ALBERT MAHOVALD

Contactgegevens ALBERT MAHOVALD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT MAHOVALD: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT MAHOVALD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MESNIL 22; 6813; CHINY, België

Telefoon (phone): 61329609 (+32-61329609) 61329609 (+32-61329609)

Fax (fax): +32 (86) 785-72-64 +32 (86) 785-72-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT MAHOVALD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT MAHOVALD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT MAHOVALD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT MAHOVALD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT MAHOVALD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT MAHOVALD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT MAHOVALD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT MAHOVALD
Products information ALBERT MAHOVALD

BTW identificatienummer (tax): BE04433502197
Ondernemingsnummer: 8983764648
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 133,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ALBERT MAHOVALD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT MAHOVALD
(Get full report from official database of BE for ALBERT MAHOVALD)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT MAHOVALD
Addition kinds of activities for ALBERT MAHOVALD

3089. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
6541. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices
285102. Lakken, lakken, emaljes en andere coatings | Lacquers, varnishes, enamels, and other coatings
30890318. Spuiten, kunststof en glasvezel versterkt | Spouting, plastics and glass fiber reinforced
31110310. Rawhide | Rawhide
33989900. Metalen hittebehandeling, nec | Metal heat treating, nec
51590601. Verkoop en opslag van tabaksproducten | Tobacco auctioning and warehousing
56210103. Kledingwinkels | Dress shops
76410100. Bekleding werk | Upholstery work
96410401. Regulering van de landbouwmarketing, federale overheid | Regulation of agricultural marketing, federal government

Werken bij ALBERT MAHOVALD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT MAHOVALD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT MAHOVALD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT MAHOVALD. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur buitendienst (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op verplaatsing: monteren van verschillende mechanisch elementen (cabines, ovens) bij de klant, montage in samenspraak met collega-monteur In het atelier: Assemblage van kanalen, panelen, lichtarmaturen, ventilatoren,...

  • Accountmanager/ Keukenverkoper - regio West-Vlaanderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een keuken naar de klant over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zottegem 8 u per week (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Zottegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Diepenbeek. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Project Engineer A&E&I (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Project Engineer Automation and/or E&I Voor een bedrijf dat actief is in de petrochemie zoek ik momenteel een Project Engineer Automation en een Project Engineer E&I om een nieuw project te leiden. Het betreft een uitbreidingsproject van enkele miljoenen waarin je mee de leiding zal nemen. Het bedrijf ligt op een fileluwe locatie op de Linkeroever van Antwerpen. De functie: Als Project Engineer overschouw je het project tijdens elke fase. Je zorgt hierbij ook voor ondersteuning op gebied van engineering. Je staat in voor haalbaarheidsstudies op gebied van budget en techniciteit. Verder sta je ook in voor het engineering ontwerp (concept). Je maakt de budgetten op aan de hand van de gedetailleerde ontwerpen die je maakte. Planning van de constructie en de volledige follow-up behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de commissioning. Het gezochte profiel: Bij voorkeur ben je Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur. Qua ervaring heb je minstens twee jaren op de teller staan. In een groot project is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk bent in het opmaken van planningen en een pro-actief ingesteld bent. Aanbod: De kans om deel uit te maken van een topproject dat je CV heel wat kleur zal geven. Verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel op korte als op lange termijn. Mooi salarispakket dat afhangt van je ervaring. Door de ligging is het terrein goed bereikbaar voor iedereen die uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komt. Indien je de Kennedytunnel moet passeren kan je files vermijden door de glijtijden.

  • Monteur centrale verwarming/sanitair en klimatisatie (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: CEVEK

    Type: Vaste Job

    - Plaatsen van nieuwe installaties sanitair, verwarming en klimatisatie in nieuwbouwwoningen en appartementsgebouwen op grote werven - Renovatie van sanitaire installaties en cv- installaties

  • PLAATSERS RAMEN EN DEUREN TE HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WINFERA HASSELT

    Type: Vaste Job

    Zin om een toffe ploeg te vervoegen? Kom dan snel eens praten, want plaatsers ramen en deuren zijn van harte welkom bij Winfera in Hasselt.

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Zelfstandige uitbater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Domino Woon-Zorgcentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht: ZELFSTANDIGE UITBATER voor cafetaria/restaurant gelegen in ons gebouw voor assistentiewoningen Tichelhof, Tichelrei 1 te Gent.

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

Zoek naar antwoorden van ALBERT MAHOVALD in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT MAHOVALD in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT MAHOVALD. Laat een reactie achter voor ALBERT MAHOVALD. ALBERT MAHOVALD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT MAHOVALD. Leave a respond for ALBERT MAHOVALD. ALBERT MAHOVALD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT MAHOVALD op de google maps. Adres en contacten ALBERT MAHOVALD
Location of ALBERT MAHOVALD on the google maps. Address and contacts of ALBERT MAHOVALD

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT MAHOVALD ALBERT MAHOVALD: J EN D SCHRIJNWERKERIJ | DAGHUYT & ZN | CLUB DE PLONG?E | HET GROENE HUYS | PAUL SMETS

Other related companies as ALBERT MAHOVALD: J EN D SCHRIJNWERKERIJ | DAGHUYT & ZN | CLUB DE PLONG?E | HET GROENE HUYS | PAUL SMETS

ALBERT MAHOVALD is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT MAHOVALD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04433502197. Het bedrijf ALBERT MAHOVALD bevindt zich op het adres: RUE DU MESNIL 22; 6813; CHINY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 133,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in ALBERT MAHOVALD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALBERT MAHOVALD is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT MAHOVALD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT MAHOVALD, openstaande posities, locatie van ALBERT MAHOVALD op de kaart.

ALBERT MAHOVALD is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT MAHOVALD, company assigned to the tax number BE04433502197. The company ALBERT MAHOVALD is located at the address: RUE DU MESNIL 22; 6813; CHINY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 133,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dakwerken. Products created in ALBERT MAHOVALD were not found.
The main activity of ALBERT MAHOVALD is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT MAHOVALD is not available. You also can look at reviews of ALBERT MAHOVALD, open positions, location of ALBERT MAHOVALD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT MAHOVALD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT MAHOVALD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT MAHOVALD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT MAHOVALD, employees, financial statistics.