GRABRIEL TRICOT

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • GRABRIEL TRICOT

Contactgegevens GRABRIEL TRICOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRABRIEL TRICOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRABRIEL TRICOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Maire - 200 A Bte2, TOURNAI, 7500, België

Telefoon (phone): 01133 14345 4956 (+32-01133 14345 4956) 01133 14345 4956 (+32-01133 14345 4956)

Fax (fax): 01133 14345 5091 (+32-01133 14345 5091) 01133 14345 5091 (+32-01133 14345 5091)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRABRIEL TRICOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRABRIEL TRICOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRABRIEL TRICOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRABRIEL TRICOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRABRIEL TRICOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRABRIEL TRICOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRABRIEL TRICOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRABRIEL TRICOT
Products information GRABRIEL TRICOT

BTW identificatienummer (tax): BE08108428955
Ondernemingsnummer: 9745117187
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 461,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in GRABRIEL TRICOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRABRIEL TRICOT
(Get full report from official database of BE for GRABRIEL TRICOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRABRIEL TRICOT
Addition kinds of activities for GRABRIEL TRICOT

5947. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
201509. Pluimvee worst, lunch vlees en andere pluimvee producten | Poultry sausage, luncheon meats, and other poultry products
26210101. Reinigingspapier | Cleansing paper
27590302. Catalogi: drukwerk, nsk | Catalogs: printing, nsk
32810300. Bouw van steenproducten | Building stone products
33150102. Hekken poorten, posten en toebehoren: staal | Fence gates, posts, and fittings: steel
33669900. Kopergieterijen, nec | Copper foundries, nec
54619901. bagels | Bagels
59620100. Voeding automaten | Food vending machines

Werken bij GRABRIEL TRICOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRABRIEL TRICOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRABRIEL TRICOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRABRIEL TRICOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Schilde (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • installateur Sanitair M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je functie bestaat vooral uit het installeren en onderhouden van centrale verwarming, sanitair in nieuwbouw als renovatie.

  • Technisch Onderhoud (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot de kerntaken van de 'medewerker technisch onderhoud' behoren: * plannen/organiseren/opvolgen/uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud. * analyseren/bijstellen/uitvoeren van het preventief onderhoudsplan. * stockbeheer van de wisselstukken. * voorkomen en reduceren van machinestilstanden. Verantwoordelijkheden: * Plannen van werkorders ovv curatief en preventief onderhoud van de installaties en infrastructuur in samenspraak met de operations manager. * Periodiek bijstellen van het preventief onderhoudsplan ==> na analyse van het curatief uitgevoerde onderhoud. * Stockbeheer van de wisselstukken en de werktuigen. * Up-to-date houden van de technische documentatie (logboeken, onderhoudsinstructies, ...) * Coördineren bij het plaatsen en aansluiten van nieuwe installaties, machines, ... + oplevering. * Plannen en opvolgen van wettelijke en technische controles/kalibraties/ijkingen. * Vrijgave van machines voor productie na onderhoud/interventies. * Uitvoeren van diverse controles cf. controleplan na interventies, opstart, ... * Correct sorteren en deponeren van afval. * Naleven van de interne milieu- en veiligheidsregels. * Coördineren van het onderhoud, wettelijke keuringen, ... van interne transportmiddelen. * Documenteren van werkorders in Phronesys. * Ingangscontrole van wisselstukken, werktuigen, machines, ...

  • Plooibankbedienaar (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plooibankbedienaar sta je in voor het instellen en bedienen van de CNC plooibank en dit aan de hand van een plan. Het programmeren van de machine behoort niet tot jouw takenpakket.

  • Operatoren M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Olen  zijn we op zoek naar ervaren operatoren Heb je een eerste ervaring in de productie, heb je reeds gewerkt met Pc of  PLC is dit een grote meerwaarde. Je werkt met eenvoudig te bedienen machines Je bent gemotiveerd leergierig Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in vaandel.

  • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • Student tuinonderhoud (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in tuinonderhoud zijn we op zoek naar een student die 4u per week kan werken vanaf april tot eind september.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • Allround technieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMCE NV

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

  • MEDERWERKER SNIJZAAL M/V (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een medewerker snijzaal. Het takenpakket bestaat uit: - Versnijden van karkassen - Uitbenen van deelstukken

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van GRABRIEL TRICOT in sociale netwerken
Look for responds of GRABRIEL TRICOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRABRIEL TRICOT. Laat een reactie achter voor GRABRIEL TRICOT. GRABRIEL TRICOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRABRIEL TRICOT. Leave a respond for GRABRIEL TRICOT. GRABRIEL TRICOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRABRIEL TRICOT op de google maps. Adres en contacten GRABRIEL TRICOT
Location of GRABRIEL TRICOT on the google maps. Address and contacts of GRABRIEL TRICOT

Andere gerelateerde bedrijven als come GRABRIEL TRICOT GRABRIEL TRICOT: VAN DER SPEK NV | Flex SPRL | HUIS SIBELLE | Paradijsje ('t) | De Rycker H

Other related companies as GRABRIEL TRICOT: VAN DER SPEK NV | Flex SPRL | HUIS SIBELLE | Paradijsje ('t) | De Rycker H

GRABRIEL TRICOT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRABRIEL TRICOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08108428955. Het bedrijf GRABRIEL TRICOT bevindt zich op het adres: Avenue de Maire - 200 A Bte2, TOURNAI, 7500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 461,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GRABRIEL TRICOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GRABRIEL TRICOT is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRABRIEL TRICOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRABRIEL TRICOT, openstaande posities, locatie van GRABRIEL TRICOT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GRABRIEL TRICOT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRABRIEL TRICOT, company assigned to the tax number BE08108428955. The company GRABRIEL TRICOT is located at the address: Avenue de Maire - 200 A Bte2, TOURNAI, 7500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 461,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GRABRIEL TRICOT were not found.
The main activity of GRABRIEL TRICOT is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GRABRIEL TRICOT is not available. You also can look at reviews of GRABRIEL TRICOT, open positions, location of GRABRIEL TRICOT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRABRIEL TRICOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRABRIEL TRICOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRABRIEL TRICOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRABRIEL TRICOT, employees, financial statistics.