FLSERELEC NV

Contactgegevens FLSERELEC NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSERELEC NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSERELEC NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Gasmeterln. 207 9000 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-23-49-53 32-92-23-49-53

Fax (fax): 32-92-25-46-79 32-92-25-46-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSERELEC NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSERELEC NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSERELEC NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSERELEC NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSERELEC NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSERELEC NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSERELEC NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSERELEC NV
Products information FLSERELEC NV

BTW identificatienummer (tax): BE02592468261
Ondernemingsnummer: 9437774658
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 845,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLSERELEC NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transformers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSERELEC NV
(Get full report from official database of BE for FLSERELEC NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSERELEC NV
Addition kinds of activities for FLSERELEC NV

08110000. Houtwegen | Timber tracts
22319900. Geweven stofmolen, wol, nec | Broadwoven fabric mills, wool, nec
24310603. Trim, hout | Trim, wood
37329905. Jachten, gebouw en reparatie | Yachts, building and repairing
50230201. spreien | Bedspreads
50910505. Trampolines en apparatuur | Trampolines and equipment
57310201. Videocamera's en accessoires | Video cameras and accessories
82440000. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools
83319903. Beroepsrevalidatiebureau | Vocational rehabilitation agency

Werken bij FLSERELEC NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSERELEC NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSERELEC NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSERELEC NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

  • Machine operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productiebon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

    Regio: LIMBOURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

  • Lader (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

  • Vrachtwagenchauffeur C-CE (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen in regio Limburg er dienen een 20 à 25-tal klanten per dag beleverd te worden

  • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

  • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • Engineering Manager (Ervaren Stabiliteitsingenieur) regio Kempen (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P (People 4 Projects) zoekt in de regio Kempen een Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) (m/v). Functiebeschrijving: Als Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de studiedienst en de tekenkamer en voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je stuurt de stabiliteitsingenieurs (5) en de tekenaars (7) aan en rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur. Jouw takenpakket: Je werkt nauw samen met de interne planning, projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie en met de ondersteunende diensten. Je verzorgt de planning van de engineeringsafdeling en het tekenbureau. Je stuurt je medewerkers van de afdeling engineering en het tekenbureau aan, je motiveert en begeleid hen. Je fungeert voor de stabiliteitsstudies als specialist waar je collega’s raad kunnen komen vragen. Je begeleidt de medewerkers van ingehuurde tekenbureaus. Je staat in voor de betrouwbaarheid van gemaakte studies en tekeningen. Je onderhouden van contacten met klanten (via projectleiding). Je beheert de contacten met externe tekenbureaus. Je biedt ondersteuning aan medewerkers van de calculatie afdeling. Je wordt betrokken in de ontwerpfase en zoekt mee naar alternatieven bij het ontwerpen. Je adviseert de calculators en verkopers in verband met het opstellen van de offertes. Je adviseert de directie inzake investeringen. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers. Je verzorgt de registratie van niet-conformiteiten. Je staat in voor het aannemen van personeel in overleg met de personeelsdienst en de directie.

  • Sales Manager (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GARAGE DECANCQ

    Type: Vaste Job

    Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

  • WERKMAN E1-E3 (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Gemeentebestuur KOKSIJDE

    Type: Werfreserve

    Als werkman sta je in voor het onderhoud van het openbaar domein in de diverse technische uitvoerende diensten van het gemeentebestuur. Voor de volledige functiebeschrijving en meer info zie infobrochure op site van Gemeente Koksijde.

  • frituur medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: BOULEVARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van warme en koude maaltijden, belegde broodjes, burgers, frieten Je staat in voor het bakken van de frituurproducten. Je ruimt de tafels af. Je bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van FLSERELEC NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSERELEC NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSERELEC NV. Laat een reactie achter voor FLSERELEC NV. FLSERELEC NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSERELEC NV. Leave a respond for FLSERELEC NV. FLSERELEC NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSERELEC NV op de google maps. Adres en contacten FLSERELEC NV
Location of FLSERELEC NV on the google maps. Address and contacts of FLSERELEC NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSERELEC NV FLSERELEC NV: Daniel | SMEERS | KAESER KOMPRESSOREN BELG. | GameNet | GRABRIEL TRICOT

Other related companies as FLSERELEC NV: Daniel | SMEERS | KAESER KOMPRESSOREN BELG. | GameNet | GRABRIEL TRICOT

FLSERELEC NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSERELEC NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02592468261. Het bedrijf FLSERELEC NV bevindt zich op het adres: Gasmeterln. 207 9000 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 845,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Transformers. Producten gemaakt in FLSERELEC NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSERELEC NV is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSERELEC NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSERELEC NV, openstaande posities, locatie van FLSERELEC NV op de kaart.

FLSERELEC NV is a company, that was registered 2013 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLSERELEC NV, company assigned to the tax number BE02592468261. The company FLSERELEC NV is located at the address: Gasmeterln. 207 9000 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 845,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Transformers. Products created in FLSERELEC NV were not found.
The main activity of FLSERELEC NV is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSERELEC NV is not available. You also can look at reviews of FLSERELEC NV, open positions, location of FLSERELEC NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSERELEC NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSERELEC NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSERELEC NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSERELEC NV, employees, financial statistics.