een netwerk aan van eigen account managers én franchisees die instaan voor de verkoop van iBinder in hun regio. Actieve ondersteuning van iBinder: Ontwikkeling, onderhoud en beveiliging van het systeem Uitgebreide trainingen voor de Master Franchise en het personeel Gedetailleerde handboeken voor het business plan en de operationele zaken van de Master Franchise Ontwikkelen en beschikbaar stellen van marketing richtlijnen Ontwikkeling en onderhoud van de website en grafische aspecten van het concept Monitoring en ondersteuning van de Master Franchise Verschaffen van KPI’s rapportering en business informatie ten behoeve van een beter resultaat Kwaliteitsbewaking van het concept ten behoeve van de Master Franchise De Master Franchise hoeft zich niet bezig te houden met alle technische aspecten van de franchise

  • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: G4S

    Type: Zelfstandige activiteit

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

  • CONSULTANT HR OUTSOURCING - RECRUITER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing oplossingen. Functie • Vanuit jouw opgebouwde-expertise vul je tijdelijke opdrachten in als Recruiter bij onze klanten (project sourcing). • Je past je vlot aan aan de aard van de opdracht: tijdelijke vervanging, opvangen van een piek in de workload, projectmatige aanpak, crisis-omstandigheden, enz.. Ook qua duurtijd, sector en locatie is er erg veel afwisseling tussen verschillende opdrachten. • Afhankelijk van je ervaring krijg je ruime verantwoordelijkheid in het uitbouwen van je eigen klantenrelaties, waarbij je jezelf als expert op vlak van HR staffing weet te positioneren. • Je getuigt daarbij van expertise, ondernemerschap en commerciële flair en bouwt relaties op lange termijn op. • Je rapporteert aan de partner van Motmans & Partners HR Resources.

  • Warehouse Professionals (part-time bijverdienste/op afroep) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Flexijob

    Voor ons Warehouse team in Zele, zijn wij wij op zoek naar enkele flexkrachten (deeltijds/flexibel). Als flexkracht ben je enkel dagen per week/per maand beschikbaar (naast bijvoorbeeld je studie of zelfstandige activiteit) om ons team te komen versterken. Je werkt samen met andere Warehouse professionals en de Cluster Coordinator. Je kan hier het filmpje bekijken waarin we je een kijkje tonen in ons Warehouse. Verantwoordelijkheden/taken: Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken Goederen en producten ontvangen De levering controleren De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Verpakken en eenvoudige assemblages uitvoeren Beschadigde producten opnieuw conform maken, ... Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Voorraden opvolgen De ontvangst van de producten controleren Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Goederen in opslagzones plaatsen

Zoek naar antwoorden van ARTHUR VAN DEN STEEN in sociale netwerken
Look for responds of ARTHUR VAN DEN STEEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARTHUR VAN DEN STEEN. Laat een reactie achter voor ARTHUR VAN DEN STEEN. ARTHUR VAN DEN STEEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARTHUR VAN DEN STEEN. Leave a respond for ARTHUR VAN DEN STEEN. ARTHUR VAN DEN STEEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARTHUR VAN DEN STEEN op de google maps. Adres en contacten ARTHUR VAN DEN STEEN
Location of ARTHUR VAN DEN STEEN on the google maps. Address and contacts of ARTHUR VAN DEN STEEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ARTHUR VAN DEN STEEN ARTHUR VAN DEN STEEN: FLSERELEC NV | CACHE CACHE | HAARMODE | LASHING T.G.V. BVBA | VERDIMO

Other related companies as ARTHUR VAN DEN STEEN: FLSERELEC NV | CACHE CACHE | HAARMODE | LASHING T.G.V. BVBA | VERDIMO

ARTHUR VAN DEN STEEN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARTHUR VAN DEN STEEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08249603271. Het bedrijf ARTHUR VAN DEN STEEN bevindt zich op het adres: GERAARDSBERGSESTEENWEG 194; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in ARTHUR VAN DEN STEEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARTHUR VAN DEN STEEN is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARTHUR VAN DEN STEEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARTHUR VAN DEN STEEN, openstaande posities, locatie van ARTHUR VAN DEN STEEN op de kaart.

ARTHUR VAN DEN STEEN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARTHUR VAN DEN STEEN, company assigned to the tax number BE08249603271. The company ARTHUR VAN DEN STEEN is located at the address: GERAARDSBERGSESTEENWEG 194; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dakwerken. Products created in ARTHUR VAN DEN STEEN were not found.
The main activity of ARTHUR VAN DEN STEEN is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ARTHUR VAN DEN STEEN is not available. You also can look at reviews of ARTHUR VAN DEN STEEN, open positions, location of ARTHUR VAN DEN STEEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARTHUR VAN DEN STEEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARTHUR VAN DEN STEEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARTHUR VAN DEN STEEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARTHUR VAN DEN STEEN, employees, financial statistics.